Tek sıkıntı dogan olması acun medya olsa suan dediğin seviye olur
Printable View
Tek sıkıntı dogan olması acun medya olsa suan dediğin seviye olur
kar vermeyecegı için yukseliş sınırlı kaldı ..sanırım
sürekli manüpüle ediliyor doğan hisseleri havuz medyasında hemen hemen her gün Doğan gurubuyla ilgili bir haber var hürriyetin manşetiyle bir bardak suda fırtına kopardılar olan bizlere oldu neredeyse sermayesi kadar kar açıkladı ama cumaya göre % 13 kayıp bu haber konusu olmasa bu kar oranıyla 3.5-4 lira arası olurdu ama hepsi arada kaynadı gitti
Bugünkü takaslara baktım marbaş baya satmış ve birde son günlerde satışlarıyla dikkat çeken invest mal çıkmış.Marbaşın az miktarda lotu kalmış invest tamamen boşaltmış.Kanaatimce kağıda sağlam yatırımcılar giriyor.Bilanço mükemmel geldi.Özsermaye olsun kar olsun çok yüksek geldi.Kasada 177 milyonluk döviz var ve bilanço 3.50 TL/Usd kurundan düzenlendi.Şu anda dolar 3.70 TL.Yani 3 aylık bilançoda nakti 200 milyona ulaşabilir.Karıda aynı oranda artabilir.Borsda bu kadar likit şirket yok denecek kadar az.Araştırma şirketleri bilançoyu keşfedip yakında raporlar yayınlarlar.(Yatırım tavsiyesi olmayıp kişisel görüş ve yorumlarımdır.İsabetli olmayabilir.)
Doce düzenli topluyor fazla satısı yok vardır bi bildiği karda iyi temettü vermiyor bu olumsuz ama nakit şirkette kaldıgı için. İyi bence tek sorun adının dogan olması hükümetle arasının bozuk olması korktugum o
Bu şahane bilançonun değerini bilen biliyor.Hisse başı 84 krş. kar açıkladı.Çok değerli taşınır ve taşınmazları var.Doğan grubunun holdingden büyük kar açıklayan gözde şirketi. Yatırım tavsiyesi değildir.
Yapı kredi süpürmüş bugün uzun süredir bu kadar kalın lot görmemiştim ben bugün cıktım 91 den 3 kapattı aslında hissenin ederi bu değil ama dogan olması. Mide mi bulandırıyor ama asla kötü kagıt değil düşerse alırım geri düşmese yolu acık olsun