Olağan genel kurul 2016 bılanco onaylanıcak kar dağıtım gorusulucek geri alım için herhangı bır madde yazmıyor kar dağıtımı içinde bedelsiz yazdı sanırım dün nakit dağıtmayacak
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Olağan genel kurul 2016 bılanco onaylanıcak kar dağıtım gorusulucek geri alım için herhangı bır madde yazmıyor kar dağıtımı içinde bedelsiz yazdı sanırım dün nakit dağıtmayacak
gecen yıl demıştı kar etseydık nakıt değil bedelsiz verecektık dıye cuzzu bır rakamda olsa verse ıyı olur nıyetlerını gostermış olurlar
Zico kar payı nakit yada hisse şeklinde ödenmeyecekmiş.01.03.2017 22:48 deki kap haberinde ödenmeyecek diyor.sizin dediğiniz gibi geçen seneki şirket kar dağıtım politikası gereği bedelsiz vericekler denmiş.ama bu sene birsey yok
Birileri hala yedirme derdinde
Ben sahsen katılmıyorum yedirme derdi olduklarına
zaten bunu tabloda soyluyor bu taploya göre tek dertlerı toplaya bıldıklerı kadar toplamak
ha aşağı gider yukarı gider onu biz bilemeyız
http://666kb.com/i/dh5uptgdzr1eax0go.jpg
Aşşağı gidiyorsa zaten yedireceklerini yedirmişlerdir
Eğer yatayda kalıyorsa ya yedirme bitmemiştir
Yada yedirmeye çalışanın satışını karşılamaya çalışan biri vardır
Diye düşünüyorum
Arkadaşlar bedellide MAKBUZ verecek olması hisseyi nasıl etkiler o Makbuzları 2- 3 ay satamayacağız biliyorum.
1 martta ıcbc turkey 100000 alıstaydı.2 mart yani dünkü pastayı paylasabılıcek var mı? Bankanın pozisyonu onemlı bence