Sildim, matrikse yazacaktım...
Printable View
Sildim, matrikse yazacaktım...
Sn.Denizdenizli ,
Herkes görebildiği için ,herhangi bir yorum yazmayı pek doğru bulmadım açıkçası.Cuma kapanıştan sonra teknik 45 i gösteriyordu ama vebal almamak için bunu da yorumlamadım kasten. Borsadır bu. ne olur nolmaz diye .. Ama yarından itibaren ben kendi adıma tetikte bekleyecem , çünkü 4- 5 günde 13 tl prim dikkatli olmayı gerektiriyor. Özellikle dikkat edilmesi gereken ,Cuma yükselişinde son 45 dk.da kademeleri doldurmadan tavana yapışması . İnanın sevinmedim bile . İlk fırsatta gap i doldururlar diye tahmin ediyorum. Bu yüzden dikkatli olmak gerekir. Aman herkes bildiğini yapsın, burası borsa tecrübe , bilgi dinlemez valla...
Hayırlı kazançlar olsun..
şirket bence halka arz olanlar içerisinde en gelecek vaad edeni, 27 milyon sermayesi 411 milyon özkaynak + 160 milyon geçmiş yıl karları + 240 milyon nakit var , borcu yok denecek kadar az, ilerleyen zamanlarda bedelsiz sermaye artışı yüklü yhapabilir ama ne zaman
Kardeşim günaydın. Bu verdiğin bilgileri gösteren mali tabloları nereden görebiliriz? Yardımcı olurmusunuz rica etsemM2007J17G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkür ederim kardeşim.. M2007J17G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
38.50 desteğini kırmaması çok değerliydi. Herhalde hatırlayan çıkacaktır, 5-6 Cuma öncesi tavan olup 39.14 kapattığında sevinmediğimi yazmıştım. Nihayetinde gap lar dolduruldu .Bu durumda ,hedef olarak zirve seviyesini bekleyebiliriz. Onun üstünde kapanışlar, uzun vadeli yükseliş trendinin devamının olacağının teyidi olarak görülebilir. Uzun vadeli yatırımcı için çok cazip bir hisse gerçekten .
Bol kazançlar