Rusya - Ukrayna savaşa doğru gidiyor. Turizm sektörü sert darbe alabilir.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Rusya - Ukrayna savaşa doğru gidiyor. Turizm sektörü sert darbe alabilir.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
212 den aranızdayım ortaklar
Yarın kaçarım ama
Yukarda açacak gibi sabaha
Gençliğimi verdim sana, ahım var beni zengin ediceksin. O lobide denize karşı viskimi içeceğim, mecbursun buna...
Sanmıyorum ama bugün genel kurula giden var mı?
Ben birşey çıkacağını düşünmüyorum inş yanılırım
VUK kayıtlarına göre hazırlanan mali tablolara göre; 33.992.037,68 TL tutarındaki net dönem
zararından dolayı dağıtılabilir kara ulaşılamadığı; NOKTA.
Herkes sattı mı yaw
Kimsede yok mu
Yatırım finansman geldi
Bedelsizlerin vazgeçilmezi
Önü açıldı gibi gari
Bu hareket bedelli/bedelsiz hareketi olabilir mi? Çünkü AYCES bundan çok sonra takip etti ve tavana yürüdü. Acaba tamamen tesadüf sadece turizm beklentisi mi, bakalım günler ne gösterecek?
AYCES takibi bıraktı, gücü yetmedi görünüyor. O zaman MAALT gücü turizm beklentisinden değil başka bir beklentiden alıyor. Acaba neden?
1. Ayces Maalt'ın piyasa değeri olarak yarısı bile olamaz.
2. Maalt'ın 2023'e kadar yani otel bitene kadar turizm ile zaten bir bağlantısı yok. Kira aldığı bir otel ki onu da peşin olarak aldı, birde inşaat halinde şantiyesi var.
3. Şirketin 2008'de Talya Otel'i satma haberi çıkınca $45 görmüştü. Ordan hesap biçin biraz...
AYCES'in elbette MAALT olmadığını biliyorum, kıyaslama sebebim dünkü hareket başlangıcı sanki turizm hisselerine genel bir alım gibi algılandı piyasada. MAALT'ın yaptığı sert çıkış sanki bazı haberlerin önceden alınması ve bunun satın alınması gibi duruyor. Talya otelin yapılma süreci ve muhtemel sermayesi ile ilgili gelişmeler çok haberlere gebe sanki...
Kağıt tawan tawan olmuş
İki gündür.
Yorum sıfır sayılır
Hiç kimsede senet yok heralde
Sadece bende var galiba
Tek başıma kazanmamın değeri yok
Mübarek ramazan yaklaşırken.
Sevincimi paylaşacağım kimse olmaması üzücü
Bu da son yazım olsun buraya
Bol kazançlar
Dayanamıyom
Eski borsacılardan
Borsayı bilen piyasayı bilen
Kimse kalmamış.
Yatırım finans alışa gelmiş yazıyom
Ne alakası var yazıyolar
Takası bilen okuyan kşmse yok
Bitmiş borsa
Böyle piyasa varken tek başıma kazanmam hakkım anlaşılan.
Twitwr çıktı telegram çıktı
Watsap çıktı
Bura unutuldu
Ne güzeldi bura 20 sene önce
Bilgili üstad abiler vardı
O abiler şimdik dede oldu
Biz heralde üstat abi olduk
Bizim yaş bile 54 oldu
Demem o ki borsada eskiler, şimdi yeni moda olan temettü yatırımcısı oldular. Piyasayı bıraktılar.
Piyasa da üç beş çakala kaldı
Fiktif hacimlerle sözde piyasa yapıyorlar.
Anlaşılan biz baya büyümüşüz bu piyasada.
Dile kolay 87 den bu yana
35 koca yıl borsada
2 ev kaybettim burdurda 2000 başında
Kolay mı tecrübe sahibi olmak
Şimdiki yeni yetmeler 3-5 bin kaybediyor da gece uyuyamıyor.
Gelelim Maalt a
Laylow size katılıyorum
Bu işten anlıyorsunuz.
Bfren
Netas
Brisa var mı hatırlayan ?
Karton ve jantsa herkes hatırlar
Yukardakiler ?
Halay halay
Aynı acıları çekmişiz beraber uzun süre Netaş bedelsizini bekledim hoop brisa bedelsiz açıkladı mındar ettiydi bizimkini ne günlerdi…ytd…
Bu son çırpınışların, elinden geleni de ardına koyma...
Kamaaaaan 😎
Ayces'le beraber hareket ettiği sürece kendi adıma beklediğimi vermeyeceğini düşünüyorum.
Burda güncel olarak pasta paylaşabilecek arkadaş var mı? Tek başıma gibiyim ama...
400 bin lot işlem... Seni kim alır, kim satar.
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik hatta sanırım ky olarak tek başıma geldim :p
Bende varım laylow ortağım.
Öteki yerlerde bugünkü alsatı yapan bi trilyon zarar etti deyolar.. Bilmem gari. Doğum sancisi sankim
Mazot da pahalandı
Gezmeye bile gidemiyoz antalyaya
Kongrenin yanında atılan temel bitmiş. Yanına vinç kurulmuş. Hızla devam ediyor…
Sen devam et tahtacı. Bende son kuruşuma kadar ortaklığımı arttırmaya devam edeceğim. 100 milyon dolara satamazsın bu iki şirketi, hiçbir kalıba sığmıyor bu hikaye…
Bayramda Antalya'ya gidip, bedavaya satılan otelime bir bakıyım... Yeni neler var, neler yok
75 milyon dolara 7 yıldızlı, arsası kendisine ait(Antalya’nın en değerlisi), Koç grubuna ait, Divan hikayesi olan otel satılıyor. Bunu koskoca borsada bir ben mi görüyorum senelerdir? Neyse en fazla 1 sene daha beklerim ondan sonra lobide görüşürüz…
Anlamadigim tek sey borsa tarihi rekor kirarken millet diger hisselerden karla cikacak...fellak fellah prim yapmamis kagit arayacaklar...insallah burayi keşfeterlerde tahtaciya iyi bir ders olur...ne demek yaaa yillik fark yuzde 16 eksi...millet parayi katladi biz paramizi erittik yuzde 16
Bu kadar beklemişsiniz, biraz daha bekleyin derim. Otelin bitmesine bir şey kalmadı.
Ben 4 senedir Maalt taşıyorum.
Benim yazabileceğim en iyi hikaye;
Otel bittikten sonra resmi olarak Divan grubuna geçmesi ve Koç'un elinde son kalan kalesi Divan'ı güçlü nakit yaratmak için halka arz etmesi veya satması. Bu en yüksek hikayesi, bunun dışında zaten sadece Antalya'nın en değerli arazisini bile üzerinde Koç grubunun en değerli oteliyle beraber $70 milyona satamazsınız...
zaten 50 milyon dolar yatirim karari aldilar...insaat yapmak icin...70 milyon dolar az degilmi ustad
Yanlış anladınız... Şuan ki borsa değerlemesi 70 milyon dolar. Sizin de dediğiniz gibi 50 milyon dolar yatırım var, Marmaris'de kirada otel var(parası peşin alınmış 20 milyon dolar), Antalya'nın en değerli lokasyonuna sahip, marinaya uygun falezi olan, kongre merkezli vsvsvs KOÇ Holding'in göz bebeklerinden Divan Talya Otel... Daha bir çok şey sayarım ama artık yoruldum. Sadece bekleyip, sonucu keyifle izlemek istiyorum.