Kongredeki konusmam bugün saat 14.00 da bu hesaplardan canli yayinlanacak. #cemuzan #
https://www.youtube.com/user/2CUFRA?...m6Be1vvfHwJwN4
Printable View
Kongredeki konusmam bugün saat 14.00 da bu hesaplardan canli yayinlanacak. #cemuzan #
https://www.youtube.com/user/2CUFRA?...m6Be1vvfHwJwN4
Bazı dosyalarının da temizlendiğini duyuyorum sağdan soldan. Kaynak: Yarkadaş: Cem Uzan 29 Ekim’de Türkiye’ye gelmeyi planlıyor
https://halktv.com.tr/ozel-haber-ana...nliyor-428688h
Elinde fiziki çeaş-kepez bulunanlardan kaybolmaya karşın mkk nezdinde kaydileştiren veya bir fikri olan var mı
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir.... hiç kimse sütten çıkmış ak kaşık değildir...
https://i.hizliresim.com/EGkPdt.jpg[/QUOTE]
Çukurova ve kepez elektrik mağdurlarının kurban bayramı hayırlara vesile olur inşallah
Amin, kurban bayramınız mübarek olsun.
Venus E4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kurban edilmedigimiz bir kurban bayraminin bize de nasip olmasi temennisiyle.bayramimiz kutlu olsun.
Sürgündeki Cem Uzan, Genç Parti Seçim Kampanyalarına Başladı (euronews Röportajı) https://www.youtube.com/watch?v=UxhwBwOq3mw
Merak ediyorum bizim hisselerde küçük yarımcıyı yani bizleri kazıklayan, devleti de kazıklayıp, her türlü kalpazanlığı yapıp akpartinin hisselere el koymasını sağlayan, yurtdışına milyarlarca dolar kaçıran, sıfır itibarlı bir Cem Uzan bizim hisseleri bize geri mi verecek yada bu sahtekardan beklentimiz nedir gerçekten merak ediyorum. Bu adamın yüzme havuzunun altından milyonlarca liralık beyansız telsim kartı çıktı. İmar, adabankta çifte hesap ile devleti dolandırdılar. Bu herife mi kaldık, yazık vallahi.
2003 den beri söylediklerinden hiç ödün vermedim, yalnız şuda gerçek fetönün gücü ak parti iktidarında ilk icraatı, bunu yaparken küçük yatırımcı hakkını gasp ettiler, Şener'de babacan da Hilmi gülerde bu süreçte yer aldı, diceksinizki Tayyip Erdoğan ne yaptı, önüne getirilen dosyaları onayladı, nedense bir küçük yatırımcı hakkını koruyamadılar..elbet gün gelir bu haklar ödenir, ama sahibine ama varisine. . SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen öyle. Sonra kanun çıkardılar ve sonraki şirket el koyma işlemlerinde bu kanun ile küçük yatırımcı hakları korundu,sadece hakim ortak cezalandırıldı. Kepez çukel mağdurlarına da uluslararası mahkemeler bahane edildi. Bizzat akparti genel başkan yardımcısı Reha Denemeç söz verdi.17 yıl sonra sonuç sıfır. Bence hesap ahirete kaldı. Gözgöre göre bağıra bağıra haklarımız gasbedildi. Sorumlular akparti yöneticileri rte, babacan ve tabiki Uzan ailesi.
burasını gündemden düşürmeyelim ama bu zatlar hangi sözlerini tuttular da bunu tutacaklar yav seçim öncesi milletin gözüne baka baka söz verip neleri unutturdular bu zavallı koyun millet de koşa koşa gitti oy verip tekrar iktidar yaptı bu oy verenleri kastediyorum ne menfaatleri var bir bilene sormalı diyecem ama kılıf hazırdır ülke derler yav borç gırtlagı geçmiş hala kendilerini avutur dururlar bu yüzden bunların söz dilinde imanında degil der hayırlısı olsun derim inşallah bu olayda olanlar ve bizleri magdur edenler sürünürler ölemez inim inim inlerler
Aynı günde iki haber cem uzanın çapkınlığı ve haneye tecavüz ve çalınan mallar. ne tesadüf. Ben de yedim,aklımla oynamayın.Hamdolsun,inşallah,hırsızlar cezalandırılacak.
