Devre kesici geldi
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Devre kesici geldi
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Al işte 5000 ile 3, 06 giriş yaptım direk 3, 20 yapmış. Artik alis iptal ediyorum dahada bakmam.
Önce tabana kitlediler sonra taban çözdüler ve yükseltiler ve dikkat çekme operasyonuyla zaten alanda satanda kendileri olduğu için yeni hissedarlara hisseleri devrediyorlar.Ha buralarda alan satan varsa helal olsun şu anda çok büyük kumar çarkı dönüyor.Şu anda alanlar onlar değil satanlar onlar.Malı çok güzel yediriyorlar açgözlü bizim gibi ky lara.Dikkatli olun tavanda olsa ben böyle bir risk almam.ytd
Bu aksam brut takasa sokabilirler kagidi. Persembe aksamlari beut takasa girenleri listeliyiorlar. Nadiren de cuna.. Ben tabani zayif gorunce daldim. Iyi mi yaptim kotu mu yaptim ogleden sonra gorurum. Ama her durumda bufun tekrar tabana kitlemedigi surece aksama dogru cikarim. Brute almazlarsa yarin durumuna gore tekrar pozisyon acarim. Insallah birkac tame daha devre kesici yemez de normal yoluna devam eder.
Benden paso
3.45 aşılsaydı tavan olabilirdi
SPK nın brüt takası kaldırması gerekiyor inş.olmazda bu brüte girerse yarın bir taban olursa K.Y. mı zarar görür yoksa SPEK mi tabiki K.Y. O ZAMAN KES HAKAN mıdır kimdir 10 milyon TL cezayı bir daha eli titrer bunları yapmaya yazıktır millete yahu 3.20 den gel 2.88 e oradan çık 3.45 e sonra yine 3.05 bu nedir yahu
Brut çıksa bile şahsi görüşümü yazıyorum pek salamazlar zaten saldıkları kadar saldılar, örnekleri çok flap dirit avgyo gelselerdi tekrar kalktığı yerlere yani bırakın 1 leri fiyatları hala 3 katı 4 katı olarak işleme devam ediyorlar
3.13 3.14 te çok durdu
aşağıda alışta kalın lotlar var verecekmi yoksa tutunacak mı
yine 3.08 e kadar verdi
Tabana kadar 318.000 alıcı bekler, tavana kadar ise 718.000 satıcı bekler şu dakika itibariyle...
3.08 e taktı
Istedeler aninda kaldirirlar panik yaptirmaya cslisiyolar tahminim. Ytd
SM-G900FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3.05 te 71 bin lot var
3.05 e kadar verdi 3.05 tek 71 binin yaklaşık 13 bin lotunu verdi 3.09
Cefaks tşkler.
Bu verilerden anladığım adam toplamda 610 civarı satış yapmış durum pek açıcı gözükmüyor ama öğleden sonra belli eder zaten
Baştan beri piramiti ve inventası kullanarak satış yapıyor. İş den alıyorki herkese sattığını belli etmiyor güya.
Herkes dikkatli olsun sonu inşallah düşeni kırar da zarardakiler zararını çıkartır ama dahada kötü olmamaya özen gösterin. YTD
bir tane çıkacak diyen yok demekki çıkacak
dün 20 bin yatıranın bugün 10 bini var rezil bir durum, 1 yıllık karı 1 günde geri aldı
bürüt takasa girer demedi deme İbrahim böyle hareket çekecek 1 hafta 10 gün spk göz yumacak ha ytd değil asla
bugün yarın 1 haftaya haber düşer ytd değil asla
o yüzde vurgun üste vurgun yapıyorlar
adamın toplam işlem gören görmeyen 10 miyon senedi varsa11 milyon hacim ilk seans ve hisse çakıyorlar ytd değil asla
adamın maliyeti 1 tl altındandır bukadar çakmaya nerden koysa kar sanırım ytd değil asla
ah ah acemi kardeş adam topladığı yere bak 1 ile 1.50 tl arasında toplamış vakfın kiralama ise 1.55 ila 1.75 arasında kaldı kaç ay vakfn kiralmalada 5.80 den 2.09 koydu ki onun fk bundan düşük incele bir bürütte geziyor
peki bu hisse senedi kaç tl den topladı ve bölündükten sonra nekadar senet oldu bunu bir hesap et sen önce