Bademler bofa maskesiyle borsa dususunden müthiş kazaniyor
Bunlara başka bir alternatif çıkmadıkça ya da erken seçim vs olmadıkça
Birkaç gün hafta durulsa bile sonra yine cakarlar
Printable View
Millet yargı ve spk devrede diye mutlu:)bilmiyorlarki yabancı veya büyük yerli balinalar böyle düşünmez neden burada riske girsin bir tarafta istediği gibi at koşturan ismi yabancı olan makina gün içi herşeyi yapacak , karşısına başka oyuncu veya oyuncular geçince bu işler başlayacak sonuçta burası borsa düşer çıkar altında birşey arayıp onunlamı uğraşacaklar.Kısa vade gaz alına bilir pıst 100 de ama bu hareketler piyasayı daha çok sığ duruma götürür bana kalırsa.
İmamoğlu nun diploması ile falan uğraşılacağına bence nüfustan düşürsünler. Temiz çözüm. Hastane kayıtlarını da sildin mi hiç doğmamış olur. Seçimde başa bela olmaz.
Diğer köyde gudiwan denen Bi avel vardı
Hukumet borsa yi tutuyor hektas düşmez sasa asla düşmez hisseler düşmez diyor
2 yıl kafasına vurdum vurdum değişmedi
Şimdi görüyordur:)
En aptal inanisti o
Ve yatırımcının %90 ina sirayet etti o inanış
Gerçek olan da tam tersini
Geç olsa da insanlar uyandı ama atı çalan Üsküdarı gecti
Netanyahu:
Yeni Suriye ordusunun Şam ın güneyindeki bölgelere girmesine izin vermeyeceğiz.
Suriye nin güneyine HTŞ veya başka bir güç giremeyecek.â€
abd iyi toplarladı ... sabaha böyle olursa artı gap bekler.
:drunk:
Gunaydin cemaat bol kazanclar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Borsa İstanbul #Bist50 endeksine dahil hisselerde, bugün açığa satış işlemlerimde up-tick rule kuralının uygulanmasına karar verildi.
https://x.com/HisseHaberleri/status/...dZgbohU1Q&s=19
Zelenski ülkesinin NATO üyeliği karşılığında görevinden istifa edebileceğini söylemiş.
Viop açılış iyi.
Bıyık ta bırakırsa tam Reis olur :)
..............
23 DERECE
@yirmiucderece
·
20s
Gazeteci Memduh Bayraktaroğlu'ndan flaş iddia!
"Ali Koç, MHP genel başkanı olacak. Erdoğan bunun farkında."
ne oldu habermi var yukarı piyasa:)ulan bu algı borsasını siz yarattınız gelmiş adam 70 milyon dolar satış yaparak %3.5 yazmış onu sorgulayacağınıza , yok spk yok yargı , yok koyduğunuz açığa satışı kısıtlama ile buraya yatırımcı bekliyorsunuz:)Yav bugun bu tepkiyi görürsünüz yukarı anlamda sabah bazı kurum yöneticilerini dinledim aynı eşit şartlarda piyasada olalım diyorlar neden bu söylemler badem bofasının ne bok yediğini bilmeyen kalmadıda ondan :)yaz banka raporu çıkar bankaları ver aşağı onada açsaydınız ya soruşturma hey babam hey :)
hissesini satana soruşturma açsınlar bana uyar ben turşucuyum🙂
Mesala bugunkü işlemleride incelemeye alsınlar :) yanıltıcı haber mi var acaba neden alıyorlar:kahkah:
piyasaların geldiği nokta bu arkadaşlar her şey algılarla yönetiliyor ne zaman gerçekleri görürse millet ozaman uyanacak
Bir örnekle daha verecem diyelim şubat verisi yüksek gelecek faiz durabilir ve hazır belirsizlikler var diye birileri sattı , hafta sonu sağlık katılım paylarına geriye dönük aşağı çekildi neden şubat enflasyonu %3 veya aşağı çıksın diye ayar çekildi .Bugunde bu haberlerle yukarı alıyor :)tek kolla yönetilen bir borsa burası her geçen gün yapılan yanlış hamlelerle güven kalmıyor önünü göremiyor yatırımcılar
https://i.hizliresim.com/cdssr3t.png
yapı kredi yatırım yine satıyor çünkü işlemleri normal müşteri gelir alır satar .
Lönklerimi 100 pivan kar ile kapattım sindoma abi, alıntı yapamadım diğer kapanan topikte kalmış.
Ucuz yırttık yaw :)
İris Cibre
@iriscibre
·
52d
Sağlıkta 45 TL'ye artırılan fiyatlar
20 TL'ye düşürüldü
Böylece Şubat enflasyon beklentileri de ~3% seviyelerine geriledi
Ama, arada Merkez Bankası enflasyon beklentisini yükseltmiş oldu
Hesapsız kitapsız işler...
kredini tüketiyorsun merkezzzzzzzzzzzzzz.:)
sağlam gaplı açtı.. bu gap yarın değilse birgün dolar. belki böğün dolar
gün doğmadan neler dolar :he:
İki kurumda ki portföyü artıya geçirdim cumaya göre.
eşşeeeen kulağına karbuz kabuğu kaçtı bikez.
:kahkah:
garana bak.. gap doldu sayılır :oleyo:
millet 10 günlük pastaya baksın ziraat yatırım varlık fonu satıyor kimse onları görmüyor çünkü piyasa bofaya odaklanmıştı algıyı nasıl yıkarsın karşına diğer algı yaratırsan yapı kredi hele koçun bankası ya , yaz altına tusiad vs doldur gitsin hafta sonu bunlardan doluydu sosyal medya :)teknik,temel,oyunu okuma, strateji, milletin çoğunda bunların hiç biri yok adama aldırmışlar faiz düşücek yabancı gelip mal alacak sen önden pozisyon al denmiş almış :)çoğunun hayat hikayesi bu