ah spk vah spk yükselen hissenin tepesine binme huyun yine depreşti.varsa manipülatif işlem yapan adamı yakala tepesine bin ama bir hisseye sadece yükseliyor diye ceza verilmez.
Printable View
ah spk vah spk yükselen hissenin tepesine binme huyun yine depreşti.varsa manipülatif işlem yapan adamı yakala tepesine bin ama bir hisseye sadece yükseliyor diye ceza verilmez.
Kent'liler; "Don't worry, be happy.".
Amaç toplamaksa; taban yaptırıp bayram süresince işletecekleri 4 günlük faiz vb ek geliriyle toplayacaklar mı acaba?
Onay gelirse değişebilir.Tabanc yaptırmak için azını satanlar da aynı fiyattan alamayabilir sanırım.
YTD.
hatırlamaya çalıştım ama olmadı spk perşembe yarım günlerde haftalık bülten açıklıyormu
olmuyor ise salı gününe kalacak gibi
Şöyle bir örnek vereyim 23 Nisan Perşembe günü 22 Nisan'da alkım bedelsizni açıklamıştı. Bu tedbir büyük olasılıkla bolunmedeki hareketi engellenmek için yapıldı....Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Toplam 6158 lot işlem oldu 4000 tavandan Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Özür tabandanRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sasa teşekkürler aynı tahmin ettiğim gibi
2000 lot 2675 satış
4000 lot tabandan alış 13.55 e göre
Derinlik görülmüyor malesefRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne yazıkki gözükmüyor
Ama sanırım alımlar artacak gibi 17.55 de
Tabanda ne kadar mal kaldı ise insanlar panik ile tabana yazmayı bıraksalar
Arkadaşlar,
Bilmeden girdik 😞
Elimde biraz kent var,
Dip yapmış. Satamıyorum.
Nasıl satarım, neden dip yaptı, nasıl satarım 😞
13.55 de tabanda 6500 satış vardı.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
6500 lotun bir kısmı geri çekildi kalan ne oldu ne kadar satıldı belli olur ? Birazdan
En azından ben lot sayıma ilave yaptım aradan 5 adet te bfren çıkardım 998 den 😊
15000 lot satış geçmiş olsun bir kaç gün bakacağız gibi iyi akşamlar
Yarın taban gösterip yola devam edebilir
Zira ara step noktası 17-18 k lot değişimi olan fiyat asıl devam ederse 1800-1900 lu rakamlar 50k değişimi olan bölge bu kadar işlemi küçükmyatırımcı yapamaz yüksekten kağıt alan babalar için kafa noktası gibi 1800 -1900 aralığı tahminimce birde işlem hacmi ne zaman 30-40 K aralığına gelirse yeni maliyetler ortaya çıkar o zaman dönüş başlat 20 k satışta olması benim için anlam ifade etmez zira kaçı bizim gibi küçük be orta ölçekli babalar için baskı amacı ile birkaç binlot açılmayacak satış emri gir sonra çiz bu işler böyle çok gördük iyi akşamlar
15000 lot nerede insanları yanlış yönlendirme
https://t.co/b1NHGgSUMj?amp=1
Sayın Berata, benim açımdan teknik deyimli ifadeniz kafamı karıştırdı.
Ancak, merak ettiğim bir konu şu; Aracı Kurum (örneğin HSBC) veya şirketi temsile yetkililer, BİST'ten Kent'e uygulanan yayın yasağı gibi tedbir alınmasını isteyebilir mi?
Eğer kottan çıkma niyeti varsa ve bu çıkış aşırı fiyat dalgalanması olmasın diye böyle bir tedbir istenmiş olabilir mi?
Yukarıdaki bilgilerden ve doğrudan taban fiyata inmesinin kaynağı küçük yatırımcı değil gibi. kottan çıkıp çıkılmadığı benim açımdan önemli bir ölçüt olacak.
İyi akşamlar.
YTD.
Burada bahsettiğim gerçekleşen 7060 lot değil satmak için tabana emir verilen lot sayısı akşama kadar ikisi farklı
Ve birbirimizi tanımayız bilmeyiz yanlış yönlendirme gibi bir emir kipi kullanmanız hoş değil
Sayın Mgus öncelikle Hsbc lotları ve kıstlama getirme olur olmaz konularında bilgim mevcut değil ama kılıç gibi ensemizde durduğu aşikar
Diğer taraftan belirtiğim rakamlar seviyeler kendi düşündüğüm algıladığım sevilerdir kesinlikle tavsiye değildir belki yazmamam gerekirdi öte yandan uzun yılların getirdiği beklenti daha tam gerçekleşmeden aşağı yukarı hareket kazanç için mutlaka olacaktır
Yıllar önce aslan çimento bölünmesinde spk dan bölünme onayı beklerken kabul edilmediği haberi çıktı 2 seans arasında ve babalar tahtayı 2. Seans açılmadan kapadı tam 11 seans malda yakalandık
Burada böyle bir olay şimdilik söz konusu değil böünme arifesi hareketler normaldir benim açımdan iyi akşamlar dilerim
Diğer konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler
hsbc herhangi bir hesap olabilir 10 lot alınmış...
hsbc o 3000k lotu satamaz alacak babayigit yok. Yarın ola harman dola! Geçen hafta çarşambada cok sıkıcıydı taban tavan yapmışlardı dikkatli olmak lazım şunu kabullenmelıyız. Soluksuz cıktık denizin dalgalanması lazım. Bide çıkış 330 tlden başladı nereye geldik bununda muhasebesini yapmalıyız... ümitsiz değilim kör ebe oynuyoruz çıkışında inişinde soluksuz olacagı gunler yakın!!!!
Biz küçük yatırımcılar panik yapmasak hiç sıkıntı olmayacak ama ama....
Yatırım tavsiyesi değildir.
Venus Z20 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün de tebliğ de yokuz yarına Allah Kerim
Evet genelde çarşambaları spk bülteni yasak ve tedbirler amaçlı yayınlanıyor ama müthiş denk düştü bayram arife yarım gün çıktı çıktı çıkmaz ise salı günü açılıyor o akşam bültende olmamız büyük olası
Cuma günü gelen yasaklar rüçhan ile ilgili olabilir kendi düşüncem iyi akşamlar
Herkese s.a üstadlar. Ben bir acemiyim.ama öğreneceğiz.20 gündür okuyorum yapılan yorumlari ve bedelliyi beklemek olumlu olacak galiba arada böyle düşüşler oluyordu yine panik yapmamak lazım bunu anladım. Herkese iyi akşamlar.
Kent bana çok kazandırdı. Kalan 10 lotumla bölünmeye gidiyorum. Denizdeki çakıl taşıyım. Nereye sürersen sür tahtacı :) Ben razıyım.
Bunu yazmak boynumun borcudur, ceza verilerse versinler umurumda değil
hissede olanlar zaten bildiklerini okuyorlar
taban serilerinde hisse çok düştü diye ne olur atlayıpta kendinizi yakmayın
özellikle piyasaya yeni giren, hisse değerlemesi bilmeyen kişiler için diyorum
hissenin ederi 1/100.
nereye inerse insin hiç bir zaman uygun fiyat da olmadı, olmayacak.