artık 5 li fiyatlar olması gerekmiyot mu?
Printable View
artık 5 li fiyatlar olması gerekmiyot mu?
Toplam 10000tl hisseyle aşağıya sürmeye calisiyo akşam bakalım ne olacsk
Holding izin vermezse bu hissede operasyon yapamazlar .pazartesi sabahı dususte nasıl geri geldiğini gördük. beni umutlandıran şey 2 kere ardı ardına devre kesici yemesi oldu ,düşmesini istemediklerini gösteriyor.Yüksek ciro ve kar artışını bilançoda gosterirlerse 12 aylık bilanco sonrası kalıcı bir çıkış yaşayabilir.Bu sirket için en iyi şeyin satış olduğu düşünüyorum.ytd
Birileri 10 altına almaya çalışıyor, birileride 10 altına gelmeyeceğini idda edergibi tahta su an.Birşey var ama biz küçükler bilmiyoruz.ytd
Nerdeyse tahta komedi ya döndü akşam 4 10 üstü kapaması lazım.hafta sonu risk almayı istemeyenlere aldılar.satıcılı bir gün
tahta arap saçı anlayan varsa anlatsın lutfen
bana göre,
ıcbc deki zat üzerine oynadılar.iyide yaptılar. sana artık burada cici mama yok dediler...
27.367 lot aldı,27.087 lot sattı.neticede elinde 3.9334 tl maliyetli 280 lot kaldı. yaklaşık 223.000 tl lik işlem yaptı. sonuç- ödeyeceği kurtajıda hesaba katarsak- hava civa.
1 gün önce aldığı 4.0929 tl maliyetli 7.805 lot ile baş başa kaldı...
bana göre,
ıcbc deki zat üzerine oynadılar.iyide yaptılar. sana artık burada cici mama yok dediler...
27.367 lot aldı,27.087 lot sattı.neticede elinde 3.9334 tl maliyetli 280 lot kaldı. yaklaşık 223.000 tl lik işlem yaptı. sonuç- ödeyeceği kurtajıda hesaba katarsak- hava civa.
1 gün önce aldığı 4.0929 tl maliyetli 7.805 lot ile baş başa kaldı...[/QUOTE]
Bencede tahtada hepsini bir grup yapıyı adamlar 4.10,08,07 lere yazdılar ,yaklaşık 30 bin lot yazdıktan sonra verildi.aksama kadar satislari 4,06 ya kadar aldılar.isteseler 4 un altına getirirlerdi.Benim kanaatim esas işi bitireceklerse 4 çeyrek den sonra yukarilara götürürler onuda patron izin verirse.Şirket piyasa değeri ucuz burda holdingin bilanco da oyun yapmaması lazım.Bir beklenti var gibi işlemler.ytd
BETON DEMETİ
Ön germeli Beton Teli ve Demeti ürünlerinde Türkiye’de tek üretici konumundaki Çelik Halat ve Tel San. A.Ş. 1979 yılında başladığı beton teli üretimine, 1986 yılında Beton Demeti ürününü eklemiş, 2009 yılı içindeki yatırımları ile de liderliğini başta çevre ülkelere olmak üzere yurt dışına taşımayı hedeflemektedir.
Köprü kiriş imalatları, prefabrike yapı elemanları, toprak ve maden ankrajları, nükleer santraller, silo inşaatları, konut inşaatları gibi alanlarda kullanılan 7 telli beton demetleri, ASTM, BS, EN, TSE ve JIS standartlarına uygun olarak üretilmektedir.
Beton demeti kullanımının getirdiği başlıca avantajlar ;
• Yüksek kopma mukavemetine sahip olması,
• Ufak kesitlerde büyük ön germe imkanı sağlaması,
• Az ankraj ve uygulama işçiliğine ihtiyaç göstermesidir.
Öngerme Nedir ?
Ön gerilme, bir yapıya dış yüklerin tatbikinden evvel veya onunla aynı zamanda suni olarak daimi gerilmeler verilmesidir. Betonun ön gerilmesi için çeşitli tiplerde, ebatta ve mukavemetlerde özel olarak imal edilmiş teller ve demetler kullanılmaktadır.
Ön gerilmeli beton çelik elemanları yüksek karbon, vanadyum alaşımlı özel filmaşinlerden, belirgin bir yük ve düzenli bir ısıl işlem sonrasında gerilimin alınması ile üretilmektedir.
Ön gerilmeli beton yapılarda, başlangıçta tatbik olunan ön germe , betonun büzülmesi ile sünmesinden ve ön germe çeliklerinin gevşemesinden dolayı, zamanla azalır. Bu sebepten , çeliğin sabit boy altında gevşemesi veya gerilim kaybı olarak tanımlanan özelliği, ön germeli beton yapıların dizaynında dikkate alınan önemli parametrelerden biri olmaktadır.
Düşük gevşeme özelliği kazandırılan ürünlerin avantajları ;
• Daha yüksek akma ve kopma mukavemeti,
• Yorulma ve korozyona karşı üstün dayanıklılık,
• Tutarlı yük uzama ilişkisi,
• Üstün doğrulma özelliği.
ASTM A 416 Standart Tablosu
Depolama Tedbirleri
Ön germe beton çeliğinin kullanılması esnasında alınması gereken tedbirlerden bazıları ;
• Ön germe beton çeliği yoğun ısı kaynaklarına karşı hassastır. Yoğun ısınmaya maruz bırakılması çeliğin iç yapısını ve mekanik özelliklerini değiştirebilir.
• Yükleme ve boşaltma minimum miktarda yapılmalı, mekanik özelliklerin değişmemesi için çelik üzerinde aşındırma ve basınçtan kaçınılmalıdır.
• Dışarıda depolama için makara veya bobinler zemin seviyesinin üstünde istiflenmeli ve yoğuşmayı önlemek için iyi hava dolaşımı sağlayacak şekilde örtülmelidir.
EVET ESAS HİKAYE BU ÜRÜNDE OLACAKMIŞ. NÜKLEER SANTRAL TEMELİ ATILSIN O ZAMAN TALEP PATLAMASI YAŞAYACAĞIZ.
BU HİSSEDE BASKI YAPANLARIN GÖZÜNE GÖZÜNE SOKMAK İÇİN YUKARIDAKİ YAZIYI GÖNDERDİM. İYİ OKUSUNLAR.
Sayın 500 mg yazdıklarınıza katılıyorum, fakat Dogan grubuyla olmaz diye dusunmekteyim.gider kalemini sisiriyorlardır.Bu şirketin karını eritiyorlar .Satıs hikayesi felan olursa ozaman kar patlamas ve hisse ucar gider.ytd
ıcbc deki zatı zararlı olarak yolcu ettiler..selametle..
Icbc de kilerde kendileridir.Hareketli olsun diye yapılan işlemlerdir.ytd
Bu hafta sonu 4.50 ustu kapatmalı!ytd
Bugunde alavere dalavere pesindeler
Ya spek ya da yatırımcı senedin bedava olduğunun farkında değil.
Asla yatırım tavsiyem yoktur.
4.20 ve üstüne allerjisi var
çelikhalat
arkadaşlar çelik halata baskı yapan deniz yatırım iş yatırım garanti yatırım ve malını kaptıran yapı kredi yatırım çok pişman olacaksınız.
Hissenin 4.20 leri geçmemesi için yaptığınıı hep birlikte görüyoruz.
Size bazı süprizleri açıklayayım.
1-çelik halat romanyada batan bir çelik şirketinin makina ekipmanlarını almış ve türkiyeye getiriyormuş.
2-50 kiş daha işe almışlar.
3-bayramda dahi çalışmışlar
4- en önemlisi ciro atrışını sağlayacak beton demetinde oldukça fazla talep varmış.
5- nükleer satral kurulmaya başlayınca beton demetinden gelecek taleplere yetişmek için çalışmlar yapılıyormuş. Baskı yapan arkadaşlar çok pişman olacaksınız. Varmı böyle ucuz şirket. Bakın dün bir şirket satıldı. Kaça satıldı. Marka değeri ne . Hiçbir şeyi belli olmayan şirket in satış fiyatına bakın.
