Ekrem bir projedir.Türkiyenin Guaidosu yapmaya çalışıyorlar.Kendisi ne kadar farkında bilemem.Canan bile imana geldi.Pkk akıllı olsun diyor.Birileride ekrem bizi kurtar.Yav adamın arkasındakiler belli.iki gün sonra ekrem bir piyon olur.
Ekrem bir projedir.Türkiyenin Guaidosu yapmaya çalışıyorlar.Kendisi ne kadar farkında bilemem.Canan bile imana geldi.Pkk akıllı olsun diyor.Birileride ekrem bizi kurtar.Yav adamın arkasındakiler belli.iki gün sonra ekrem bir piyon olur.
Ayhan Başkan
Bu şahıs Gs başlığından gıcık bana
Kendisi GS de, geçen sene hisse 2 tl iken önce 4 sonra 7 tl hedefi vermiş biridir
Olmaz-olamaz dediğim için gıcıktır bana
Hisse ters istikamette ilerlemiş 1,15 i görmüşdür (doğal olarak spek Gs de bunun donunu aldı)
Böyle küfürsüz/hakaretsiz sataşmalarına cevap bile vermiyorum...
Bu şahsın bana sanırım 1013. sataşması oldu...
Bizde insanız arada cevap verince 20.cezayı alıp şutlanıyoruz siteden...
saygılar/başarılar
Hisse.net anketleri objektif yorumlanırsa her zaman iyi sonuçlar vermiştir. Ancak bu ankette herhangi bir adayın X oy alması bir sonuç vermez. Bu ankete göre çıkarımda bulunulamaz.
AKP, ABD ve İsrail projesidir, proje bitene kadar AKP iktidarda kalacak…!
https://www.gazeteinsan.com/politika/42526/
Chp+DSP+TKP+EHP+TKH=4.171.118+45.201=4.216.319
Akp=4.149.156
Fark=67.163
Oy kullanmayan 1.700.000 kişiden 700.000
Kişi oy kullanacağını düşünüyorum bunların çoğu akp ye sitem olsun diye sandığa gitmeyenlerdir.bunlarin 400.000 akp ve 300.000 chp olsa akp 33.000 farkla alır
Ama sp den chp ye oy gideceğini düşünürsek chp ve akp kafa kafaya gidecektir. Ve itirazlar olacak tekrar secime gidilecek bu secim bitmez
Tek yol devrim.Yaşasın TKP !