Printable View
Alıntı: Originally Posted by FIRTINA Rakı sofrası VIII'in açılış konuşması :) Rakı Sofrası VIII mi eminmisiniz, o zaman bunun Rakı Sofrası X olması lazım!
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Nerede bu, yeni mekan sahibi? :28: Sahip değil, işletmecisi.... rica ederim, %50 hissemi sattığımı hatırlamıyorum... kiracı o kiracı...:ok:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Rakı Sofrası VIII mi eminmisiniz, o zaman bunun Rakı Sofrası X olması lazım! Efennim, hissenetin bir üyesi açılış yaptı yeni forumda. Onun için rakı sofrası ıx açılmamış oldu. Aslında bu sofra x olmalı
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Başlığı açalı 5 sayfa geçmiş ama darbe söylemleri hat safada :) Bir gece ansizin sürgüne gitmeyelim Forum admini burada.. :kahkah: Benim iznim olmadan darbe haN yaparlar.. :yahoo:
düzelttim, diğerini 9 yaptım, bunu X yaptım ON da yazsam daha mı iyi olur X biraz şey gibim durdu.. :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by guneysu düzelttim, diğerini 9 yaptım, bunu X yaptım ON da yazsam daha mı iyi olur X biraz şey gibim durdu.. :kahkah: ON numara olur :)
Alıntı: Originally Posted by guneysu Sahip değil, işletmecisi.... rica ederim, %50 hissemi sattığımı hatırlamıyorum... kiracı o kiracı...:ok: Onu biz de biliyoruz, gaz babında dediydik!
X'in kabahati ney, sixs gibimi duruyor? :he: