3.58'e gevşer.
Printable View
3.58'e gevşer.
Basıcı fiyat uygulaması nedir nasıl uygulanır..
Şekil 1-a
Zar da hiç bir şekilde gevşeme yokkken bankalar kapandıktan sonra hacimsiz fiyat oluşturma hareketleri..
https://i.hizliresim.com/BAyypj.png
https://i.hizliresim.com/VM33qq.png
Merhaba xauusd icin dusuncelerinizi.ogrenebilirmiyiz sayin stonhand
SM-A700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dolardaki hedeflerim:
bu sene sonu: 4,5 TL
2018 sonu: 5,75 TL
2019 sonu:7-7,5 TL
Euusd açtığı gibi kapatacak galiba %0,00 nedir ya hani bokunu çıkardılar bugün resmen mübarek günlük iğneyi at bugün net kayıp gün bildiğimiz düz çizgi günü cidden rezalet be.
Cümleten günaydınlar benim kafa gene euroda şimdilik gelecek yapısını kafamda oluşturuyorum
https://resmim.net/f/qkI27w.jpg
1 saatlik yapı için olası aşağı düşen kanal. Dün kanalın direnç bölgeleri oluşturuldu ve 8 ve daha fazla temas sağlandı bugün şu aşağıları test etmeye başlarsak yapı tertemiz oluşacak inşallah.
https://resmim.net/f/c1ELpl.jpg
Sepet kur supdem destek testi + saatlik kanal desteği ve yukarda hayvan gibi açılan yükseliş marjı yani 3,64 de kanalın tepesini gören sepet kur şimdi 3,61 deyken yukarda deli gibi yükseliş marjı açıldı. Bunu in çıklarla yapabiliyorlar ama yatayda yapması mükemmel.
Günaydin cümleten:)
https://resmim.net/f/T28cqN.jpg
tepedekini görüyorsunuz değil mi, açılan marjda 2,618 ve 3,6860 hedefte
Bunun adı günlük yatay bantla kanalda marj açmadır beyler. Trendler dimdik yukarı yada aşağı olmaz düzeltmeleri bantta yataya alarakda yaparlar bu şekilde yükseliş trendlerinde yukarı yada düşüş trendlerinde aşağı marj açarlar.
Şuan euro aşağı %1 e yakın marj açtı insan gibi düşüyor , try ise yukarı %1 den fazla marj açtı o marjo kapaması için 3,6860 hedefte artık üstüne cemi cihan satışta bu usdtry de nasılsa düşecek diye hahahaha acıyıpda su verenin ...........
https://resmim.net/f/E95IrJ.jpg
dxy reis destekde koca günü geçirdi şimdi 61,8 hedefde 96,40 noktası ve üstü
Günaydın millet.
Sevgili ston, bugün de ağzından bal damlıyor.
Hadi bakalım, güzel bir gün olmasını dileyelim hep birlikte.
Endeksde spotta 124.744 noktasını bugün görülürse artık o işi de artık bitirecez bu yapılan tepenin son tepe olma ihtimali bende çok yüksek ama hayırlısı bakalım gün içi tepe yaparsa orada işleme giricem bugün.
Goldda muhtemel saatlik bir TOBO mevcut hayırlısı aşağı kırarsa 1186 hedefte yukarı kırarsa 1226 görür bu vatandaş.
aşağısı için 1205 i kırması lazım yukarısı için 1215 i yukarı kırması lazım.
Hayırlısı bakalım dün yataya aldılar, adamlar euroyu açtığı yerden kapadı % 0,00 net yani %0,01 bile vermedi kapanışta, dün bant üst temas noktalarını dirence yapıştırarak güzel çarptılar bugün aşağı salması lazım bu hanzoların artık bugünde bir %0,00 bu işin cılkı çıkmış demektir euroda.
Devam bakim devammmm bugün acımak yok ulen amma endeksde bir şerroluk var bakayım onu yapacaklarmı orası dutluktu çok değerlendi artık.
Of be euro baydın mk ama yaaaaa kanal tepesini 8 saatlik barla test ettin sabah sabah zidik zoruyla bir posta daha test ettin eh ama ya işleri güçleri ortalığı hiç etmek arkadaş parite değil ömür törpüsü resmen veripde vereceği 1,1327 ye bir düşüş mevcut fiyattan epi topu vereceği 63 pips be höh ne değerli paraları varmış manyakların.
Senin gibi endeksin ben be gör ulan şu 124744 ü gör be gör lanet gelsin. Dax kopardı DOW kopardı gör ulen şu tepeyi yap be şerro yapta rahat rahat dolar artsın artık içimiz rahatlasın ulan o tepe işi bitmezse endeksi dünkü gibi yukarı sürücez diye bizim işe taş koyup dururlar bu gerizekalılar ne cenabet sayıysa 124744 görmedi gitti bir şekilde yanına geliyor sonra hopp geri sarıyor arkadaş milimetrik bir dokunsa tamam be.
%2 üzeri bir gün beklentim var ama bugün o günmü akşama belli olacak bakalım.
Açılış 3,6087 %2 eklesek 3,6808 :D güzel güzel bakalım 3,6860 a pek birşeyde kalmadı alınırmı la bu dolar satılır satılırrrrrr bak ne göselde düşüyorrrrrr hahahaha
Ulen gene dxy euro kolerasyonu euro daha oluşmamış kanalın tepesini ihlal ediyor dxy daha oluşmamış kanalın ana desteğine yapışmış durumda.
Dxy yukarı koparırsa ki şuan deli gibi güç toplamış durumda euroda %1 den fazla düşüş gelir ama bunun içinde sebep lazım veri vs.birşey varmı bugün 17,00 tırıvırı bir veri var yarın büyük gün işte onun öncesinde silkele dur behçet.
