Onu ben de biliyorum da brüt takasa aldığı hissede de bu olağanüstülük karşısında tersi karar alsın o zaman...SPK'nın zamansız sert müdahaleleri bu hale getiriyor hisseyi..
Printable View
KEY hissede müthiş işlem yapıyor. Üç kademe tek atışda düşürüp. üç kademe tek atış da kaldırıyor...Yaşasın KEY....
Bugün bari artı kapat babanın kemikleri sızlamasın mücahit bey ölüm yıldönümü fatiha okusun beddua okumasın
http://odatv.com/erdogandan-enver-or...202171200.html
http://www.turkiyegazetesi.com.tr/gundem/449365.aspx
İki haber cumhurbaşkanımız ve başbakanımızın Enver ÖREN'in ölüm yıl dönümü ile ilgili açıklamaları.
Boşuna devlet tarafından İhlas grubu ile ilgili beklentiniz olmasın.
Ayrıca eski forumda yazdıklarıma ulaşabilirsiniz, bunların ky sever olduğunu çokça yazmama rağmen bazı kendini bilmez arkadaşlar uçacak kaçacak yaygarası koparıyorlardı. Yapmayın insanların algılarıyla oynamayın dediğim bazı arkadaşlarda hala buradalarsa söylerler inşallah bunu. Çok şükür ihyayla aramızda 2,17 ile başlayan maliyet düşüre düşüre 0.46 ya çektiğim yolculuğumuz 0,51 de son buldu.
Size tekrar tekrar tavsiyem bir gün gidecektir diye güvenmeyin bunlara bakın 0,54' ten başladılar bugün 0,29 gördü. Aldanmayın şimdi 0,34 olduğuna alanlar için tavsiyem sabır elinde olmayan için ise uzak durun.
Vay be büyük patronun ölüm yıl dönümü müymüş...Böyle bir günde hissede oynanan oyunlara bak...
Bu nasıl bir anlayış? K. yatırımcıyı panikletip 0.29-0.30 a aldıklarını % 20 kar ile bir günde 0.35-0.36 ya ...!!!!!???
Vayyy beee!!!
Yetkililer nerde???
Kademeler dans ediyor. İstesin anında tavan anında taban...SPK çok güzel bir ortam hazırladı tahtacıya..KEY'de melül melül bakıyor..YTD Alış 0,34 satış 0,36 vay ve...0,35 vebalı heralde...
o bahsettiğin zat ben isem burdayım.Ben de nefret ve sinirle olanları takip ediyorum.Uçacak kaçacak diye de yaygara koparmadım.İhlas holding in 2008 - 2010 arası yaptığını yapar mı diye bir benzetme yaparak altını çize çize benim hayal kurgumdur diye de belirttim.Tabi brüt takasa alınacağını senin kadar profösyonel olmadığım için bilemedim.Hal böyle olunca sana da KY ya akıl verme fırsatı çıktı.Birdaha beni ima ederek bu konu hakkında yazma kardeşim.Artık tahmin,hayal herneyse yazmam sen de bana kanıp yatırım yapmazsın. Sen ve senin gibiler de açık açık bu kağıttan uzak durun diyorsunuz. Bu yatırım tavsiyesi değil midir?Keşke bunu 2010 da söyleseydiniz de uzak dursaydık.Selamlar,saygılar,Sevgiler,bol kazançlar.