Fedora yüklenip durmayın.. gayet samimi ve iyi bir insan.... Tepemi attırmayın..:vk:
Printable View
Fedora yüklenip durmayın.. gayet samimi ve iyi bir insan.... Tepemi attırmayın..:vk:
hrc yi gören var mı
Selam vermeye gelmiyor :)
Kirli çamaşırlar döküldü ortaya, şu sayfayı gereksiz meşgul etmemek için yazmıyorum ama bulaşan bulaşana...
Bunu durumu daha önce açıklamıştım. SerkanFD(Serkan Fedor) fedoramca ceza alıp yasaklanınca aldım ama yönetim uyardı, hatta hatırlamıyorum bir ceza daha verdi yönetime de laf sokunca, SerkanFD'yi de bir daha hiç kullanmadım.
2. nick i yönetim anında anlıyor. Yani Mathias'ın dediği gibi iki nickli olmak pek mümkün değil.
REX'in hesabını, yönetim siyasi mesajlara ısrarla devam edince (ben öyle biliyorum) tamamen sildi, mecburen değiştirdi ve saklamadı da...
Serkan.
Güncel fiyatlar burada..
https://tr.steelorbis.com/support/tu...anliyay%C4%B1n
Aslında bir tarafta da gözüm, almam düşük bir ihtimal de olsa ISDEMIR'de. Memoli abinin dediği gibi, fark baya açık.. Ereğli lotlarım kadar İsdemir alabilirim.
canım kardeşim benim adımı anıp durma benim tek hesabım var onu da sana ve TH bey'e gıcık olduğum için açtım. eregl yükselince agresifleşiyorsun, eregl düşünce milletle dalga geçiyorsun sana ne yaptı bu forumun ahalisi yav git hissesiyle ilgilendiğin şirketlerin forumunda yaz burayı daha fazla kirletme lütfen. doğru düzgün bilgi veren biri olsan canım yanmayacak senin ergen tavırlarını okumaya mecbur mu bu millet? Mateyus yapma lütfen çok rica ediyorum artık.