Arkadaşlar acilis e.3.47 hayırlı olsun insallah hep beraber kazaniriz
Printable View
Arkadaşlar acilis e.3.47 hayırlı olsun insallah hep beraber kazaniriz
3.48 tavanımiz hayırlı olsun
440.000 lot civarı demek ki insanları bezdirmisler..
nerde o hergele spk onayı geldimi yüzde 2 artı yapar sonra eksiye geçer diyen
Oyun yeni başlıyor
Bedelsizleri alip,bundan sonra temmettu biriktirmeye devam edicem.Piyasada alincak,borcsuz sirket cok az.
Borsdavpirim yapmamış lidfa bera ve işguo var hepsi zirveyi test etti
bedelsizler hesaba nezaman yansıyor, bilen eski arkadaşlar yazabilirmi ...
Spk onayından sonra 15gün içersinde sirket bedelsiz verir...
Ama birde su var ocak şubat ayında sirket 5tl dolaşırgen şimdi 3.82..birde ona bakmak lazım...
Ne zaman bedelsiz verecekler bugün biraz aldım. Bedelsiz verecek de neden 4.17 den buraya geriledi?
eyvallah, aldık artık yavruları alacaz, borcu olmayan ,kasasında nakit bulunduran şirket bu kadar bezdirme varsa korkma...
Çok hissem yok ama bu bezdirme hareketleri yeterince hisse alamamış acemi bir speğin işi. Madem yavrulayacak paniğe gerek yok. Ne zaman bölünecek bir bilgisi olan yazarsa sevinirim. Fırtına öncesi sessizlik var. Ytd
Bu hisseye yeni girdik lakin doğru düzgün hareket etmiyor hep böyle müdür acaba
Şirketi arayanlara bu hafta bölüncek demişler isterseniz arayin sorun
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bedelsiz veren kağıt neden eksi oldu ?spekmi mal topluyor
Ne oldugunu anlamak mumkun deil,normalde hissenin ucmasi lazimdi.
Ky yı bölmeye almamak için hisseyi ne hale getirdiler
06/ 05 / 2020,saat 11 de şirketi aradım bölünmeyi soruyorum, yetkili cevap veriyor resmi gazetede yayınlanmasını bekliyoruz dıyor şaka gibi cevap....
ceoem nerdese bölünmeden önceki fiyata geri gelcek hergün tavan çekiğor tehhhhhhh
Sanırım işi bilmeyen yada hissede acemi bir spek var. Beklentisi olan hisse böyle olmamalı. %100 bölünecek hala ky yı dökme derdinde. Günlerce bölünecek diye bekliyorum yerinde kımıldamıyor ağaç gibi bir o tarafa bir bu tarafa sallanıp duruyor. Ytd
0212 213 00 40 şisketin teli sürekli aranırsa belki tepkiden çekinip bölerler
O dediği resmi gazete ticaret sicil gazetesidir. Ceoem de ticaret sicil gazetesinde yayınladıktan hemen sonra takvimi açıkladı. Bu da sanırsam spk onay verdikten sonra ortalama 1 ay içinde yayınlanıyor. SPK 17 sinde onay verdi. Yakında ticaret sicil gazetesinde yayınlanır. Sabreden bu hissede güzel ekmek yer. Şirket kar etmiş. Bedelsiz veriyor. PD DD değeri 1 dir. Hissemize sahip çıkalım. Sabırsız olanlar varsa satıp hergün eksi ile artı 10 yapan spek hisselere girebilir.
Yarın bölünecek olsa tavan kitlenirdi. Sanırım bu haftada bölünme yok gibi. Ytd