SEKUR*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( BISTECH Pay Piyasası Alım Satım Sistemi Duyurusu
03.05.2018, 18:39:07
***SEKUR*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( BISTECH Pay Piyasası Alım Satım Sistemi Duyurusu )
İlgili Şirketler [SEKUR] İlgili Fonlar [] Türkçe BISTECH Pay Piyasası Alım Satım Sistemi Duyurusu
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
**** Sermaye*Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi*(VBTS) kapsamında, SEKUR.E payında 04/05/2018 tarihli işlemlerden* (seans başından) 18/05/2018 tarihli işlemlere*(seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacaktır. VBTS*kapsamında 03/05/2017 tarihinden (seans başından) itibaren 17/05/2018 tarihine*(seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyeceği*duyurulan SEKUR.E paylarındaki açığa satış ve kredili işlem yasağı, VBTS*kapsamında getirilen brüt takas uygulaması ile birlikte 18/05/2018 tarihine*(seans sonuna) kadar devam edecektir. Not:*VBTS kapsamında getirilen tedbirler A, B, C, D grup değişimi, pazar değişimi*ve diğer nedenlerle uygulanacak olan açığa satış ve kredili işlem yasaklarından*ve brüt takas uygulamasından ayrı olarak değerlendirilmelidir.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi