DITAS Konsolide 2017/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 1.955.188 (Geçen yılin aynı döneminde -707.790 TL)
Printable View
DITAS Konsolide 2017/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 1.955.188 (Geçen yılin aynı döneminde -707.790 TL)
Bilanço hayırlı olsun, 'kar etsin,alırım' diyen kardeşlerimiz...Işık hızında hareket edip - alıverirler gari...Yalnız, ben 2016 Mart'ından bu yana biriktiriyorum.Satacak başka keriz bulsunlar...
3 sene içinde 15 lira hedefim,devam ediyor...Hakkımızda hayırlısı olsun.
Tuvalet kağıdı gibi yorumlar yapan arkadaşları önden alalım...???Bir yorum lütfen!
Yapıştırayım mı bu arada elimdeki lot miktarını...Belki isteyen ,soran olur?Biz sorduk elinde varda mı yazıyorsun ,ciddiyetini bir ölçelim diye...SANANE? diyiverdiler.
Çok yazıyorsun diyenleri de biliyoruz.Neyse...
Özelden mesaj atmayın.Eteğindeki taşları herkes buraya döksün.
İyi akşamlar&Bol kazançlar.
Fikrim aynen devam ediyor..yarın yükselir.diğer gün çakarlar..ha ben şunuda söyledim.15 senedir yatıyor 7-8 lira olsada fikrim aynı dedim t. kağıdı bu..ne yani 2 trilyon kar etti diye 15 mi olacak sanıyorsun..sen cidden komiksin yaaa....ve farkına varmana sevindim gerçekten bazen susmak iyidir..sende dene bence
[emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hayırlı olsun topik boş kalmaz hiç artık sayın cezve zaten 3 sene daha burda :)))
Arkadaşlar hayırlı akşamlar...gelen bilanço bu hissede olanlara hayırlı olsun...uzun zamandır açıkladığı en iyi bilanço diyebilirim...İnşaallah sürdürebilir...1 ya da 2 bilanço daha devam ettirebilirse adından çok söz ettirecektir...bilançoda ciroda artış yok...peki bu kar artışı nereden geldi...kar marjından...brüt kar marjı %25 lerden %50 ye yükselmiş...demek ki ciroyu da artırabilirse çok daha yüksek karlar açıklayabilecek...başta HBYKCN olmak üzere, bu topiğin vefalı hissedarlarına ( aşağıda nikleri yazılı ) bu bilanço hayırlı olsun...
Akilli olun yarin tavan açar offffffff
Güçlü bir tavan gelsin artık.
4,75 eşleşme dur o satan enayilerin malını çizeğim offffffffff bu sene sonuna kadar 2 e katlar her çeyrek bölle kar getirse yıllık kar 8 milyon offfffffffffffffff
celha 50 bin lot tavan alıcılı açılmıştı.
17 bin lot tavanda satıcı var
Sinsice tavanamı gidiyor.
Hedef 7.55
D5803 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sinsice değil bağıra bağıra gidiyor.
MaşaAllah...MaşaAllah...MaşaAllah...
[emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122]
MaşaAllah
Tavan 62.xxx lot alıcılı..
4 lotumu en sonunda verdim tavandan
Bana göre konsilde bilançoya kadar ki son açıklanma tarihi 10 Mayıs, yarından itibaren yeni bir destek oluşturma çabası içine gireriz.Bu rakam muhtemelen 5,50 civarı olacaktır.Sonrasında celha gibi az bir yukarı eğimle yeni bir trend başlatma çabası içine girer diye tahmin ediyorum.
Şu anki nominal fiyatının , arsanın makul değerleme oranını işin içine katarsak, 7 ile 8 lira arasında olduğunu unutmamak lazım.Yalnız biz GYO değiliz,tabi.Orasını anti parantezde belirtmeliyiz.
Şu anda şirketteki en büyük beklenti,cironunda karlılık ile beraber artması oldu.Bunun yanı - sıra arsa değerlemesi de ikinci sırada geliyor.
POAŞ davasında, A.DOĞAN'ın yanı-sıra Ersin ÖZİNCE'ye de zorla getirtmeye yönelik karar alındığını unutmayalım.Yani olay sadece bazı medya gruplarının yansıttığı gibi DOHOL'e yönelik bi operasyon değil.Doğan grubun,Hürriyet'in sanal haber sitesinde yaptığı bu olay ile ilgili açıklaması şu şekilde:
http://www.hurriyet.com.tr/dogan-gru...amasi-40073920
Tabelanın yeni hali:
https://i.hizliresim.com/37Gb2A.png
Eur/USD 'nin düşük seyretmesi de yüksek seyretmesi de bir anlam ifade etmiyor bence.Rusya'daki o kocaman deponun artık daha aktif kullanılması lazım.
Tavanda kac lot var arkadaslar