bu grafta ne goruyorsunuz....KISA VADELI KONSOLIDASYON BU.....kisa vadede bi trend yok diyor graf.
bir kaardi indiriyor....sonra obur kaardi indirirken ilk indirdigini cikariyor....
misal akbanki 52 lere basti....simdi 54 lerde.....
Printable View
[QUOTE=sindoma53;7006495]https://i.hizliresim.com/nsppgg9.png
badem spor 3300 sattığından 600 geri alınca 2.51 bölgesinden yukarı aldılar.Alıcı tarafındaki diğer bölümü karşılıklı işlem veya arbitraj olabilir bu yüzden bofa günü belirleyen oyuncu olacak başka hızlı silahşör çıkmazsa son 60 dk.[/QUOTE]
https://i.hizliresim.com/mgi2iht.png
ne dedik badem bofasında ne kalmış aradan ateş eden yapı kredi:)
Yarın daha volilite bir gün olma olasılığı yüksek iyi dinlenin.:)
kolay gelsin
BORSA NEDIR.....
"sermayenin ehil olmayan ellerden alinip...EHIL ellere TRANSFER edildigi arenaya......BORSA DENIR".......by kuzu.....
hoscakalin usaglar......bugunde bitti.
sürat hiçbirşeydir, zamanlama herşey
çıtak yatırım menkul değerler a.ş.
hepsinde % 1 verdi bugün...
bizimki çok savunuyor... 0,9 larda kaldı sanırım :drunk:
birşeyin mevzusu geçmiş ise, bir göz orada olmalıdır... çıtak oralarda pislik düşünüyordur :yahoo:
biz korole olmuyoruz... elbette olmayacağız, teee neredeyiz... dibinde dibinde
ama işine gelirse, bazen korele olacağı tutar
gelelim bizim 60 MİLYAR AVRO ya
şimdi : kira/kazanç... oranında herkes % 10'u kabul etti sanırım (itiraz gelmedi, hatta 3-5 bile verenler oldu )
ATATÜRK HAVALİMANI kimindi ? Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin
İSTANBUL HAVALİMANI kimin ? Mehmet Cengiz Devleti'nin
istanbıl havalimanının (3 veya 4 senelik, tam bilmiyom... mühimde değil zaten ) kira bedeli olan 6,2 milyar avro 2042 yılına ertelendi.
kar ne kadarmış o zaman ? 62 milyar avro
bu 62 milyar avro Türkiye Cumhuriyeti devletinin kasasına girecekken, sen tutup bu parayı Mehmet Cengiz'in kasasına hortumluyorsun.
bitti.. bu kadar
bu devlet
keban barajını, Atatürk barajını, GAP'ı, kırıkkale tüpraşı, izmir aliağa rafinerisini, ereğli demir çeliği, afşin-elbistan termik santralini, ankara-istanbul otoyolunu, tüm ülkenin bütün il ve ilçelerini birbirine bağlayan karayollarını... demiryollarını
YAPTI da
bir havalimanı yapmaya gücü yetmedi... hemi
hani hep dinliyorsunuzya
''devletin kasasında para çıkmadı... deye
işte bu devletin kasasından dolaylı olarak çıkan para en az 200 milyar dolar..
FDAX'a gece seansında da basıyorum
sabah 9:25'te siz vilop taktasının başına geldiğinizde... % 1'i yetiştireceğim inşallah :yahoo: :kahkah:
öyle sinyal almışım ki :cck: en az 2 ay komple teorisi yazma hakkım var diye düşünüyorum
https://www.youtube.com/watch?v=BV03p_3L-Ik
:kahkah:
tüm forumdaşların Kadir Gecesi'de mübarek olsun
saygıdeğer üstat abiler, usd bazlı xu 100 grafikteki dikdörtgen alana tekrar geri dönüş bekler misiniz ?
https://firealpaca.com/images/get/Al...T_CY8CPvNF.jpg
ANA PARAM GITTI....ANAMIDA GOTURDULER.....
kredili oynuyan bir arkadasimla diger arkadasim arasindaki diolog....
alooo.....ne yaptin ulen....yirttin mi...STOP LOSS yapmissindir sen.....
