haberler güzel geliyor. areall bankla görüşme sağlanmış.inşallah şirketi düzlüğe çıkaracaktır.
eşleşme artıyor. bakalım akşam kaçtan kapanacak.
Printable View
haberler güzel geliyor. areall bankla görüşme sağlanmış.inşallah şirketi düzlüğe çıkaracaktır.
eşleşme artıyor. bakalım akşam kaçtan kapanacak.
başka bir köyde hayırlı olsun yazmışlar. açıkça yazsaymış ya derdini. aklıma areal bank geliyor.
görüşmeler inşallah iyi gider. heyecanla bekliyorum.
bu arada mmc bunların kardeş şirketi değil miydi. tavan olmuş. bu areal bankla alakası var mıydı bunların?
sorular sorular...
Aman sayın fabrika, arkamıza yaslanıp izlemekten başka yapacak bir şey yok.. Güzel şeyler yaşandığı belli bakalım ne zaman sonuç alacağız.. Fiyata ne zaman yansıyacak konu bu.. Ytd
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.resimyukle.xyz/RTU26R.jpg
düşeni kırmış diyor usta
En büyük sıkıntılarımızdan birisi de şirketin şeffaf olmamasıydı. Son KAP haberleri bunun yavaş yavaş kırıldığı ve şirketin şeffaflaşmaya başladığını gösteriyor.
Sözde yeni yönetim Başkanı zt'nin açıklamalarında profesyonel kadro ile çalışacağını bildirmesi de bence önemli bir konu... Ve bence olumlu...
Aareall bank haberleri gelmeye devam ediyor. D*****n kuyruğu o zaman kopacak gibi...
Tekstilin fabrika ve malzemelerinin satılması için daha öncede defalarca yazdım. Çok geç bile kaldılar. Atıl gm ve malzemeler satılarak şirketin önü açılabilir.
Şu anda görünen herşeyin iyi gittiği gk dan sonra zt ve ekibinin en azından şeffaf olması ve gk da talep edilen otel doluluk oranları gibi isteklerin yerine getirildiğini görmekteyiz...
Bu şekilde çalışılmaya, şeffaf olmaya, şirketi yönetmek amaçlı profesyonellerin getirilmesi, aareall bank ile anlaşılması ve atıl gayri menkul ve malzemelerin satılarak borçlanılmadan finans sağlanması istekleri... Şirketin önünü açacak ve her zaman dediğimiz gibi çamura bulanmış altının çamurundan sıyrılmasını sağlayacaktır...
İlgiyle takip ediyoruz... Hepimiz için hayırlısı neyse öyle olsun...
Sayın muhabere yıllardır bekliyoruz. Ben mali durumlardan ötürü lot sayımı azaltmak durumunda kaldım.
Ama ısrarla bekleyenlerdenim. Areall bank anlaşma haberi gelirse fiyata yansıyacağını düşünüyorum. İşlem hacminde artış var.
Kap haberleri iyi. Hakkımızı alana kadar buradayız inşallah.
Sayın freecell mmc deki yükseliş hakkında düşünceniz nedir?
Kervn ile alakası devam ediyormu kardeş şirket olarak?
Hocam mmcas ss ile ilgili... Zt ve ss kardes muhakkak ilgisi bulunuyor. Biliyorsunuz ki mmcasi eskiden kervanin gm sirketi yapacaklardi. Vaz gecmislerdi...
Ancak mmcasla ilgili su anda fazla bilgim yok hocam...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkürler yorumunuz için. Hareketli günlerden geçiyoruz. Aynı anda mmc ninde hareketlenmesi
Açıkçası şaşırttı beni. Belki de tesadüftür. Kap ta bir gelişme yok mmc için. Bizim konumuz kervn😍
yakında gözaltından çıkarsa şaşırmayın
https://twitter.com/FiboTraderX/stat...36724162052097
takip ettiğim bir teknikçi ustanın grafiği. inşallah dediği gibi olur.
bence çıkarsa ikiye kadar kimseye al vermez. bu kadar gaza gelen ky varken hiçbirine fırsat vermez.
trnsk gibi...
inşALLAH adım adım, dirhem dirhem de olsa yola çıkmıştır. Çıkışı olsun da, inişi olmasın.
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
0.42 üzerine atarsa 0.50 denicektir.
Temeli düzeldikçe fiyata hızlı bir şekilde yansıyacaktır göz altındaki hisselerin böyle bir avantajı oluyor. Yıllarca yatırımcısını süründürmüş ve artık daha güzel haberleri de hak ediyor. Bu tarz hisselerde dramatik olan yıllarca bekleyen kişilerin zararına veya az bir karla satıp çıkması, yeni gelenlerin kaymağı yemesidir :)
ORJINAL LINK: HTTPS://WWW.KAP.ORG.TR/Bildirim/636132
DOSYALAR: HTTPS://WWW.KAP.ORG.TR/EK-INDIR/4028...5F3987513A3501
HTTPS://WWW.KAP.ORG.TR/EK-INDIR/4028...5F398751433502
OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL) 2017-10-20
ACIKLAMA
KERVANSARAY YATIRIM HOLDING A.S.
