düşenleri ak yatırım topluyor..oda büyük ihtimal yabancıya virman gidecektir..amaç bilanco ve ihale değil.. yıllar sonra oluşan bu büyük hacmin ne doğuracağı...
Printable View
düşenleri ak yatırım topluyor..oda büyük ihtimal yabancıya virman gidecektir..amaç bilanco ve ihale değil.. yıllar sonra oluşan bu büyük hacmin ne doğuracağı...
98 bin tl de gelse !! bilanco dan başka birşeyler var bunda..
son zamanlarda twitterde vs..yazılıp çizildiği için atlayan zıplayan cok ..bekleyelim bakalım
Geçen gün dediğim gibi bir düzeltme geliyor demiştim 1.86 1.87 noktası çok önemli bir destek 1.87 yi desteğe dokunduordanda ne gelirse karşıladılar hisse çok güzel düzeltmelerle ilerliyor 2 ileri 1 geri bence bu gün veya yarın tekrar 2.yi geçmeyi deneyicek ve başarırsa bu sefer tavan yapma ihtimali çok yüksek bende aynı görüşteyi CİTİ ve doce toplam 2 milyon lotu son 2 hafta aldıysa bu kadar hacim in arkası da doludur zaten yabancı alışları ile küçük yatırımcıda mal da kalmadı bugün yarın sert hareket gelecek sonrasıda bilançoya bu kadar az kalmış iken kopuş bence inşallah diyelim her kese bol kazanç dileyelim
[emoji106]
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir arkadas rakam paylasabilir mi? Alimony satimlari gorsek fena olmaz. Bu gun 2 ve uzeri hareketi olabilir sanki
Sent from my SM-G900FQ using Tapatalk
ilginç ve çok faydalı olabilecek bir bilgi araştırmak lazım detaylarını teşekkürler
Son dönemde 3-5-10 bin takipçili twet ustalarının çoğu 1,95-1,96 lardan satış öngördü ve takipçilerine sattırdı geçen hafta sonrasında 1,96 dan 1,9 lara düşüş ordan 2,01 hareketi oldu ben hala çok fazla ky olduğunu düşünmüyorum hissede
satış - ortaklık - ihale - bilanço hangisi olur bilemiyorum bir şekilde bir hazırlık var bekliyoruz nasipte ne varsa
hiç teslimat yapılmışmı acaba bi haber yok arastırdım
yabancı takası ne durumda
kaan hocam sende yabancı alsın kaat yükselsin diyon :)
hiç ihaledir haberdir peşinde değilsin :)
öğleden sonra 1,92 aşıp 3. haçlı seferi 2,xx hareketi yapmasını bekliyorum. 2 rakamının biz (ky) lerde psikolojik sınır olduğunu py için bi anlam ifade etmediğini düşünüyorum
Kağıt almak için hala fırsat veriyor olması güzel..Beklentiler diz boyu. 1 li fiyatlardan hala alım fırsatı var. Bu durgunluğun sebebi bu zaten. adamlar alsa mal yükselecek.. hepsi pasifde bekliyor.
yabancı payını söyleyecek yok mu yahu
Kaan öğrendin yabancı payını yorumunu alalım.