cevap....uc taban yiyince....stop loss larim calismadi....sonucta....ANA PARAM GITTI....KREDIDEN KALAN BORC UCUN ANAMIDA GOTURDULER....emme teyzelerim duruyor....onlardan borc alip yirtarim herhalde....
sevgili krabby....
benim gibi birinin duvarinda.....onumuzde ki 5 yil ucun.....tum ihtimaller ve onlarin finansal piyasaya etkileri ile ilgili....
en az....UC SENERYO....VE 3 SIMULASYON DUVARIMDA ASILIDIR....kendimi bugune kaptirmam....GELECEK ESASTIR.
bu topikte ANA HEDEFIM....MALDAKILERI KORUMAKTI....korudum....satmadilar dipten yuzde 15 garanti dedim coguna....
simdi.....tessekkurler ediyorlar.....isterlerse SATABILIRLER artik.....
emme.....onumdeki SIMULASYON farkli.....turkiyede...hem muhalefet....hemde iktidar partileri yeniden dizayn ediliyor....
AKP+HDP koalisyonu hali ucun hazirladigim simulasyonla.....
AKP+CHP KOLASIYONU simulasyonum farkli....
onumuzdeki 4 ayda....yani bu cikis sonlandiginda....TURK SIYASAL ARENASI NETLESECEK....
yani....sevgili krabby....
BENIM ISIM COK ZORDUR.....ne emmeye nede gommeye yariyan bi suru IHTIMAL....ve onlardan gerceklesecek olani ARAMAK....
ona gore POZIZYONLAR ALMAK.....ESASTIR.
bana sorulmadı ama fikrimi beyan etmek isterim
(virmanları, onları bunları bilmem... matriksin önüme koyduğu YABTKSORAN grafikisine göre )
https://i.hizliresim.com/8nqpzaa.jpg
yabancı türkiye borsasının % 25'ini (bist'in hepsi ne kadar? ben onu bilmem) 160 dolar dan sattı...
sonra döndü, sattığının % 15'ini 260 dolar dan geri aldı...
bu hesaba göre, sizin söylediğiniz aralık imkansıza yakın
emmeeee
aynen kuzu emmi'nin söylediği gibi benimde aklımda siyasi hesaplar var
birde başka birşey var ama... kuzu emmi soruma cevap vermedi
emmi bu başlığı kaç dolar endekiste açtın ?
bunu açıklığa kavuşturursak... devamı şekillenecek
şimdii... şu şurada bi dursun, bunu herkes bilsin
https://www.google.com/search?q=t%C3...hrome&ie=UTF-8
12,8 gelir.. 14,8 gider
2/12,8 = % 15
her sene, ama her sene.. 100 tl maaş alıyoruz, 115 tl harcıyoruz...
Yurt dışı borsaları aşağı yönlü iken, BIST'i ne yukarı sürükleyecek ? Farkımız ne ola ki?
Son 9 aydır kredili olanları kapatana kadar senet bazında zorluyorlar, bir çok senet 4-5 bin endeks de, yukarı giderken ayaklarına kimse takılmayacak, en son hasan meşeyi de aldılar, diğer bir ******** onur var ama onur onların adamı, para yediriyor. Yukarı sürecek olan ise sistemin sahibi, sistem siyasi ayağı kullanarak her şeye şekil veriyor, bunun tek amaçı para kazanmak. Bence takriben bu işden yılda 40-50 milyar kazancları var.
çıtak dayuya göre ucuz... çıtak dayu
akşamleyin analizi yabuşturuyumda, nasıl ucuzmuşuz görün :yahoo:
bak kuzu emmi... ''şuan kaç dolar endekisteyiz ? '' sorumuza civap veremeyoru....
biliyor ki; ondan daha uyanık, daha çakal birisi (!) var bu alemde... hemde ne çakal :drunk:
onunla güleşe tutuşamıyor, minderden kaçıyor :kahkah:
50 milyar doalr nerede yazıyor, çıtak, Türkiyede yaşıyoruz, 50 milyar TL. (yiğit bulutt)
E5 de EDS var, 1500 metre mesafe içinde 70 km ile gitmelisin, EDS bitmeden ilave olarak adam yola radar koymuş. Bu açlık başka bir boyut. Yani 90 ile giden hem EDS den hemde yoldaki seyyar radardan ceza ödeyecek. Öldürmeden sürekli her yıl 1,5-2 milyar dolar burada viop üzerinden malı götürmek zorundalar.
