alım satım ne durumda
Printable View
alım satım ne durumda
Bu günü yorumlayacak arkadaş varmı ? Yeter diyenlerin malınımı aldılar yoksa alttan aldıkları 3.3 milyon lotumu buradan veriyorlar yrd.
hisarcıklıoğlu tüpleri taktı dalışa geçti ahahaha
ilk gemiyi patronlar terk ediyor
daha çok paslı çivi var daha çok dans eder bu
'''06.11.2019 - 06.11.2019 tarihinde NUH ÇİMENTO SANAYİ A.Ş. payları ile ilgili olarak 12,277988 -
12,277988 TL fiyat aralığından 0 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi ve/veya 83.368 TL toplam nominal
tutarlı satış işlemi tarafımca/ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte NUH ÇİMENTO SANAYİ
A.Ş. sermayesindeki paylarım/oy haklarım 06.11.2019 tarihi itibariyle %0 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına
düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer almaktadır. '''
ilk 6 ay 78 milyon lira kâr açıkladı......
son 3 ay buna 45-50 milyon kâr ekleyebileceklerini hayal ediyorum...
30 eylül bilançosunda kabaca 125 milyon kâr açıklar diye umuyorum.... bakalım hayal kırıklığı mı? yoksa ek sevinme mi yaşayacağım?
be yaaa! :notr:
Nuhta verdik bursdan aldım hop bursa :)
Çok güzel hareketler bunlar :)
NUH'a dadanan ağa koparıyor gibi....
Umudum artık 2 $ altına indirmemesi, ocak 2018 tarihindeki 2,5 $ üzerine de atması fiyatı.....
Ocak 2018 tarihinden bu yana fabrikaya yıldırım mı düştü? Yangın mı çıktı? Çimento üretimi mi yasaklandı? Limanı mı çöktü? İhracatı mı bitti?
Hepi topu iç piyasada bir miktar çimento tüketim azalması oldu....
ALTIN'ın eskisi yenisi mi olurmuş? be yaaaa! :yes:
Eskiden 1 ileri 2 geri hatta 5 geri giderdi.. Şimdi 2 ileri 1 geri gidiyor.. Ve ileri hareketleri agresif.. Anlaşılan aceleleri var.. Sökülsün paslı çiviler, dökülsün hantal ağırlıklar.. Şöyle bi silkelensin iyice de güzel yol alsın..
"07.11.2019 olağan dışı fiyat ve miktar hareketleri ne ilişkin şirketimizce kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmamaktadır.."
gölge etmeyin yeter aq larım..:cool:
Çok agresif alttan yeterince toplayamadı herhalde.
Bilanço bu akşam düşer.. Son saate kadar beklerler adetleridir. Bakalım nasıl kullanacaklar bilançoyu..
İnşallah geçen yıla göre çok iyi bilanço gelirde yolumuza devam ederiz
114.779.149 TL kar yazmışız geçen sene aynı dönemde 152.275.987 TL imiş 2019/06 paralel gidiyoruz bu gidişle yıl sonuna 140.000.000 kar gelir gibi bu kriz ortamında şirletimzin karı bence gayet güzel ve başarılı
2018/09 a göre satışlarımız 78.000.000 lira artmış 2018/09 a göre borçlarımız ciddi anlamda azalmış finasalı çok güzel firmamız bu gidişle borcu harcı olmayan firma haline gelecek borsada kaç şirket borçsuz harçsız :))
Finansal borç 281 milyondan 174 milyona düşmüş
Satışların 536.000.000 lirası yurtdışına yapılmış yani satışlarımzın yarısından fazlası yurtdışına yapılmış ve giderek yurtdışı satışının artacağını düşünüyorum
Niye düştü o zaman...
Algı bence diğer çimento firmaların bilançolarına bakıyorum nuh un yanında komik kalıyorlar örnek olarak cimentas zarar açıkladı göltaş 26-28 milyon kar açıkladı cimsa 9 milyon lira nuh çimentonun satışlarının yarısından fazlası yurtdışına dönmüş güzel yer bulmuşlar ihracat yapıyorlar ee birde dolarla satıyorlar kasada döviz birikiyor hangi çimento firması nuh çimento gibi ihracaat yapıyor ve borç yükü az ????
NUH dağdaki tası kırıyor
Aşağıdaki fabrikaya yuvarlıyor.
Orada cimentoya ceviriyor
Çimentoyu boruyla limana gemiye döküyor.
Dünyaya çimento satıyor.
Emsali bir fabrika daha var mı?
Yil sonunda sermayesi kadar kâr çıkarırsa şaşırmam.
