Teşekkürler
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Teşekkürler
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
aylık ve toplam takas durumu gönderebilirmisiniz?Tşk.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...01b455d386.jpg kimkoydu 1000..000 lotu :)
KAP : Borsa İstanbul A.Ş. Duyurusu
VOLATİLİTE BAZLI TEDBİR SİSTEMİ (VBTS)
Sermaye Piyasası Kurulunun ilgili kararları uyarınca, Borsamız Pay Piyasasında işlem gören pay senetlerinde, işlemlerin adil ve dürüst bir şekilde gerçekleşmesinin sağlanması ve yatırımcıların aşırı volatilitenin getirdiği risklerden korunmaları amacıyla bir tedbir sistemi geliştirilmiştir.
25/09/2017 tarihinden itibaren uygulanacak tedbir sistemi kapsamında; gerekli koşulların oluşması halinde ilgili pay senedinde 15 gün süreyle birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri, birinci tedbir uygulanan pay senetlerinde volatilitenin devam etmesi durumunda ise 15 gün süreyle ikinci tedbir olan "Brüt Takas" tedbiri uygulanacaktır.
"Brüt Takas" tedbirinin getirilmesi durumunda, birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri de "Brüt Takas" tedbirinin geçerli olduğu süre zarfında uygulanmaya devam edilecektir.
Tedbir alınmasını gerektiren koşulların oluşması durumunda; tedbir uygulanacak pay senedi ve tedbirin başlangıç tarihi ile tedbir süresi, ilgili tarihte piyasa kapandıktan sonra Borsamız tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurulacaktır.
**ÖNEMLİ
Kipa ne alaka???!!
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KIPA 2,50 civarlarına değecek dediğim de ,bana konuşanlar nerede?Bu kağıdın speğini tanıyorum.Ne kadar biri olduğunu biliyorum.Borsa %3 artsa bu kağıt o gün + olsa iyi olan bir kağıt.Haberli bir kağıt yani.Azıcık kulpu kırık çaydanlık olmasalardı kağıt şu anda çok iyi seviyelerinde olurdu.YTD
Eğer bir kağıt gidecekse ne olursa olsun gider,eğer bir kağıt düşeceksede hava ne kadar olumlu olursa olsun düşer.Kipa'nın geçmişine bak istersen.Bist %2-%3 yükselirken bizim kağıt düşüyordu.Bist çakılırken de yükseliyordu.
Onun öncesinde ,Bist 110 lara gelirken neden yükselmedi peki?Bundan dolayı kalkıp Barzani falan demeyin.
Şu an kağıtta tek haber birleşme.Bu haber gelene kadar istedikleri gibi oynarlar kağıtla.YTD
Rekabet kurulundan karar var: 20 mağazanın sabancı ticaret merkezine devir işlemi onaylanmış.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yani izin 29 eylülde verilmişti şimdi karar yayınlandı
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Seans sonu son iki saat 30ar dakikalık periyot..
https://i.hizliresim.com/XEqdy3.png
Ne olacak bu kagidin hali bole ne zman gozunu yukariya cikaracak 17 ekimde yonetim kurulu toplantisi varmis inslah guzel haberler gelirde bekledigimize deger
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bazı kipa magazlarının mıgros a çevrildigini duydum.Konu hakkında bilgisi olan varmı?Birleşme olmadan bunu yapma hakları varmı?
Hocam herkes suspus olmus ya kimsede mal kalmadi yada pusuya yatti bekliyorlar
Biri kipa ya S S kuralını öğretsin. Belki bilmiyor ama çok geçerli bir kural olduğunu hepimiz biliyoruz.
Büyük alım yapıyorlar.Dün öyle bugün böyle.Eger şirket kâr açıklayabilirse bu fiyatlarda durmaz.Haftaya Genel Kurulda bir şeyler netleşecek.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Büyük alım nerde bizim göremedigimiz bir şey mi var.
Genel kurul toplantısına gidecek varmı?