YATAY PIYASA......
turkiye.....1 dolar endeksten 3 dolar endekse cikti 5 yilda.....sonra YATAYLASTI.....2.5 DOLAR ENDEKS 3 DOLAR ENDEKSTE.....2 YILDIR YATAY......
ciplak gercek.....suanda hala YATAY PIYASADAYIZ.....bunu dun reiz....heybede hala TURPLAR var diyerek teyit etti.....anlami......22 yildir iktidarda olan reiz.....NE OLURSA OSSUN IKTIDARDA KALACAGIM diyor....
boylece.....HEDEF FEYZA......yeniden oldu....
veee.......YATAY PIYASA SURECEK.....
nedir YATAY PIYASA.....emme-basma dir.....emiyorsun.....yuzde 20 ciktimi geri basiyorsun.....
ben ne olursa ossun....IKTIDARDA kalacagim dersen.....EKONOMI yi duzeltemezsin....tersine cokertirsin....DIPLOMA SAHTE....biber dolma kokmus....filan.....TURPUN BUYUGU....TURP....
geri yatay piyasaya sokuyor turkiyeyi.....
ne demek bu.....8800 e dustuk....cik yuzde 20.....gidecegi yer....10 500 maksimum....
BU DURUMDA.....
dipten yuzde 20 tepmis BIST 30 hisselerinden karla 9800 de cikmistik....TEK KADEME MALI TUTUYORDUM....onuda gomup....geri.....en buyuk getiriyi sagliyacak TL MEVDUATA yatacagim.....ILAVE MAL ALMAYI BIRAK....hammal olursun....biran once TUY.
UNUTMAYIN.....bu cokusu....OTORITE durduracak dedim bu topigi actim.....
OTORITENIN durdugu bu cokus......ZORLAMADIR.....sihhatli degildir.....hele otoritenin basinda ki....EKONOMIDEN BANA NE.....onemli olan KOLTUGUM diyorsa.
biz TALANCIYIZ.....hammal degiliz.....HAMMAL sirket sahipleridir.....kendi mallarini tasimak mecburiyetindeler....
mali bize yikip....tasiyin lem hammallar....derse....onu boyle...OYLUM OYLUM OYARIM....OYA GIBI.....PARALARINI ALDIM.....bali uretti....aldim yedim.....imdi....TUYME ZAMANI....heybede daha cok TURP varmis....dun reiz datli datli anlatti.....DINLEDIM.
TURKIYE SIYASI ARENA....
hem muhalefet partileri....hemde iktidar partileri....yeniden sekillendiriliyor....
FECIII sancili bir surectir bu....
birden ve aniden.....MHP nin erken secim demesi an meselesi....bu bizi....2 DOLAR ENDEKSE....SONRADA 1.80 DOLAR ENDEKSE CAKAR.
arkadaşlar ACİL bir durum:
adana balcalı hastanesinde yatan bir yakınım için ACİL kana ihtiycım var.
grubu A rh+
başka gruplardan verilip, onun yerine Kızılay'dan A rh+ kanda verilebiliyormuş ama öncelikli olarak a rh+ olsa iyi olur dediler
adana, hatay, osmaniye, mersin illerinde olup, ve bu konuda bana yardım edebilecek olan varsa sevinirim
şimdiden teşekkürler
ne yaptim.....
10 800 den piyasayi shortladim....cokecegiz dedim....coktu SHORTLARDAN PARAYI KATLADIK.....
DIPTE MALA GIRDIK.....YUZDE 20 ALIP......10 IS GUNU SONRA....geldigimiz yere geri donuyoruz.....TL MEVDUAT....YUKSEK FAIZ.....
netce itibari ile....ANAM BENI....HAMMAL OL DIYE DOGURMADI.