Deneme yanılmayla memleketin iyicene ağzına mıçmaya çalışıyor birileri . Kasada fazla varmış da Dolarda ki bu hareket normal değilmiş falan filan . Ulan biz mi ülkeyi yönetiyoruz , bize ne anlatıyorsun bunları ,GEREKEN NEYSE ONU YAP.
Printable View
Deneme yanılmayla memleketin iyicene ağzına mıçmaya çalışıyor birileri . Kasada fazla varmış da Dolarda ki bu hareket normal değilmiş falan filan . Ulan biz mi ülkeyi yönetiyoruz , bize ne anlatıyorsun bunları ,GEREKEN NEYSE ONU YAP.
Yan başlıkta sar diye biri vardı
tek başına abd yi yıkıyordu, öyle böyle değil ama
abd de adam yaralama, hırsızlık olumsuz ne haber varsa kopyalayıp duruyordu
biz de kendisini ciddiyetle takip ediyorduk
başına bir iş mi geldi acaba.
3. gün haber alamıyoruz kendisinden..
Başbakan yine atıp tutuyor, verdiğimiz teşviklerle büyümemiz devam edecek diyor. Yani demek istiyor ki DOLARDA yükseliş kaçınılmaz.
Zeybekci, "Türkiye'nin 1 yıllık vadeli mükellefiyetlerini gözönüne alın, Merkez Bankası stoklarına bakın, ödeyeceği mükellefiyetlerine bakın... Türkiye'nin fazlası var, kasada fazlası var. Buna rağmen yaşadığımız şeyler Türkiye'nin gerçeğini yansıtmıyor. Bunlar canımızı yakıyor. Fakat bunlar Türkiye'nin kalıcı hastalığı değildir. Bunlar geçicidir. İşinize bakın, önünüze bakın. Bu suni şekildeki hareketlenmeler geçecektir ve Türkiye önüne bakacaktır" diye konuştu.
Bu adam şu söylediklerine inanıyor mu acaba?
İnanıyorsa ne yer ne içer?
Türkiye'nin kısa vadeli dış borcu 180 milyar dolar...
50-60 milyar dolar da cari açık koy bu hesaba...
Peki MB nın net döviz stoku nedir?
80 milyar dolar?
Aradaki fark, o bakanın pozisyonundaki hesap bilen birini gece uyutmaz.
Adam işinize, önünüze bakın diyor.
Başladı yine aynı terane..16 senedir bitmedi gitti bu saldırılar..:(Alıntı:
Başbakan: Ekonomik saldırıların üstesinden geleceğiz
Geçen gün başkanım hatırlatmıştı..16 nisan referandumundan sonra ortalık güllük gülüstanlık olmayacakmıydı...
Hatta onu bırak 2010 referandumundan sonra da..:oleyo:
Her şey bir başka olacaktı..:)
Türkiye'nin bir çok sorununu özetleyen haber ...
http://i.hurimg.com/i/hurriyet/75/62...186088905c.jpg
Öyle deme, deneme yanılma metodu en iyi metoddur memlekette..iktir et kurumsal hafızayı felan..monşerleride def ettik iyi oldu bak..hertarafa posta koyup duruyoruz..:)
Bir tek şu borsacıları anlıyamıyorum..bazılarında çözümleme güçlüğünden olsa gerek, sadece acı, pardon birde mutlu günlerinde buraya damlıyorlar..
Paylaşmak istiyorlar herhalde..yazzıık..:kahkah:
Hiç adetim değildir
Aksine yapana kızarım
Böyle zamanlarda muhalefet partilerine çemkirmeyi doğru bulmam....
Ama şu basit soruyu da kendime sormadan edemiyorum:Muhalefetin bu söylemin geleceğini bilerek (çünkü 16 yıldır aynı terane) hemen ön alması gerekmez mi?Bu söylemin cahil halk kesimleri üzerindeki etkisini kırması gerekmez mi?
Sizde bana medya mı kaldı muhalefetin derdini anlatabileceği diyeceksiniz
Haklısınız...
Bende kendim sormuş kendim cevapmış gibi oldum
Kendin pişir kendin ye...oldu
saygılar/başarılar
Bizim cebimizdekileri de ekliyor üstad
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tcmb'nin net döviz rezervinin 20 milyar doların biraz altında olduğunu düşünüyorum. Altın rezervleri de kabaca 25 milyar dolar.