Bugün dava dairelerinden red tebligatı geldi, şimdi tashihi karar için başvuracağım, sonuç çıkmazsa doğru anayasa mahkemesine başvuracağım, yine olmazsa tekrar aihm 'ne başvuracağım, son nefesime kadar bu haksızlığın giderilmesi için uğraşacağım, yüce Rabbım emeğimi inşallah boşa çıkarmaz.
Hayırlısıyla başvuru dilekçemi, evraklarımı hazırladım 10 Kasım 2020 salı günü haklarımızı almak yeniden yargılanmak için anayasa mahkemesine başvuruyorum, dualarınızı bekliyorum.
Anayasa mahkemesine bireysel başvurumuzu bugün yaptık. İnşallah kazanırsak emsalden tüm mağdurlar kazanmış olacak. Gönlümüzden geçeni yüce rabbim hayırlısıyla nasip etsin. Amin
söyleşinin tamamını yüklemişler
https://www.youtube.com/watch?v=fTLC...el=KRTkulturTV
İzlerken canım acıyordu, dediği doğru Türkiye nin en karlı şirketiydi.
Yine cem uzan video bombardımanı başladı, hakikaten anlamıyorum. Cem uzanın haltları, sahtekarlıkları olmasaydı zaten akparti çeaş, kepeze el koyamazdı. Stockholm sendromu mudur nedir , anlayamadım gitti.
Merak ettim sizin açınızdan çeaş ve kepez e el koydurtan daha doğrusu imtiyazını iptal ettiren sahtekarlık neydi.. Eksik ve yanlış bilgiye sahip olduğunuzu belirtmek isterim.
Berke barajı için yurtdışından sahte pahalı kredi kullanılarak şirketin kaynaklarını cebine aktarması. Sonucunda 1.çeaşın kasten zarar ettirilmesi 2.yurtdışına para kaçırılması 3.devletten vergi kaçırılması 4.çeaş ortaklarının mağdur edilmesi.
İmar bankasında çifte hesap kullanılarak sahtekarlık, vergi kaçırma. 100 liralık mevduat açıyorsunuz, 25 lira resmi , devlete bildiriliyor, 75 lira açık hesap.
Daha eskilere gidersenşz çürük alisamiyen stadı, kötü otoyollar.
Daha çook var, ama yazmaya gerek yok. Denize düşen yılana sarılırsa bunları görmez. Sanırım durum bu.
akp trolleri her yerde, dikkat bulaşıcı olabilir,Sn querra tekrar edeyim.Bildiğiniz habeleri bize yazın,biz siziin moralinizi bozmayalım.Formdaşlar da,trolleri engelleyip yazılarını okuyamıyalım.kendi yazsın.kendi okusun.
Sayın erich. Ben akp trolü değilim . Ama açıkça talep edersen bir daha buraya yazmam sırf hatırın için, problem değil. Ama keşke savunduğun görüşün argümanlarını da ortaya koysaydın,ben de yararlansaydım. Allah sonumuzu hayretsin, bunlar küçük detaylar.
şu kadarını söyleyim halka arzdan özelleştirmeden devletten hisse almış biri olarak,bildiğiniz ve yazdığınız herşey yanlış..iddalarınıza tek tek cevap vermek isterdim ama ne o sabır nede yazmaya mecalim kaldı.gerçi doğruları yazsakta boş bari herkes kendi doğrularıyla başbaşa kalsın..siz yanlı basının insanlara empoze ettiği bilgilere sahipsiniz...saygılarımla