VE BURSA MERKEZLI TEKSTIL GRUBU BAGLI
ORTAKLIKLARININ 01.01.2017 - 30.09.2017 DONEMINE ILISKIN GERCEKLESTIRDIGI
PERSONEL AVANS VE MAAS ODEMELERI, AGIRLIKLI OLARAK YAZ SEZONUNUN BITMESI
NEDENIYLE OTELLER BUNYESINDE CALISAN PERSONELLERE ODENEN KIDEM VE IHBAR
TAZMINATLARI VE YAPILAN BU PERSONEL ODEMELERINE ILISKIN OLUSAN SGK PRIMLERI, BIREYSEL
EMEKLILIK SIGORTASI (BES) ODEMELERI ILE PERSONELIN UCRET VERGILERINI GOSTERIR
TABLOLAR EKTE SUNULMAKTADIR. SOZ KONUSU TABLOLARDA YER ALAN PERSONEL
ODEMELERINE ILISKIN TUM YUKUMLULUKLER ODENEREK YERINE GETIRILMIS OLUP BU KONU
HAKKINDA PAY SAHIPLERIMIZE GENEL BIR BILGILENDIRME YAPILMAKTADIR.
EKLER:
1- KERVANSARAY YATIRIM HOLDING A.S.``NIN GERCEKLESTIRDIGI PERSONEL
ODEMELERINE ILISKIN TUM OTELLER ICMAL TABLOSU
2- KERVANSARAY YATIRIM HOLDING A.S.``NIN BURSA MERKEZLI TEKSTIL
GRUBU SIRKETLERININ PERSONEL ODEMELERINE ILISKIN ICMAL TABLOSU
SAYIN, PAY SAHIPLERIMIZIN
BILGISINE SUNULUR.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...4e06f7ffe0.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...5b6c3bbfe3.jpg
Çok güzel haberler bunlar [emoji106][emoji106][emoji106]
ÇALIŞANLARIN TUM YUKUMLULUKLERİ ODENEREK YERINE GETIRILMIS... ( maaş,ssk,bes,vergi )
Toplam ödenen : 16.953,903 TL
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ORJINAL LINK: HTTPS://WWW.KAP.ORG.TR/Bildirim/636139
DOSYALAR: HTTPS://WWW.KAP.ORG.TR/EK-INDIR/4028...5F3996EBE536D1
OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL) 2017-10-20
YAPILAN ACIKLAMA GUNCELLEME MI? HAYIR (NO)
YAPILAN ACIKLAMA DUZELTME MI? HAYIR (NO)
KONUYA ILISKIN DAHA ONCE YAPILAN ACIKLAMANIN TARIHI -
YAPILAN ACIKLAMA ERTELENMIS BIR ACIKLAMA MI? HAYIR (NO)
BILDIRIM ICERIGI
ACIKLAMA
UST HAKKINA TABI OLAN KERVANSARAY
LARA, KERVANSARAY KUNDU, KERVANSARAY BODRUM VE KERVANSARAY ULUDAG
OTELLERININ UST HAKKI VE BUNA BAGLI
HASILAT PAYI ODEMELERINE ILISKIN RAPOR EKTE SUNULMAKTADIR. SOZ KONUSU RAPORDA
YER ALAN VADESI GELEN TUM UST HAKKI VE HASILAT PAYI ODEMELERINE ILISKIN TUM
YUKUMLULUKLER ODENEREK YERINE GETIRILMIS OLUP BU KONU HAKKINDA PAY
SAHIPLERIMIZE GENEL BIR BILGILENDIRME YAPILMAKTADIR.
EKI: UST HAKKINA TABI OLAN OTELLERE ILISKIN UST HAKKI VE HASILAT
PAYLARINI GOSTEREN RAPOR
SAYIN, PAY SAHIPLERIMIZIN
BILGISINE SUNULUR.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...004b52355c.jpg
Tüm sorunlar bir bir çözülüyor inşallah...
Üst hakkına tabi olan otellerin vadesi gelmiş ; tüm ödemeleri de yapılmış
Toplam ödenen 5.755,684 TL
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İyi haberler geliyor gelmesine de hisse de tık yok
Hem haberler güzel hemde şeffaflık adına iyi. Spk nın istedikleri yapılıyor.
Şirketin durumu düzeliyor. Güzel günler gelecek inşallah.
Çağrı beklentisi bittiğinde bu hisse adam olur demiştim :) Borsaya açık bir şirketten beklenenleri nihayet yapmaya başladılar
Eşleşme de 42 miş bu arada :)
Evet dostlar
Uzun zamandir hatta yillardir bekledigimiz haberler gelmeye başladı. Maaslar borclar odenmis ödeniyor. Krediler toparlanir, yuklerden kurtulursa şirket düzlüğe çıkacak gibi duruyor. Ufukta guzel gunler gorunmeye başladı diyelim mi bilemedim.