84 milyar dolar brüt rezervin net rezerv düşüldükten sonraki kısmı bankaların ve DTH sahiplerinin parası. Yasal olarak tcmb'nin DTH'ları ve bankaların ZK'larını da açığa satma hakkı var ama bunu yapmak yerine sermaye kontrollerine geçmek daha mantıklı bir seçenek gibi gözüküyor.
Yani sıfırı tüketmeden satabileceği 17-18 milyar dolar nakit ve 25 milyar dolar değerinde de altın var.
(Bu altının içinde de ne kadar halktan toplanan altın veya bankalara ait olan zorunlu karşılıklar var onu bilemiyorum.)
Bir arkadaş paylaşmış, durumumuza çok uygun olduğu için ben de burada paylaşayım affınıza sığınarak; "dolar kur yapmayı bıraktı, direk sekse geçti"
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İşte bunlar altın helalara dışkı atsın, işe yaramaz miklerini altın fermuarlarla kapasın diye TEŞVİKLER verilip daha da semirtiliyor. Bunlar için Dolar 4.15 olmuş 4.50 olmuş fark etmez ama bunlara bu imkanı tanıyan OY veren sürünen güruh daha da sürünecek. Acırmıyız ! Onlar yüzünden bizede giren giriyor acırsak onlar gibi olalım..
Tabi ki acımayız
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bende %50 si için acımam
saygılar/başarılar
http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji...kuyor-40801643
ilginççç...
Dolar düşmüş çıkmış boşverin bunları ile sinyal verildi..
İkinci hamle doların konuşulmasını yasaklamak..
Haberin veriliş şekilleri de önemli tabi..
3. ve 4. hamleler belli gidişat o yöne doğru..
Umarım yanılırım ama dolarda kılıç çekmiş birileri..
ya herro ya merro durumları...bıkmışlar ikide bir doların atak yapmasından ve buna muhatap kalınması durumlarından...
hiç bir müdahele gelmezse şaşırmayacağım..
MB toplantısında faiz indirimini bilemem ama artışı hayal gibi bence..
Bir trump eksikti 4.17
Ahan bi anda yeni rekor
Gün Aralığı: 4,1079 - 4,1722
TRUMP; Rusya hazır olsun çünkü füzeler Suriyeye gidiyor..
4,1722 rekor da bu..
Trump Twitter hesabından : "Rusya, Suriye'ye atacağımız füzeleri vuracakmış. Hazır ol Rusya çünkü füzelerimiz geliyor"
Dünyanın büyük devletlerinin başkanları yeni bir dünya savaşı için yeterli nitelikte adamlar olarak beliriyorlar.
Eğer ABD TRump'ın zeka ve emirlerine kaldı ise yandı gülüm keten helva.
Dolar 4.25 Petrol 75 Dolar olursa benzin ve dizele 17 krş zam sonrası bir zam daha bekliyorum. Yola devam, her şey yolundaymışşşş `iş adamları` siz yine önünüze bakın sakın havaya bakmayın bakanınız öyle emir buyurmuş.
Gençler her şey yolunda dimi !..
bi rekor daha 18 den döndü
Dolar bugün 4.20 olursa ne olur ? Her şey yolunda derler olur biter.
Yoldaşlarım bakın benzin ucuzlamış euro bazında :)) !!! Benzin bir haftada 1,24 eurodan 1,18 euroya düştü!!!!!!!
Son dakikalar akıyor... Trump dünya lideri de , bizim reis değil mi ? Merkez başkanını aramışlar, gereğini yapabilirsin demişler ( diye düşünüyorum ) Mesai bitiminde açıklama gelebilir. Böylece dolar alanın elini '' bir kez daha yakmış '' olurlar .
Merkezin emektar odacısı diyor ki ; Abi biz burada binayı bekliyoruz, esas faaliyet 5 tepede. diyor. Dolar düşmez abi diyor. Ben de şimdi ortada kaldım. Sabah powerpc ye destek diye aldığım dolarları 4,17 den verdim gitti. Gece uykum kaçmasın.