Yüreğine sağlık seviyorum sizi nasıl istiyorsanız öyle yapın bu da sizin tarzınız olsun bize düşen sizlere katkıda bulunmak ve vermiş olduğunuz bilgilerden yararlanabilmek...
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Yüreğine sağlık seviyorum sizi nasıl istiyorsanız öyle yapın bu da sizin tarzınız olsun bize düşen sizlere katkıda bulunmak ve vermiş olduğunuz bilgilerden yararlanabilmek...
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
21.54 'e değdi Aselsanımız Nasıl bir yol izlenmeli???saygılar
21.50 altına sarkarsa düşüş hızlanır 21.78 üstüne atmalı ama çok güçsüz... ben kuralımı bozmadım dün aldıklarımı bgn 21.70 den verdim ve yine kar ettim... eminimki bu akşam alan pztesi sabah 10.10 geçe yine kar edecek...
Öğleden sonra tdi verisi bahane edilip bist de satış gözükebilir.... ne kadar bu satışa uyacağı önemli ben bgn özelinde olumsuzum açıkcası düşmemesi için bakın düşmemesi için diyorum yükselmemesi için deil kurun yukarı gitmesi...
Bu çeyrekte olmasada karlılığı tekrar arttıracaktır
aselsan ve soda özelinde kur artışı karlılığın %15 ine tekabül ederken tarihi yükselişini 4 lira olan kur un sağladığı bilanço ile yapmışken düşük kur da aselsan ın yükselmesi manidardır... aselsan malzemeyi kur ile alıyormuş yok efendim bunu diyen zır cahildir
Piyasa sadece bist deildir sadece kap haberi deildir mb halen reskont kullandırıyor 3.53 ile usd 4 lirada olsa şirketler 3.53 ile borçlanabilir yada ingiltere pşyasasında hedge ederse zaten carry trade ile güzel kar yazacaktır
Vergi muafiyetleride düşünülünce asels için 2 yol var
1- Yülsek meblağlı siparişler
2- Yüksek kur ve ürün çeşitliliği özellikle sağlık sektörü
Bu yazdıklarım hem günlük hem uzun vadede önemli aselsan ne zaman bedelsiz ser arttırımı yapmış karlılık özsermayeyi 5-6 katı katladığında... kar için ne lazım satış yapmak... bu hisseyi son 16 yılda destekleyen ne sermaye arttırımları ve borsamızın kendine özgü yapısı !!! (Bedelsiz ser arttırımı etkisi)arabistan işe yaşanan süreç aselsanı en çok etkileyecektir
Dünyada 2018 krizi beklerken arabistanda kurulan şirket ve teknoloji transferi kaynaklı edilecek kar ile buna en dayanıklı şirketlerden birinin aselsan olacağını sonrasında gerçekleşecek karlılık ile 2019 son öeyrekte yada 2020 de bedelsiz ser. arttırımı bekliyordum...
Benm aselsan yatırımcılarına tavsiyem kur u ve katar olayını arabistanda kurulan şirketle ilgili haberleri takip etmekeri yönünde günlük fiyat harwketlerini deil...
Asels yatırımcılarına üstdeki yazımın öıktısını almalarını tavsiye ediyorum etrafımdaki kişilerde benzer telkinde bulunuyorum n
Neden ? Kur yükseldi ne yapıcam var ... Bedelsiz ser arttırımı nedir var... makro mikro beklentiler var... kısaca asels var
BİLGİ GÜÇTÜR
Bol kazançlar herkese
Selam ve Sevgilerimle
Üstadım karanlık odada biraz daha mal sahibi olduk bakalım. Miting olayından sıkıntılı birşey çıkmazsa sabah aldıklarımı vereceğim.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Haftaya petkimi anlatıcam... farklı bi bakış açısı sunmaya çalışıcam
İyi haftasonları