Yatırım tavsiyesi degil temenniden ibaretdir.
Ortaklar nerdesiniz lara da toplantı vardı da benim mi haberim yok acaba 🤔
😄
Mal mülk var yönetecek basiretli kişiler gerek ilk hedef 0.70 sonra 1.00 üstü
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam buralardayiz... :))
Sirketin haberlerini takip ediyoruz. Son gelen haberlerin hepsi hem seffaflik icin hem de yonetim acisindan olumlu...
Sirket kendi kendini cevirebilecek gucte.... Hatta fazlasi var.
Atil gm ler satilip, borclarda (ozellikle aareall bank) yapilandirilirsa... Turkiyenin 1 numarali turizm sirketi olabilir. Tabi hep dedigimiz niyet...
Su ana kadar gk dan sonra sirket seffaf olmaya calisiyor gibi... Ins devami gelir.
Profesyonel kadro olusturma cabalari da... Artik aile sirketi olmadiklarinin farkina varmalari acisindan onemli...
Ins hep beraber iyi gunler goruruz...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Israrla yazıyorum. En önemli konu areal bank. Buradan gelecek olumlu bir haber bizi ileriye taşır diye düşünüyorum.
Kap açıklamaları ortada oteller yazın dolmuş taşmış. Buradan kar yazmıştır mutlaka. Ancak kazanılan para borçlara gidince
Zarara dönüşüyor. Bekleyelim görelim.
Artık bu noktadan sonra iyi haberler gelmeye devam edecektir.
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
volboru ve dr.tırısı özledik aman onlar bize lazım
yeni açıklanan kap haberinde otel gelirlerinin arttığı görülüyor
9 aylıkta zarar daha da azalır bence madem gelirler attı:)
hadi 12 aylıkta eğer 31 aralığa e kadar yuklu banka borcu yapılandırılırsa ve otellerin ust kullanım bedelleri 150 milyon TL civarı eklenecek bilancoda ve arsa satış fabrika satışlarda gelir hanesine yazılacak ve dahada önemlisi yeni fabrika satış haberleri de gelebilir çünkü görüşmeler devam ediyor diye belirtildi bunlar
yani 12 aylık bilançoda özkaynaklar banka borcunun halledilmesi+otel üst kullanım bedelleri+ arsa fabrika satışı ve satışlarından elde edilecek gelirlerle DEHŞET BİR KAR AÇIKLANABİLİR.
VE AKABİNDE ŞUBAT 2018 DE AÇIKLANAN BİLANÇODAN SONRA GÖZALTI PAZARINDAN YANİ YAKIN İZLEME PAZARINDAN ÇIKIŞ BAŞVURUSU YAPILABİLİR
ANSA DİYE Bİ ŞİRKET VAR Kİ GAYRIMENKULU BİZİM HLDİNG KADAR BİLE YOK
YENİ ADIYLA MARKA
alın size grafiği https://www.oyakyatirim.com.tr/hisse-detay/MARKA
GÖZALTINDAN ÇIKMADAN ÖNCE KAR AÇIKLADI VE BAŞVURUSUNU YAPTI: 0,20 Lİ KURUŞLARDAN 2 tl LERİN ÜZERİNE ATTI.BİZİM HOLDİNGTEKİ MAL VARLIĞI NA KONUM İTİBARIYE BİLE PAHA BİÇİLEMEZKEN
düşün taşın kaşın?
al demem sat demem bana ne:) beni hiç alakadar etmez
ama benim mantığıma yatıyor arkadaş
borsanın ruhundan anlayan az çok takip den araştıran çözümleyen biri olarak konuşuyorumm..
tren biletleri tükenmek üzere, ister alırsın ister almazsın:) bana ne? bu dediklerimin hepsi kap açıklamalarında belirtildi. Kusura bakma açıp okuyocan araştıracan ....
yatırım tavsiyesi değildir
Personel alacaklarının ödendiğini duymuştum ki kap açıklamasıyla doğrulandı. Görüyoruz ki şirket bir düzene oturtma çabasında bu çok güzel. Borçlarını ödeyen bir şirketin niyeti iyidir başka söze gerek yok.
Bu kadar güzel habere tık yokkkkk... Yönetim hisse senetlerine ilgiyi artırmalı........ Ama huylu huyundan vaz geçmiyorrrrrrrrr
9 aylık ta 20-30 milyon tl kar yazabilirmi? çünkü megeya olan borcunu otel vererek ödedi bayağı kar etti o borctan ne dersiniz millet?
30 hazirandan sonra bircok borcunu sıfırladı..... o sıfırlanan borclar kar yazabilirmi