4.40 alip 5 uzerinde vermistim seni kerata baya oldu dinlendin geri cekildin tekrar aldim seni 4.43 ten ytd umarim yaniltmaz bii
Printable View
4.40 alip 5 uzerinde vermistim seni kerata baya oldu dinlendin geri cekildin tekrar aldim seni 4.43 ten ytd umarim yaniltmaz bii
Ek 6238Grafikten Anlıyorsun:)elini açmış dua ediyor
Çok zayıfladı bu obur her anlamda hem hareketleri hem de işlem hacmi
Citi ve avaneleri bu kağıdı keşfetmeli takasa bakın iş miş ile bu iş olmaz 7.19 nasıl görüldüyse yeni zirveler de görülebilir
Ek 6250
Birazdan şehir dışına çıkacağım izleyemeyeceğim o yüzden elimdekileri verdim haftaya görüşürüz
Ordaki deutce zaten doganin kendisidir ayni fikirdeyim dohol hurgz falan cumaya bi patinaj yapabilit bu da onlardan gaz alir belki neyse nasip kismet bizim kagit sig sahibi bi bakmissin goturmus yanj heyecani yok izlemelik diil :)
Bakalim kaca kadar gidecek devre kesici gelmeyeydi iyiydi bi itibar puani alalim dimi arkadaslar :) hareket edecegi zamani belliydi keratanin simdi cikacagimiz yeri stratejiyi belirlemeli :)
Elektriği kestiler [emoji4]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Suan kagitta sadece akilli insanlar var sazanlar ky mantigindakiler dha gelmediler buraya tabii zaten cok da gelmezler boyle sig bir kagida ama ne zamanki millet geliyor kacmak lazim bu benim evladim dar zamanrimda bana para kazandiroyor sagolsun girilecek cikilacak zamani iyi bilmek lazim
1.gecenki cikisi nerden dondu
2.simdi orayi mi dener yoksa bu ciliz bi tepkimi
3. Ben hangi durakta inmeliyim :)
İş yatırım, malları verenleri tekrar mallanıdırmazsa en fazla 100 bin lot daha alıp istediği fiyata götürür,
F8331 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarin 5 ustu deneyecegini dusunuyor ki haftalik kapanis 5 ustu sahane olur orta vade icin
Diger arkadasta 100 bin lot demis bunda 100 lot al tavan olur zaten kagit :)
Tahta yapici cok cakal neden tam 17.45 e getirdi devre kesiciyi 15 dk aonra da kapandi zaten bunu neden yapmistir aceba yarin gorucez ya mallandirmak istemedi ya da satmamizi :) herkese hayirli kazanclar...
Bugün 90bin lot aldı tavan mı oldu, ki bence başka iş yatırım en az 30-35 bin sattı, yani nette 100-110 bin arası alım yaptı.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...fa0a4542de.jpg
Akşama kadar bekle denizden çıkınca gelirim:)
Alan satan verebilecek varmı.
11:00 itibariyle
iş 20000 sattı
Ykb 5000 sattı
Garan 10000 aldı
Vakıf 7000 aldı
tşk ederim kolay gelsin
İş yatırım hala nette 70.000 artı bu düzeltme sağlıklı,
Keyifler nasıl beyler
Ek 6342 subliminal mesaj 5.67 diyor:)Alıntı:
Originally Posted by jackal65;671779[ATTACH=CONFIG
Ek 6345
ben biraz daha yüzeyim
5 olsa iyiydi kısmet
Olmadi nasip degilmis demek ki bakicaz durumlar neyi gosteriyor fake bi harekt mi gorucez
Tatil bitti 9 Ağustos bilanço bir iki üç tıp:)
ayhan öztürk ün tüm parası 6 aydır bu hissede spk cezasından dolayı bağlı, ceza 27 temmuzda sona erecek, buralarda durmaz bu hisse YTD.
O 55 lotlar galip mi Ayhan mı?:)
Ek 6393
Galjp gelmez buna