Bu piyasa göre iyi bilançoda
kremi nereye sürer tahta yapıcı bilemiyorum.
ben olsam çakarım hızlıca 9 liraya ordan hooop yukarı
yaş ile kuru anlaşılmalı tahtada ahahaha
kolaymı öyle mal taşımak bu tahtada.
kentuf sanirim mali kaptirdin simdide hayal mi kuruyorsun...9 liraya cekmekte ne demek...12 lerden sattin simdi 9 a dussun de mali yerine koyayim diyemi dusunnuyorsun...hee spekte salak gardas, herkes kagiti spekin kafasina 12 den vurdu sonra spek herkese 9 dan mal verecek...
Hiçbir korkum yok.diğer çimento şirketlerinin kârlarına bakın hepsi dökülmüşler.sürünüyorlar.nuh çimento buraları hak etmiyor.değeri 30-40 lı fiyatlar.yeter diyen buradan versin.8-9 yıldır biriktiriyorum.maliyetine geldi diye vermem.ytd.
3 kuruşa 5 köfte yok artık galiba.. :)
Beklentiler alinir gercekler satilir çok derin düşünmeye gerek yok aslında iki üç ay sonra bulusacam nuhla ama suan değil bana göre ytd...
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yok aksine dokuza kadar her yerden malllarımın sayısını artırmayı düşünüyorum
iki senedir hani spek yoktu tahtada şimdimi spekli oldu tahta
bende satılacak mal yok malesef.
bu tahtada da en iyi taşıma maliyetli olanda benim bu arada neden satayım
yazdıklarım hesap hareketlerimle paralel olup
yatırım tavsiyesi içermez.
alırken 3 e 5 e bakmayanlar satarken de 3 e 5 e bakmayacaklardır..:cool: strateji,sebat önemli..
11altında da saldıracak bir şey yok şahsen benim alım yedim 9 tl ve altıdır ytd
SM-A205F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadasim gercektende bayagi abartmissin.Beklentinin bu kadari hicde gercekci degil.Ha burasi borsa olur yada olmaz kesin konusmak yanlis olur.Yinede sen bilirsin tabiide fakat birazcik insaf yahu hisse rahat % 100 prim yapti.Bu neyin beklentisi bu kadar.Bence biraz duygusalliktan uzak kalarak yorumlamak gerekir diye dusunuyorum.Yinede en iyisini sen bilirsin.Dilerim gonlunce olur.y.t.d
Hisse neredeyse 10 yıldır yerinde sayıp, dolar bazlı yerlerde süründükten sonra, 10 TL lerden 5 TL ye düştükten sonra %100 prim yaptı desek daha doğru olur.. Okuyan, gören duyan da vay anasını dicek nuha bak be %100 değerlendi dicek.. 5-6 TL lerden ne kadar işlem hacmi gördüğü de ortada.. Hisse 2009 2010 2011 lerde bu rakamları görmüş.. Son 3, 4 yıldır sermayesi kadar, fazla kar eden bir şirket.. Artılarını say say bitmez.. Neyse fazla duygusal olmayalım..
tahta yapıcı sazan gibi dalanları doğramak isterse 9 tl-8 tl
yok bunlardan maliyetine gene geriye alırım derse 13 bandı üstünde tutunur son çeyreği bekler.
tahta yapıcı olmadığımız için düşünmeye değmez .
biz temettüden sıfırlayacaz zaten bir beş sene daha durursak
alanın bizim kadar sabrı varsa sıkıntı yok.
Özdemir kardeş siz galiba 7.95 den aramızdan ayrılmışsınız. Bakın kağıt zaten 9_10 lu fiyatlardaydı.rahmetlinin malını ucuza almak için kağıdı 5 liralara bastılar.Allah razı olsun bu fiyatlardan epey mal aldım.yani kağıt buralarda primili değil.Öyle yüzde yüz primli değil.ben bu kağıdı halka arzda da aldım.10 yıldır bu fiyatta.biz sabır taşı olduk.tarihi zirvesi olan 6 dolarlar olmazsa satmam.keyfi bilir.yatırım tavsiyesi değildir.
Faizin düşmesinin de etkisi var
SM-A205F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn.timsah ortak;
O borc ile kârı alakalandırmak istersek
114 milyon kârın 107 milyonu ile sirket borc odemiş diye anlasılabilir.
Tabii borcu ticari alacakları azaltarak, gayrimenkul satarak, stoklarda azalma sağlayarak v.s. pek çok aracla da azaltabilirsiniz.
Nakit akim tablosu belki rehberlik yapabilir size.
Ama nasil edersek edelim kâr 114 milyondan 115 milyona çıkamaz. O net.
Saygılar.
Finansal raporlarda ne kadar faiz ödediği yazıyor şuan bakamıyorum uygun zamanda bakarım