Sayın arkadaslar,
eurobond almak istiyorum fakat calıstıgım bankalarda ya eurobond alım satımı yok yada tukenmiş(iş bankası,akbank,ING) hangi bankalarda su anda eurobond alım satım pozisyonlarında açık var ? bilgisi olan varsa sevinirim,
Printable View
Sayın arkadaslar,
eurobond almak istiyorum fakat calıstıgım bankalarda ya eurobond alım satımı yok yada tukenmiş(iş bankası,akbank,ING) hangi bankalarda su anda eurobond alım satım pozisyonlarında açık var ? bilgisi olan varsa sevinirim,
TEB ile çalışıyorum. Bugün CG37 kodlu 2045 vadeli bonddan aldım. Diğer bondlar da mevcuttu.
sakıncası yoksa oranları neydi ve bu EUROBOND oranları(bankaların) karşılaştırabiliceğimiz bir yer var mı ? bende işbankasından swift yapıp veya doları cekip başka bir bankada doviz hesaı acıp eurobond almak istiyorum fakat bankalar oranları gostersede alıma acıp olmadıgını kontrol edemiyorum..bu konuda bilgisi olan var mı?
Başlıkta genelde bir iki kişi falan olur, dün 16 kişi vardı. Rekor falan kırmış olabiliriz.
Pek bereketli maşallah :)
Kirli fiyatı neyse ona bakın, mesela iş bankası 79,4 diyor. Getirisi %8.76 diyor.
Siz bu tahvilden bir tane almak isterseniz 794 dolar ödeyeceksiniz, sonra altı ayda bir 33.12 dolar yani yılda 33.12 x 2 = 66.24 dolar kupon (faiz) alacaksınız 2045 yılına kadar. 2045 yılında da hesabınıza anapara olarak 1000 dolar yatacak. Hem bileşik kupon faizi hem de anapara değerlenmesinin (794'ten 1000 dolara) toplam getirisi yıllık %8.76 getiriye denk geliyor.
Tesekkur ederim.birde bazi bontlarin kirli fiyati 1000 in ustune gelmis ,kisa vade olanlarin.bu nasil yorumlarizSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Swift yapmak da bela...
Dun 50 bin usd swift yaptim
220 dolar masraf odedimSM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
cepteteb kullanıyorum, şimdi eurobond menüsüne geldiğimde bu uyarı çıkıyor; "Şu an tahvil bono işlemi yapılmamaktadır"
işlem saati farklı mıdır, yoksa alabileceğim eurobond mu yok demek istiyor? bilen var mıdır?
Bankacilik sistemi cokmus....
Ne telefonla ulasabiliyorsun ne internette gordugun bonoyu alabiliyorsun....
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
US900123BZ27
bunu aldım ,nasıl iyimi sizce ?
Dun e gore biraz bond faizleri inmis...
Bankalar az aliyor birisi 10 dolar birisi 20 dolar aldi ama asil parayi alan muhabir banka dedikleri banka 190 dolar aldi, saglam şeediyo yani [emoji25]SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eurobond alabilsem görecegim ama alinamiyor....ekranda gorulse de vermiyor sistem nasil bir seyse....
Default u bile goze aldik yine de alinmiyor....pirzolayi yiyip kemikleri onumuze atacaklar fiyat iyice yukselince satarlar @%&$*○¤☆■◇SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
cevaplarınız için teşekkurler su anda işlem saati fakat işbankası mevcut adet gostermesine ragmen eurobond vermıyor müşteri hizmetleri tekrar deneyin gibi bir cevap veriyor...gercekten sogutur bunlar adamı bankadan..gidip baska bi bankadan hesap acmak istiyorum fakat sizce eurobond u kesin alabiliceğim hangi bankadan hesap açmalıyım ? HSBC,burgan,TEB ? birde devlet bankaları Ziraat,Halk,Vakif ta da eurobond lar varmı?
Is bankasi..
Ekranda gozukuyor fakat secip almak istedigimde hata veriyor menuye tekrar girip secim yapin diyor...
Tekrar giriyorum ekranda bond oldugu gozukuyor ama yine ayni hatayi veriyor....
Mt ye ankattim durumu ama onlar da bi haber....sikayetimi ilgili yere ileteceklermis....SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Muhabir banka da mi almadi....???
iki sube de ayni bankaninsa almaz ama farkli bankalarsa en azindan muhabir banka alir bu ucreti acimazlar...SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence bunlar hatirli musterilerine hizmet veriyor...bizim gibi ky lara da klavyede parmaklarini asindirmak kaliyor
#@%&○¤☆》●SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hangi bankalar bunlarSM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şu swift masrafı mevzusu tamamen bir muamma.. ben yıllardır burgan garanti odea deniz arası bol bol swift yaptım. bazen yüzbinlerle. en fazla ödediğim 5-10 dolardır. hiç masraf ödemeden yaptığım da oldu. sadece bir keresinde garanti saçma sapan bir ücret almıştı. itiraz ettim. tümünü iade ettiler. bu bankalarda özel bankacılık müşterisi olduğumdan desem.. aracı (muhabir) bankayı neden alakadar etsin ki bu..
ilk defa çalıştığım işbank geçenlerde burgan'dan 30bin dolar swift için 150 dolar masraf alınca özel müşteri açıklaması güçlense de tam olarak mantığını anlamış değilim. işin b.ktan yanı, gönderen bankaya ne kadar ödeyeceğini baştan bilsen de para karşı tarafa gidinceye kadar muhabir/alıcı banka masrafının ne kadar olacağını bilmemek.
bankaların üçkağıdından başka birşey değil.Aynı gün de geçiyor,sıfır masraf da oluyor.Muhabir banka filan işin tezgahı bence.
Baştan anlaşmaya ve cukkanın kalibresine bağlı. İşB tabi Atatürkün adıyla Atatürkçüleri dolandırdığı için her türlü
geçirmeye bakıyordur
Swift göndermenin iki yöntemi var. Birisi normal gönderim bunda sizin bankanın muhabir bankası ya da göndereceğiniz bankanın muhabir bankası karşılıklı anlaşmalara göre para kesebiliyor. İkinci yöntem ise gönderen bankanın para içinden masraf almayın(benden alın) metodu bu durumda sizin bankaya 0-10 dolar maliyeti olabilir sizden isteyebilir ya da istemez.
Sizden 150 dolar masraf isteyen banka ile çalışmayın. Akbank bir sefer annemden 3.000 euro swift masrafı istedi. Yaşlı kadın gördüler mi ağızlarının suyu akar. Annem bana telefon açtı, dedim parayı hazırlayın geliyoruz. Götüreceğimiz bankaya da dedim ki kurye hizmeti istiyoruz, parası da sizden. Akbank'ın bir elemanı eşek gibi bizimle para saydı, verdik silahlı ve sigortalı kuryeye paraları, aldık imzalı belgemizi diğer bankaya götürüp teslim ettiler cebimizden de 5 kuruş para çıkmadı.
Swift MT'nin turnusol kağıdıdır.
Ben masrafi paranin vardigi bankadan alin dedim ( is bankasi).
Muhabir banka 190 dolar almis...is bankasi da 10 dolar mi 20 dolar mi ne almis...
Parayi cikarttigim banka da almistir bi seyler...
Yahu alin tabii..is yapiyorsunuz ama biraz fahis degil mi@%#*☆□¿¤○SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam, bankanin oldugu sehirde degilim. Gidebilsem elden ceker yatirirdim.
Mecbur kaldim bu namertlere....!!! SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.