güzel kardeşim soru sormuş uygun dille cevaplasaydın iyi olurdu.....
Printable View
Hayırlı olsun yeni topik ayuların nesli diğer topikte tükendiğine göre topik boğalara kaldı.
Haftalık hiç güzel kapatmadı, bende sevmedim. 1800 götürür oradan verir diye beklerken 1300e verecek sanırım demeye başladım.....
Xu030 yatırım olmaktan baya baya çıkmaya başladı son zamanlara bakınca, Baya bir kumarhane gibi çalışıyor, kasa kazansın diye herşey yapıyor pala.
Cidden xtum de Bi hisse alsak yatsak en az 5e katlamaştık, sıfır stres ile....
Xu030 azıcık tırtıklamak için bile binbir çile stres... Bilemedim, ne olacağını ilerleyen günlerde göreceğiz.
ABD rekor mu tazelemiş bu arada?
Bugünün en güzel tespiti bence, pala kızdan ayrılmış yorumu idi))))
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Haklısınız ancak piyasa cıva gibi
Büyük oyuncu hem short hem long
Sürekli hedge li
Mesela bugün kavala serbest kalsaydı 1654xxx den 3000 puan daha alırdı bi ALlahın kulu shortçu kalmazdı
İki dudaktan çıkan tek cümleye bağlıydı herşey
Cuma çıkışı farklı konuştu reis böyle oldu
Teknik şu bu tamamen tırı vırı
KALDIRAÇTAN MAKSAT KİŞİNİN ÖZ SERMAYESİNE GÖRE ORANI KASTEDİLİYOR.
100.000 TL VARSA, 12 KONTRAT POZ.alırsan (12 x 16.113(şimdiki vobdan poz. alınsa)=193.xxx tl. poz. alırsın) kaldıracı tam olarak 1.9 olur..sen de 2
genelde 2 kaldıraç işlem yaparım. fazla teminatı bankada tutarım..belli bir zarara karşılık elbette fazla teminat aracı kurumda kalır..
bu elimi rahatlatıyor.mesela 20 -40 puan riske edip 100 puana oynayabilirim.
Viop tarafında Aracı Kurum Dağılımı saat bazlı filtrelenebiliyorsa
03.02.2021 17:30 - 18:15
05.02.2021 17:30 - 18:15
tarihli Aracı Kurum Dağılımı paylaşabilecek olan var mı? Mümkünse ilk 5 değil tam tablo.
Kumarin ayıbı olmaz nosfe kardeş dedi :)
Olay çıkmadan önce masanın altına kaçan eleman oldum bugün, lonkleri bana monte edecekmiş yoksa. Stop çok önemli, geçen 20 kağıdı masada bırakınca öğrendim onu da:)SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.