Verimsiz bugün ya verimli olması için euusd nin 1,1300 altına gelmesi usdtry nin 3,6860 a bir temas etmesi lazım yoksa verimsiz kardeşim böyle artışmı olur pehhhhh
3.6380 e torpido gibi geldi..Hırlıyor..
Bakalım kırabilecek mi..
Gelir gelmez kafasına mal gömdüler yine oradan..
Hahaha bizede o gömenlerden lazım mümkünse 3,86 ya kadar satsınlar ve orada bu daha artmaz desinler. Don atlet ev araba satıp shortlayacak adam lazım bize artık.
veee dxy saatlik dojiyi atar zıney zıney teyteytey aşağı yutmazsa euroda da hareket başlar artık
Hobaaaa dolar harekete basladi :)
ağlayın beyler ağlayınnn ahhhh bu doları sattın neden çıkıyor bu aman Allah ımmmmmmmmmmmm
ahhhhh satmaz olaydım dur satışlara 3,64 den ek yapayım bankadan kredide çekeyim , evi arabayı ipotek edeyim de gene dolar shortlayayımmmm ahhhhhhh vahhhhhhhhhhhh ihhühühühühühühü uvaaaaaaaa bak gene çıktı az daha ek yapayım satışlara buradan garanti döner ühühühühühüüh neden çıkıyor bu yarabbi ben ne suç işledimmm ühühüühüh
Buraya 100 üzeri takipçi ve ziyaretçi gelirse analizleri oraya buraya atarlar sıkıntıya girer, fazla gelmesin millet hahahahaha ölüyoz lan ölüyozzzzzz battık battıkkkkkk.
:oleyo: :oleyo:
6380 6420 civarları hırlaşma devam ediyor..Kocaman bir yeşil çubukla geçmemiz lazım..
Bankadan bankaya neden para taşıdın faizci misin sen yoksaaa..
Haberi bi gaz olabilir...
Uluslar arası rakamlardan süper uzaklaşabiliriz..
Bu işe kafayı takmışlar belli..
Normal piyasa koşulları ile çözmeyiz diyorlar..
Pata küta girişecekler..
Finans ayağıda var bu işin..
Birileri güya teknik analiz ayağına hareketler çektiriyor dolara..
FX yasaklanmış gece 18.15 den sonra hacimsiz fiyat oluşturma gayretleri..
Dün gece fiyata basamasa idi bugün 3.68 lerde idik..
O yüzden..
Bakın yapılanlar harika dolar gidemiyor düşüyor dedirtmek için tam cehpe savaş da devam ediyor..
Aba altından dolar alanları tesbit ve fişleme de olabilir ileride..
Gelsin benim 7 yaşında oğlanın çükünü fişlerler anca ahahhahaahahah :D
Çok takmayın kafaya dedim ya bunlar normal kafanın almayacağı işler şimgi gitsin gelsin yataya alsın az dxy de destek atsın değilmi olsun bitsin işte nedene bakmayın olana bakın faydalanın para yapın para bize para lazım beyler.
ston
o taraflardan çok extreem hareketler bekleme..
Sonbahara kadar oralar sakin..
eurusd dxy dolar faizleri yükselir alçalır..
Major bir hareket yapmazlar ..
Yazın sakin olur genelde piyasalar..
MB ları bile toplanmaz..
6420 lerden yine eldeki barut bitmeden bastılar..:rtfm::rtfm:
Reis sana kalsa yaz sonu 3,35 lerdeydik yapma etme daha geçen cuma TDI da 3,52 deydik şimdi ters indikatör olma bana bak ahahah :D Hareketmi, o hareket gelir, gelir, yeterki benim istediğim yapı oluşsun sonrası tamamen tekniğe bakar rahat ol reis oranında ekmeğini yeriz inşallah.
3,6860 gerçek gerisi hikaye şuan artık beyler ona göre ordaki tepki inanılmaz önemli artık o tepki bizi 3,80-3,86 ya götürecek oradaki satıcılar bize yakıt olacak asıl.
Allah allahhh endeks spot 124744 gördü deyin bana gördü deyinnnn deyinnnnn
Hadi aslanım endeks kaplanım endeks gör len şu spotta 124744 ü be görmesi lazım ya
TCMB bugün, 1 milyar 250 milyon dolar tutarında 1 hafta vadeli TL depo karşılığı Döviz depo ihalesi açtığını duyurdu.
İhalede faiz oranı dolar için yüzde 1.25, TL için yüzde 12.25 olarak belirlenmişti.
Döviz depo ihalesine 1.93 milyar dolarlık teklif geldi.
Sayın Stonhand,ons altın için alım seviyeniz neresidir acaba?
Onsu 1290 lardan satış verdim ben 2 kere.
Şuana kadar da şuradan alınır demedim. Ekranda uzun vade gördüğüm çıktıkça sat diyor grafik bana nereye kadar ta ki 1090-1040-1025 bölgesine kadar buralarda alımı ancak düşünürüm.
Öyle her analistin altın alın kenarda dursun dediği ortamda ben almam bunu.
Endeks vadeli hedef 127250 hedefte ya orayı görüp göçerticem bunu yada mevcuttan göçerticem ancak 4 saatlik dikme bar attığı için 127250 daha mantıklı.
Endeks 30 çıkış işi benim gözümde bitmiştir endeks spot 4,238 i bugün itibariyle gördü 124744 noktasını ve akşam kapanışına çok dikkat etmek lazım bu rakamın altındamı kapatacak üstündemi.