moral versin birisi yahu
Haftaya cuma ya kadar ciddi bir hareket olacagi kanaatindeyim. 2.2 - 2.4 bandinda olmasin beklentim. Tamamen kendi gorusumdur. Ytd
Ya böyle kısaa vadede fiyat aralıkları vermenize anlam veremiyorum içi boş ve bilgiden yoksun yorumlar ...tahmine dayalı..teknik deneyim vs vs hiç bişi yok ...evet bir beklenti mevcut ama tahta sahibi ,yabancı ne zaman isterse o zaman gider ytd..saygılar
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yazdigim gibi tamamen yorumdu benimkisi. Tahminim temeli 3 periyot verilerinin satin alinmasi uzerine. Kisaca icimden geldi salliyorum demek degil. Yani kagit bu zamandan cikmayacak ise ya çıkmaz yada spek hareketi ile hareket eder. Elbette tahta sahibi istedigi zaman cikar. Son olarak bu hareketi yapar ise olumlu bir gelisme olur yok olmaz ise ben yanilmisim ve hissenin gelecegi tahta sahibinin cikarlarina bagli olur. Saygilar... tamamen kendi gorusumdur. ytd
Şu anda borsa geldiği endekste % 90 kağıt piyasa değerini buldu ve hatta çok daha yüksek pd/dd oranı ile işlem görüyor.Son 8 aydır bu kağıtları özellikle seçip , olması gereken yere getiriliyor.Bunlarda 1 elin 5 parmağı kadar azaldı. Emkelde bunlardan biri. Şu anda ilk etapda piyasa ne olursa olsun bu oranı 1 e gelecek şekilde (2.4-2.7 arası ) su akar yolunu bulur . Bu yapılacak. Eğer alınacak kağıt varsa teknik temel hiç bir şey bilinmiyorsa , bu oran 1 in altındaki kağıtlar tercih edilir. Neticede para girişine göre kağıt hareket eder. Ama bir kağıda ne kadar para girer , yüklü alan adam ne kadar alım yapacak ve hangi noktaya taşımak istiyor. Bunu kimse bilemeyeceği için burada, teknik şu bu % 100 işleyeceğini varsayamazsınız. Dolayısı ile teknik temel vermeden konuşuyor diyen arkadaş . Bu tip kağıtlarda teknik ve temelin çok da işe yaramadığını zaman içinde öğrenirler. Sadece bir gerçek var , ciddi anlamda yükselen bir kanalda ve 1.30-1.35 lerde 8-10 yıl gibi oyalanmış. Fiyatlar dibin dibini bulmuş. vakdi zamanında bile lot başı 10 USD görmüş bir şirketin 0.51 cent piyasa değeriyle işlem görmesi . Dip yatayındaki 1.35 li fiyattan 1.9 fiyatları ( % 35 prim ) kesinlikle hedef yapmaz. % 35 prim içinmi bu kadar zaman çürüttüler kağıdı. Dolayısı ile buradan tekrar ikinci çıkış dalgasında 2.5 lu fiyatları rahatlıkla görebileceği ve burayı kısa sürede aşacağını düşünenlerin sayısı bence oldukça fazladır. Bende arkadaşa katılıyorum.
Mst arkadasim daha anlasilir yazmis. Parmaklarina saglik [emoji6]
sn MYEL ;
Daha önce kısa vade içi boş bilgiden yoksun deneyim vs hiç bişi olmayan fiyat hedefleri vermediğiniz için teşekkür ederim
macd 30 dk lık al verdi
60 dk al vermek üzere o sebeple 1,92 'yi geçip 2,xx olabilir diye yorum yazmıştım
sağolsun hiç oralı olmadı py amca
2. seans alım 21.329 lot
158.353 satım tarafından kademe işlem gördü
Ben yazdığım gibi 1.87 de stop loss umu çalıştırdım kalanlara bol kazanç dilerim benden bu kadar emkel
sanırım sert bi hareket olacak gibi duruyor ama hangi yöne bilmiyorum
Sayın deli çocuk yazılarımı alıntı yapmışsınız güzel ama herkesin olduğu gibi benimde bir hedefim var, beklentim 2.40 ve onu yazmışız..ümid ediyorum ki görür...birincisi etki altında kimse kalmasın die hiç bir zaman hisse yorumu yapmam..vebali büyük..hele ki hisseyi bizden daha iyi tanıyan koca Çınar’lar varsa hiç konuşmam ..ikincisi şuraya gidecek buraya gidecek demeden üslubumuzca yorumdan ziyade iç sesimizle iki satır yazı yazmışız..hatırlatmakta fayda olucak..ümit etmek ve kanaatte bulunmak çok farklı birşey .kanaat kullanalar etki altında bırakır..Twitter da çokçası var bunlardan.polemiğe gerek..maksadım kimseyi aşağılamak kötülemek de değil...neyse kolay gelsin son yazım bu platformda içimizden konuşacaz bundan böyle..saygılarımla ytd kırdıysakta afola
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
spek bak levye geliyor ha ona göre adanadan gelmeyim şimdi
Emkele haber düştü... Nedir bakabildinizmi
408 bin lot satış olmuş emek elektirik
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
emek elektirik A.Ş. aatmıs5
dün satmış haber 1 gün sonra geliyor
seans kapanırken geliyor sabah neden yollamıyorki.
OZAR elektrik satmıs. Hisse oranı %22.87 ye dusmus. Zafer ARABUL imzası ile göndermis. Patron satışı anlaşılan
Tek kademede 400 k malı veriyorsa alanın da bi bildiği var demek.. Normalde dün akşam ya da sabah düşmesi lazım bunun kapa, çakallar.. Bugün de mi verdi yohsa??
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İnşallah satış devam etmiyordur. 1.86'ı da verdiler
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b52b832e77.jpg
MHA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.