Sur un sesi ustanın bu hissedeki yorumlarını devamlı takip ederim. Dzgyo ya tavsiyem ustayı kızdırmayın ayağını yere sütren boğa moduna geçin artık ☺
Printable View
Sur un sesi ustanın bu hissedeki yorumlarını devamlı takip ederim. Dzgyo ya tavsiyem ustayı kızdırmayın ayağını yere sütren boğa moduna geçin artık ☺
zamanın kısa tarihi;Dün sirkecideydim iş bankası yenicamii şubesini müze yapmışlar, müzeyi dolaşırken yıllar önce migrosun halka arzında sıraya girdiğim gişe nin önüne gelince insanların bir umut gelir diye katıldığı halka arzlar geldi aklıma, adana çimento nun halka arzı......ne sıraydı ne kuyruk onlar.....borsa aracı kurumlarında borsa çıkışa geçtimi seans takip etmek için yer bulmak imkansız olduğu yıllar....ekol menkul diye bir kuruma gittim aksarayda 3 daireyi birleştirmişler.....500m yerde her yer sandalye bir oturacak yer yok insanlar merdivenlerde.....şimdi_ ALLAH hayırlı işler versin ,desem....nasrettin hocanın kendi bindiği dalı kesişi geldi aklıma....nasıl tahtaya alıcı satıcı geliyor mu.....satıcılar nasıl...lüks gökdelenler diksinler, ışıklı tabelalar...ne telefon çalar....0 işlem hacmi.... .....
Sur un sesi üstad ne olacak bu hisse böyle kendini assolist gibi en son mu arz-ı endam edecek...
Bir akşam da foruma gelip dzgyo tavan kapattı diyebilecek miyiz merak ediyorum spek efendi...
Kılı kıpırdamıyor. Bir ay önce en azından hareket yapıyordu.simdi onuda kesti d
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
satış yığıp duruyor ...aman ha çıkar mıkar....tamam borsa giderken çıkmadı da bırakın tüm gyo lar giderken çıksın....ne gereksiz bir güçsün .....
Nereye kadar direneceksin... 1.80 uğurlu rakamın mı? Spek efendi