Herif hem short hem long icin acele etmiyor. Bizde hep tersini yapiyoruz…
Bence bu hafta kisa sureli tradeler disinda manzara short icin pek uygun degil gibi gorunuyor.
Printable View
1584 ustune atamaz atarsa da 1584 üstünde coşku olur diye tahmin etmiştim ama onda da yanıldık. Bilemiyorum bu haftayı da pas geçmek fena fikir değil sanki illa işlem yapmak zorunda değiliz. Sürekli yaniliyoruz.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
haziran-temmuz-ağustos üçlü tepesi ile ocak-şubat-mart üçlü tepesi benzerliği korkutucu duruyor.
adamların endeksi sürekli sabit tutma azmi var. bu sırada da dolar kurunu 8,40-8,30 indire çıkara malı itelediler sanki. bu arada tabi hacmi arttırdılar (sanki yabancılar geliyormuş gibi)
mart ayında naci ağbal olayı ile patlamıştı. bakalım bu patlayacak mı veya hangi olayla patlayacak.
Arkadaşlar SMA hastalığı olan çocuklar için valilik izniyle yardım topluyorlar aklınızda bulunsun. Çocuklar en fazla iki yaşına kadar yaşıyor. Tedavisi için 2,2 milyon dolar gerekli. Durumu olanlar yardım ederse o anne babalar da mutlu olur devletimiz ne yazık ki bu konuda sadece yardım toplama izini veriyor.
arkadşlar gecen seneki rallide batmış birisi olarak söyluyorumkı bir cisim yaklaşıyor ve stoplara uymayan şrtcular batabilir...dikkat etmenizi canı gönulden isterim...not birazdan asağı fake bi hareket yapabilir ama sakın inanmayın please..kapnış artı olur derim..
Bu arada bir tık yukarıda 1591 seviyesi var. Naci Ağbal'ın görevden alınmadan önceki Cuma kapanışı
1590 gene cortu bastım dayanamadım. Temiz bi sopayı hak edios da neyse 2 puana fitim pala.