-
teşvik miktarı şirketin şuanki piyasa değerinin 4 katından daha fazla , bütün küçük yatırımcı arkadaşlara buradan sesleniyorum kısa zamanda çok büyük hareketler olabilir. teşvik büyük oranla kabul edilecektir çünkü teşvikten gelen paralar Türkiyenin dışa bağımlılığını polyester elyaf sektöründe sıfıra indirecek projelere harcanacağı için Çin e rakip bir ülke durumuma geleceğiz. Şuan hali hazırda üretimde Avrupa birincisi durumda.
Türkiyemiz için şimdiden hayırlı uğurlu olsun bu arada bizim gibi küçük yatırımcıların alın terleriyle zar zor biriktirdiğimiz paralarda bu yatırımlarla değerlensin.
-
https://www.thyssenkrupp-industrial-...ail_45248.html
thyssenkrupp Industrial Solutions’ subsidiary Uhde Inventa-Fischer has signed a contract to build two new
world-scale polymer plants for SASA Polyester Sanayi A.Ş in Adana, Turkey. One plant is planned to produce
1,050 metric tons per day (380,000 tons per year) of PET (polyethylene terephthalate) for low-viscosity applications.
The second plant will use Uhde Inventa-Fischer’s proprietary patented
MTR® technology to produce 216,000 tons per year of resin for the production of PET bottles.
Both new plants are among the largest single-line production plants for their respective products.
-
-
-
Yeni bir haftaya başlayoruz. Herkese Hayırlı Günler.. Herkese bol kazançlar diliyorum. disiplinimizden ayrılmıyoruz sasa da orta uzun vadede devam ediyoruz.
-
Saatlik grafikte flama oluşumu tamamlanmış görünüyor hedefi 8.35
-
bugün 100 günlük hareketli ortalama geçildi .
-
#sasa hisse de orta vade devam ediyorum 6.90 maliyet
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.