İyi yapmışsın sn alfred2323 kaç lot hangi aracı kurumdan sattın bari onuda yaz.
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
İyi yapmışsın sn alfred2323 kaç lot hangi aracı kurumdan sattın bari onuda yaz.
Çok değildi.paranin çoğunu gerel e baglamistim. Şimdi Bossa dan çıktığım parayla da gerel de maliyet yukselttim 😉
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne güzel kimsecikler yok,huzur...
İlginç bulduğum bir detayı paylaşayım .2008 yılında Bossanın yaklaşık % 50 sini 76 milyon dolara almışlar.% 100 ü 152 milyon dolar eder.Tl olarak 537 mln tl.4,05 fiyata göre ise piyasa değeri 437 mln tl.
Haberin linki http://www.hurriyet.com.tr/sabanci-y...-gitti-9592636
Ancak dolar bazında tüm varlık fiyatları düştü ve % 20 yükseliş potansiyeli var demek cahillik olur.Sonuçta şirketin sahipleri kaça satmış açıklama ile öğreneceğiz.Aldığı fiyata satmak zorunda da değil .
Yatırım tavsiyesi filan olmadığıda çok belli sonuçta aman diyim
Duruyor Ersoy bey buralardan satılır mı acaba. Hedef fiyatiniz var mı?
https://invst.ly/43r5t
hedefler bu grafikte..
Hayret kimse yok
Bastılar geri yükseliş bitti sanırım. Ytd
Sn Peugeot düşüş başladı mı satalım mı burdan
hocam geleceği bilsem buralarda ne işim vardı. :)
şaka bir yana anlamam teknikten falan.
benim stratejim kısa vadeli giriş çıkış yaparak %7-8 kar görünce Allah bereket versin diyip kaçarım.
burayada dün girdim beklentim gerçekleşirse kaçarım.yok aşağı giderse de %1 zararla pozisyon kapatırım.
Yeni mı aldınız
Bu düşüş hic iyi olmadi
Battik bir daha görebilir miyiz acaba 4 kiraları ytd
http://fs5.directupload.net/images/170615/7mfbwvwp.jpg
avrupa borsalarıda tatsız.
Bence bu bizim sonumuz oldu herhalde keşke sataydik dün. Daha göremeyiz oraları . Çok canım sıkıldı.
Yukarı bir hareket yapması lazım bence...
Yılbaşından 16 haziran cuma gününe kadar hisse performansları :
https://i.hizliresim.com/8dbqOn.jpg
4,07 oldu çağrı
Bu ne demek 4.07 den aşağı olmaz mı demek.
Beklenen haber nihayet gelmiş.hayirli olmasını dilerim eski ortaklarima.3.88 den vedalasmistim.yarin vereceği tepkiyi merakla bekliyorum.
Tahminimce sabah ilk 10 dk içinde en yüksek seviyesini görüp geri çekilecek tir.kesinlikle ytd .
Haber olumlu mu arkadaslar düşük degil mi fiyat
ANALİZ-Piyasalarda Gelişmeler/Beklentiler(Bizim Menkul Değerler)
Bossa (BOSSA Haberin etkisi: Olumlu )
https://temelanaliz.net/newsDetail.h...0000017bf2d199
Bi Cacik olmadi gecmis olsun
Çağrı, mevzuata göre pay devri gerçekleşme işleminden 2 ay sonra başlamak zorunda. Pay devri 9 Haziranda yapıldı. Bu durumda fiili çağrı işlemi en geç 9 Ağustosta başlar. YTD
E5553 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Maşallah nazar da değmez inşallah 😉
Bu hissede KİMSE YOKMU spek herkesin elindekini toplamis sanirim cagri fiyatiyla
Bende var. Pazartesi speğe mi teslim etsem, şirkete mi, yoksa tutsam mı karar veremedim. YTD
E5553 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ayni sekilde bende p.tesini bekliyorum yillar onceki petrol ofiisi vakasi yasamamak icin borsaya kote oranlari yuzde 5 diye biliyoruum dususte 1milyon lot a yakin topladilar
Bence buranın altı yok bu kâğıtta.1.94 alıp 3.88 sattım.hedef 5 ti ama gelmedi.adana da ki arsalar bana göre çok değerli.ama daha iyi kağıtlar bulursanız daha garanti olur kazanmaniz. Eski bir ortak olarak takip ediyorum forumunuzu.saygilar
Şirketimiz sermayesinin %93,75'ine sahip olan Akkardan Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin paylarının tamamının İsrafil Uçurum ve Yusuf Uçurum tarafından satın alınması nedeniyle Akkardan'ın Bossa'nın diğer ortaklarına 8 Ağustos 2017 – 21 Ağustos 2017 tarihleri arasında İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş. aracılığıyla yapmış olduğu zorunlu pay alım teklifi işlemi sonucunda; pay alım teklifine karşılık veren 21 pay sahibinden 8.624.187,55 TL tutarında 2.118.965 adet payın 4,07 fiyat ile satın alındığı bilgisi Akkardan tarafından Şirketimize iletilmiştir.
Pay alım teklifi neticesinde Bossa'nın yönetim kontrolünde veya yönetim kurulunda herhangi bir değişiklik meydana gelmemiştir.
Pay alım teklifi sonrasında, Şirketimizin ortaklık yapısı aşağıdaki şekilde oluşmuştur:
Akkardan San.Tic.A.Ş. : 103.365.557 adet (%95,71)
Halka Açık Kısım : 4.634.443 adet (% 4,29)
TOPLAM SERMAYE : 108.000.000 adet (%100)
Çağrı bitmiş var mı yorumu olan?
Sattmaadik bekliyoruz yarin pisman etmezler inss bilonco icin 15.09.2017 ye izin aldilar kar iyiydi bugun aciklasalr daha iyi olurdu borsadan cikicaz demeezler inss.