6-işin başına gelen adam bu işi çok iyi yerlere getirmeye çalışıyormuş.
7- bırakın baskı yapmayı hep birlikte kazanalım yıl 2011 o tarihten beri bekliyorum.
Herkese boll kazanç.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
4,14 desteği sağlam duruyor.yukarıda 4,30 direnci var.4,30 kırılması halinde sert yükselişler olabilir.4,14 aşağı kırılmadığı sürece sıkıntı yok.biraz daha sabretmek lazım.
Özelllikle son altı yıldır küçük yatırımcıların parmakla sayılacak kadar azalması speklerin taktiklerinde bazı değişikliklere sebep oldu.Şöyle ki; çok sayıda ky olan dönemlerde spekler senedi fazla düşürmeye çekinirlerdi.Zira sayıca çok fazla ky'ye mal kaptırınca onların elinden malı almak zordu.Ama şimdi az sayıdaki ky'nin kontrolü çok kolay.Alan almış ve bekliyor zaten.Bunlar da zaten malda olduklarından birçoğunun yeni mal alacak güçleri yok. Spek ise sürekli baskılayarak ky'yi çileden çıkarıp malı teslim etmesini istiyor.Bu durumda senette somut bir olumlu gelişme olmadıkça spekin senedi daha fazla çıkarması işine gelmiyor.
Bu durumda bilançoyu ve senette yeni bir gelişmeyi beklemek en iyisi.
Çok doğru tespitleriniz. Speklerin hacimsiz tahtalarda uyguladıkları yöntem aynen dediğiniz gibi. Hatta hangi kurum ne kadar lot aldı ve kaç liradan aldı, tek tek çetele tutuyor adamlar.
Amaaaaaa, su akar yolunu bulur. Gerdikleri setler eninde sonunda yıkılacak. Bakın bu sene Çelik Halat iyi bilanço açıkladı 1. ve 2. çeyreklerde, hisse 2tl ile 3tl arasındaki hareketinden 4tl'lere geldi.
3. çeyrek bilançosu da iyi gelirse (ki beklentim o yönde) bu sefer 5tl'leri görüyor oluruz.
Bu gunki işlemlerle ilgili bir fikri olan varmı.
Dalavericiler gitmesin diye herseyi yapıyorlar bakalim ,ne olacak filmin sonu.önündeki lotları kaptıracak galiba.ytd
Bilanço tahmini yapan varmi?
çelik halatın fabrikasının önüne gittim bugün
fabrikanın önü kamyon dolu
fabrikanın bahçesi mal doluözellikle beton demeti
Sacma sapan işlemler benim artık ümidim kalmadı .ytd
Sayın 500 mg bilonço tahmininiz nedir.
9-12 milyon
Sayın mg 500 siz önceki yorumlarda yanlis hatirlamiyorsam Sakarya org.taşınacağını yazmıştinız.Bununla ilgili bir gelişme varmi ?fabrikayı yakinen tanıyan ve takip eden biri olarak bizlere bilgi vrirseniz sevinirim.ytd
hala pislik yapma derdindeler.yüzde 4 çek aşağı 3,96 ya getir.sonra çıkar 4,10 a. daha neyi toplamanın derdindeler.bilançodan sonra görüşürüz.
mustafakusca;1101611]hala pislik yapma derdindeler.yüzde 4 çek aşağı 3,96 ya getir.sonra çıkar 4,10 a. daha neyi toplamanın derdindeler.bilançodan sonra görüşürüz.
Sizce bilaco tahmini nedir?
Zaman daralıyor yay geriliyor inşallah hayırlı kalkış yaparız. YTD
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu iyi aile çocuğu spek ne yapmaya çalışıyor acaba? Yoksa bilanço mu kötü gelecek
4.20 allerjisi var 4.20yine doldurdu.
Net kar ; 7.343 milyon TL.
İyidir.Yaz aylarında normal tatil ve bayram tatillerini düşünürsek; kötü bir kar değil.