örnek rysas rygyo tınsa.2 taban -%40 yapar aman diyim.bu şakşakçılara dikkat edin yeni yatırımcılar
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
örnek rysas rygyo tınsa.2 taban -%40 yapar aman diyim.bu şakşakçılara dikkat edin yeni yatırımcılar
Konuyu takip ediyorum. Sn. Serdümenci mesaj attıktan sonra PKENT hep çıktı!
harbi ya ben konuştukça gidiyor bu cibiliyetsiz konuşmayım bari.tıpp
Devremi kesti
Vay anam vay
Bi bakıyorum 12 TL çıkmış
Bi bakıyorum 14 TL düşmüş
Hiç hoş hareketler olmuyor.
Bürüt takasa sokmak için uğraştı birileri.[emoji848]
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
224 yap 200 kapat..kötü oldu geçmiş olsun daha da adam olmaz bunlar ...al git neyi bekliyosun
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yüzde 10 aşağıdan kapattı gördüğü yerden bu çok kötü oldu teknikte böle durumlar iyi değildir diye biliyorum bişeyler yapmaya çalışıyo ama kestiremedim
seansı izlemedim ama 224 görülüp 200 kapattıysa
çek ver yapmışlardır muhtemelen..
yarın endekse göre
yukarı yapıp tekrar basmaları beklenebilir
tabi bence
Alış ort 210 tl satış ort 206 tl kapanış 200 tl burda bi yanlış var. Bakalım korku salma olmasın?
Saadet zinciri hisseleri ile karıştırmayalım petroyu... ha düşer çıkar o ayrı ama şu an ki pd şirketin değerinde gelecek satın alınırsa nakit durumu güçlü bir şirket olarak görülebilir.borxu bitmiş turizm gelişiyor her sene 15-20 mln kar eden hükümet düşük faiz yüksek kur anlayışı ile tl giderlere karşılık döviz kazanan bir şirket.... tabi bu virüs işi tüm dünyayı sarmadan bitmeli yoksa sıkıntı... her şey son iki sene gibi gitsin 3 yılda başka bir şirket karşımıza çıkar..nasip tabi...
borcu kalmadı. hayırlısı bakalım...
Bugün biraz daha sakin pozitif görüntü hakim ama delinin biri 1000 lot çıkayım dese 190 a kadar iner...bedelsiz yapıp derinlik şart hisse için...
https://www.tradingview.com/x/uF7wwpqp/
saatlik..
birilerine çelik tencere kapağı olsun..
her teknik analiz tutacak diye bir kural yok
nasılki her temel analizin doğru sonuçlanmadığı gibi.
ama analiz analizdir..
en azından biz ortaya bir sonuç koyuyoruz.
temel tartışmak istiyordun..
buyur..senin temelini bekliyoruz..
tirendlerin kırılmak için var olduğunuda biliriz
ama yukarı ama aşşağı..
bugün kırmamış olması yarın kırmayacağı anlamına gelmez.
tabi bence.
Yapıkredi bugün tek alıcı gibi %96 1538 lot ile ... satışa geçerse alıcı bulunmaz son haftada tek alıcı var bir şeyler...hayırlsı bakalım...
Ykb nin 10 gunluk alıs lot ve ortalamasina bakmani oneririm kısa vade aldıklarını zannetmiyorum.
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Belli olmaz o işler...kısa mı uzun mu...
2020 ocak ayında Antalyaya gelen turist sayısı tarihi rekor kırarak %31 artış göstermiş..Devamı gelir bir sıkıntı çıkmaz euro şöyle % 20 gibi bir yükseliş yaparsa petro bilançoda iyice dellenir...
endekse ters hareketler yapıyor bu gün biraz buralarda mal kapma teleşı var sanırım haydi bakalım deli petro yarın öbür gün ne yapacaksın görelim.
Petroda göz yine aşağılarda...200 direnç oldu...
Diğer turizm kağıtlarında pozitif hareket var, ben bunda da olacağına inanıyorum. Eksiği yok fazlası var...
Güç yok .208 direncinin geçilmesi lazım yoksa 188 ilk destek
https://resmim.net/f/rfLUsX.jpg
aylık takas
208 üzeri kapanış iyi hacim sıfır...gerçi kendileri çalıp oynuyor galiba kimsede mal kalmadı sanırım...
Aylık takas da yapı kredi genel alıcı görünüyor.
Dolaşımda 88.024 lot olması gerekirken takaslarda 887.613 görünüyor, yanlış mı biliyorum?
Petro bugün tatsız...kim satıyor acaba? Yapıkredi ne alemde o satıyorsa kötü
Abanta yatırım açıklaması gelmiş küçük ve teşvikten yararlanılacak bu günkü alıcı ve satıcıları yazabilen varsa sevinirim
Alanlar...iş,ziraat,Ak,plihip, garanti. 651,243,
162,259 ,249
Satanlar. Yapıkredi, meksa,halk,info....1297,404,125,74
Abant zaten %30 kağasite ile çalışıyor derdiniz ne oraya otel yapacaksınız? Gidip varsa para akdenize egeye yapın.adamlar 3 kuruş kâr etmeye başladılar ya temettü nakit biriktirme gibi bir durum olur da şirket rahatlar diye boktan bir yatırma para gömecekler...güvenim bitti petroya... boş bir yatırım...
Bu göstergelerle kısa vadede 200 üzerinde kalabilmesi çok zor..
Haber desdeği gerekecek..
Mesela bilanço
tabi bence
Kan emici herifler dötü biraz doğrultunca boktan işlere girişmek bütün emeği mahvetti YTD
şahsi görüşümdür. Piyasada hisse kalmadı. şirket öz kaynakları ve banka kredileri ile teşviklerden yararlanarak bir otel yapmayı düşünüyor.
şirketin borcu kalmadı. 4 senden beri şirket iki oteli yeniledi.
Bu sene açıklayadak olduğu karı bence bedelsiz olarak verecektir.
En azından özkaynak şirketin içinde kalacaktır.
Faizlerin düştüğü ortamda kullanılacak bir kredi şirketin mali yapısını bozmayacağını düşünüyorum.
Temettüde bizden yüzde 15 stopaj kesiliyor. Temettüyü bedelsiz vermesi daha iyi olacağını düşünüyorum.
Satan satsın.
Yaz ayı geliyor.
Inşallah herşey yatırımcıların lehine olur.
Temettü bs istemiyoruz adam gibi bir yere yapsın oteli bs kârlı bir otel alsın. Abanttaki otellerine gelen giden yok % 30 kapasite ile çalıştığını kendileri yazıyor raporlarında ya yalan söylüyorlar oteller dolu fatura kesmiyorlar aslında dolu bir otel ya da ölü yatırım. Bize göre ölü yatırım. % 30 doıuluk oranı antalyadaki geliri de düşürür karlılık azalır şirket yine borca girer yine kar azalır vs vs ... tam düzene girmiş borç bitmiş nakit biriktir ucuza kârlı bir iş ara ...hoşuma gitmedi sadece uzun vade güvenimi azalttı ben uzun vadeli her düşüşte topladığım hisseydi artık değil... ytd