Fatih Terim: Gelelim pazarlık konusuna... Ben Ay-Yıldızlı formayı pazarlık konusu yapar mıyım!
Fatih Terim: Bırakın onu, dünyanın en iyi futbolcuları gelse, milli formayı pazarlık konusu yaptırmam!
Printable View
Fatih Terim: Gelelim pazarlık konusuna... Ben Ay-Yıldızlı formayı pazarlık konusu yapar mıyım!
Fatih Terim: Bırakın onu, dünyanın en iyi futbolcuları gelse, milli formayı pazarlık konusu yaptırmam!
Fatih Terim: Oyuncu milli takım formasını giymek için pazarlık yapacak... Vah benim memleketime vah... Vah benim futboluma...
Fatih Terim: O günleri hatırlayın. Arda'yı milli takıma almayan benim. "Hocam ben gelirim ama, bunları almazsan.." Böyle mi oldu?
Fatih Terim: Oyuncuyu almadığım süreçte tüm araya girmeye çalışanlara rağmen doğrulardan vazgeçmemiştim. Benimle pazarlık yapacak öyle mi?
Fatih Terim: Bu olayların gizli aktörlerini zaman ortaya çıkaracak
Fatih Terim: Ben bu pozisyonda sorun çözen kişiyim. Kimse de merak etmesin, sorunları çözerim. Sevgili Bilal Meşe'ye de geçmiş olsun diyorum
Fatih Terim: Kosova'yı puan kaybedersek şansımız bitmez ama azalır. Puan kaybetmememiz lazım.
Fatih Terim: Oyuncularımızın bir kısmı maça uzak bölümlerde oruç tuttular. Hepimiz. Ama maç yaklaştıkça herkes normal yaşantısına döndü.
Fatih Terim: Ramazan'ın önemini bilen bir ülkeyiz. Bir milli takımız. Böyle bir bahanemiz yok.
Maç sonrası Fatih Terim'in açıklamaları :
Fatih Terim: Ülke içerden ve dışarıdan birçok düşmanla mücadele ederken, böyle bir şımarıklıkla gündeme gelmiş olmaktan hicap duyuyorum.
Fatih Terim: Biz hepimiz toplandık da sadece Burak'a prim vermeyelim mi dedik. Sadece prim konusu değildi oradaki olaylar.
Fatih Terim: Antrenmanlara geç çıkıldı.Fotoğraflara girilmedi.Döndükten sonra da hiç kimsenin bilmediği ve duymadığı şekilde kadro açıkladım
Fatih Terim: Muhakkak oyuncular büyük oyunculardır, hiç itirazım yok ama bir yerde de ilkeler, disiplin veya herkesin kendini bilmesi önemli