1,25 de 390000 adet satış,ne zorunuz var bu 1,25 le gardaşşşş
Printable View
1,25 de 390000 adet satış,ne zorunuz var bu 1,25 le gardaşşşş
Direnç noktası gibi bir yer orası bence.
Umarım borsa ıstanbul ağır ceza verir.
Dirençle alakası yok yukarı göndermemek için o şrfz spek elinden geleni yapıyor SPK ve mahmut ta izliyor. 2,80 götürdüler yabancı yatırımcıya çaktılar tekrar kağıdı süründürerek yabancının elinden aldılar. Aç gözlü spek doymadı şimdide bizim elimizdekine göz dikti hala süründürüyor. Allah seni bildiği yapsın mahmut yatacak yerin yok bütün hisselerin sürünüyor sende izliyorsun
Hissede geri cekılme gayet güzel fiatlara inmesine sebeb oldu ancak düzeltme sonlarında UYUMSUZLUK beklenir yani bana gore 1.17 altını gösterecek ve muhtemelen1.15-1.14 gösterip gostergedede gosterdıgım uyumsuzluktan sonra çıkacak diye düşünüyorum.Ayrıca 3.dib görseli de bu şekılde oluşacaktır
http://i.hizliresim.com/nRQqQV.jpg
Sayın kasırga daghl leri sattınız mı?dagi giyim eros şanlıurfada 500 kişilik fabrika kurup fabrikayı tekirdağ dan taşıyacakmış.bu hisseler neden bu kadar primsiz.toplu olduğu halde neden yükselmiyor.bilançosu da düzgün olmasına rağmen kaç senedir istikrarlı bir yükselişi yok.üstadlar aydınlatabilir mi?
Satmadım sayın Okacha onada devam ben al sat pek yapmam eninde sonunda alacağım mahmuttan parayı ortak olduk sayesinde. Evet okudum bende o haberi bu dagide bir spek var her kimse öldürdü hisseyi şirketin defter değeri 2.50 ama fiyatı görüyorsun adam bir türlü doymadı hisseye Melih Erkut girdi bir ara yine o şahısmı bilmiyorum ama adam çok istikrarlı ve bıktırmak için elinden geleni yapıyor fakat 1 lot satmadım satmayacağım