Forumdaki çogu kişi artık yazmaz oldu yokmu biraz moral verecek.
Haftaya haraket başlar heralde
Nasil yani hocam duydugunuz bisey var mi
http://www.hisse.net/topluluk/showth...099#post503099
Haftalık hisse yarışma linkimiz açılmıştır. Kurallara uygun tahminlerinizi alalım.
Yok hocam korkma kimsenin dusuncesi ile hareket etmiyorum o kadar yemeyip icmeyip biriktirdigim parayi birisnin 2 dudagi arasina baglamam:)
Genel kurul kacta
14:00
Ok tesekkurler
İyi bir haber gelecek galiba hareketlendi
Kipa diğer marketlere göre 6-0 önde çünkü kira gideri yok kira geliri var, bu büyük bir avantaj...Bilançolar çok daha iyi olacak...
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KIPA Solo 2017/6 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -86.986.000 TL ( ÖNCEKİ -40.429.000 TL)
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=13516
Ancak böyle oynanırdı.Ben iyi bir şey beklemiyordum.Adamlar her türlü kötü haberi vermek ve hisseyi çıkarmamak için elinden geleni yaptılar ve hala yapıyorlar.Bu hasılata bu zarar tamamen oynandığını gösterir.P.tesi verirler hisseyi aşağıya.
Ytd
FAALIYET RAPORU: “Mevcut durum Şirket'in sürekliliği üzerinde önemli bir belirsizliğin varlığını işaret etmektedir. Bu doğrultuda, Şirket Yönetimi, Şirket'in sürekliliğini devam ettirme konusundaki değerlendirmelerini, planlarını ve önlemlerini ekteki faaliyet raporunda açıklamıştır.”
Sizce bu paragraf yakin bir birlesmeye mi isaret? Nasill yorumlanmali?
YTD..
Bence Kipa da artık bakılacak son şeylerden biri bilanço.
Bi şekilde artık birleşme olması lazım yoksa bu Mİgrosuda olumsuz etkileyecek..
Kipa'da çok fazla alavere dalavere var.Bilançosuna bakıp bu net bir şekilde görülür.Yatırımcının kesinlikle SPK ya şikayet etmesi gerekir.SPK'nında bunu görmesi gerekir.Şirket adeta paravan şirkete dönüştürülmüş.Gelirleri Migros'a ,zararları Kipa'ya dayatılmış sanki.
YTD
TANSAS MGROS birlesmesini inceliyordum. Olasi bir durumda bizim durum ile bir ozlestirme yapmaya calisiyorum. Ne kadar dogru olur bilmiyorum ama bu noktadan cikisla genel bir hesaplama yapilabilirmi sizce?? Daha once yapilan tahminlerde DD bolunmesi ile belli bir orandan bahsediliyordu. Son finansal verilere gore bu oran bugun degismismidir? Sadece beyin firtinasi amaclidir....
''Birleşme oranı 0,898382115672267 ve hisse değiştirme oranı 0,156919914481120 olarak tespit edilmişti. Birleşme neticesinde, şirketimizin Migros Türk T.A.Ş. dışındaki ortaklarına 1 YTL nominal karşılığı 1 adet Tansaş hisse senedi için 0,156919914481120 adet Migros hisse senedi verilecektir."
“İlk seans borsadaki kapanış değerlerine göre Migros 15.70 YTL'den, Tansaş ise 2.37 YTL'den işlem görüyor.”
YTD
Olası bir birleşmede yöntemlerden biri olan özkaynak KIPA nin lehine.INA yöntemi ise KIPA nin alehine.
Bu iki yöntemi belli bir oranda alınabilir.Ben kendi adıma bekleyeceğim.
Y.T.D dır.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun. Yaşasın Cumhuriyet.
Makro Marketler ile ilgili basında çıkan haberin bize bir etkisi olabilirmi??
https://www.gercekgundem.com/service...or-299393h.htm
YTD...
Benim bildiğim Makro Marketler Migrosun Haberde bir hata olabilir mi ?