kagıt tahminimce taban açabilir patladık
Printable View
kagıt tahminimce taban açabilir patladık
ALLAH cezasını versin bunların
Hesabınızı 2017 yılında açmışşsınız, 2017 den beri borsa da 100 lerce firma brüt takas yedi.
Şuan 40 firmaya brüt takas uygulanıyor. ve bazılarına brüt takas yaradı bile daha rahat tavan tavan gidiyorlar.
Bu Gerele nasıl yarar bilmek zor tabii.
Ama brüt takas olayına gelecek olursak, çok da abartcak bir şey yok.
Brüt takasın tek olumsuz yanı aldığın hisseyi ertesi gün satabiliyorsun.
bir de tahtada eskisi kadar her kademeye kalın alış satış lotu yazan olmuyor. Çünkü kredili işlem yasak. herkes gücü kadar sahnede oluyor. (burasıda olumlu) .
Borsamızda şuan 40 hisse de Brüt takas uygulanmaktadır.
İlk günlerde biraz panik olur ama sonra toplarız diye düşünüyorum.
açılışımız 4.24..
4.50 ye kadar 250 bin llot satış var.
Tabana kadar 324 bin lot alış emri var.
Biri sınırı geçmiş sonra brüt yemiş patronda şikayet eder bir güzel sabah malları alır ne güzel dünya ya olanda panikcilere olur .Yeni gelenler böylece devir daim yapar
VIA_G4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burayı 25 kişi okuyor şuan, normalden fazlayız :) cumaya kadar sabredin ekrana bakmayın, bişey bildiğimden değil tahmin sadece.
Bukadar ky ile yola devam edemeyiz...
Kredi çekip mala giren var borç harç alıp mala giren var, buaraları okuyanların çoğu bu şekilde bence,
Korkmayın ama nereden çıkacağınızı iyi bilin çok aşağılara da gelebilir gerel bu tekniğe de temele de bakmaz aman....
Çoğu kişi kağıtta taban yani çöküş beklentisindeydi ,şahsen ben olumlu bakan taraftaydım ,hafif bir salınma sonrası RTALB ve DEVA örneğini aklıma getirdim ,endişelenmedim bile nitekim iki saate 3 milyon yüz bin lot işlem yaptı bence kağıt kendi gücüyle hareket edecektir.