Birde 13 milyon lot alış karşılanmış 35 milyon lot alışta tahta kapamış gözüküyor buda 3.69 kat talep geldiğini gösteriyor eşit dagitim için bence iyi bir rakam
Printable View
Birde 13 milyon lot alış karşılanmış 35 milyon lot alışta tahta kapamış gözüküyor buda 3.69 kat talep geldiğini gösteriyor eşit dagitim için bence iyi bir rakam
Eski güzel günlere geri dönüyoruz :)
ARDYZ halka arz olduğunda nasıl bir talep vardı, teknoloji firması vb olması nedeniyle. Şimdi edata nın talebinin katılımcı sayısı olarak bu kadar düşük olması, piyasada yaprak kımıldamıyor intibası yarattı bende.
Uzun zamandır girdiğim ilk halka arz olacak benimde, hayırlısı artık. YTD
843 lot hisse epey uzun sure satmayi dusunmuyorum.
dusmus cikmis cok onemli degil duserse bir miktar daha alim yapar beklerim.
niye derseniz ?
çünkü halka arzdan gelen tüm para şirketin kasasina girdi. bence performansi olumlu etkileyecek
"bir yatırım tavsiyesi değildir"
mediterranın halka arzına 23000 civarında hesap katılmıştı edata nın ki bu sayıdan fazla olabilir. YTD
Kisi sayisi 30 k dan fazla olabilir.Derinlikten gorulebildigi kadariy la cogunlugu kucuk lot.Maksimum alan zaten 843 adet.Hisse de herkes kucuk yatirimci bu durumda.Hisse de buyukler yok.Kucuk yatirimci suru psikolojisi yapmazda birileri kar aliyot bende alim demezse corba parasina razi olmazsa neden 5-6 tavan olmasin? Sirket in finansallari iyi.13 milyon lot arza karsilik 48 milyon lot talep geldi .Gecen yil esit dagitim yapilan halka arzlar da tavan hissesine gore 8-12. tavan dan sonra cozuluyordu.O ara da alan buyuk yatirimci daha da yukari suruyordu.Fade ye bakin 2.30 dan cikti 24 gordu..Mal kucuk yatirimcida kucukler iradeli olursa tavanlari kim bozacak? Buyukler de mal yok.Misal selva da kucukler yok mal buyuklerin elinde hisse 5.tavanini yapti.Buyukler elinde tutuyor yani..Adamlar %50 aldi.Daha fazla kazanmak varken Kucukler neden corba parasina hemen elden cikariyor anlamam.
44.993 bireysel yatirimci katilimi olmus
kurumsal murumsal 45.000