Haydi naz yapma 60 üzeri kapat da milleti telaşlandırma:) ytd
Printable View
Haydi naz yapma 60 üzeri kapat da milleti telaşlandırma:) ytd
55 te bekliyorum gel kucağıma sarayım seni
Bedelsiz furyası başlaması lazım bu aralar. Kayıtlı sermaye tavanına tabi şirketler bir defaya mahsus olmak üzere bu tavanı geçerek arttırım yapabiliyorlar. Birde bunların ortağına 10 milyar euro teklif edilme meselesi vardı. O işten haberi olan varmı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O 10 milyar Euro değil 29 milyar Dolar
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/a...virdi-40451211
O daha iyimiş [emoji4] sağolun. Tahtayı izliyorum ancak ne alıcı var ne satıcı. Aşırı sığ. Götürmek isterlerse önlerinde engel görünmüyor. Ancak bu endekste zor gibi. Aslında götürmek isteyen için bulunmaz bu endeks kimse bulaşmaz işte. Neyse izlemeye devam. Ytd
[QUOTE=MGM21;1920022]Zannedersem sermaye artırımına gitmeyeceğini söylemişti 1-1,5 ay önce . Buna rağmen artırabilirmi??[/QUOTE
Yönetim Kurulu, Şirketimiz Esas Sözleşmesi'nin 6'ncı maddesinin ikinci fıkrasında yer verilen 21.000.000 TL tutarındaki kayıtlı sermaye tavanının, Şirketimizin 2016 yılı içinde gerçekleştirmiş olduğu bedelsiz sermaye artırımının iç kaynaklardan karşılanarak tamamlanması sonucunda Sermaye Piyasası Kurulu'nun (II.18.1) sayılı Kayıtlı Sermaye Sistemi Tebliği'nin 6'ncı maddesinin altıncı fıkrası çerçevesinde söz konusu kayıtlı sermaye tavanının bir defaya mahsus olmak üzere aşıldığı dikkate alınarak; (i) Kayıtlı Sermaye Tavanı'nın 21.000.000 TL'den 400.000.000 TL'ye yükseltilmesi için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurulmasına ve (ii) bu kapsamda Şirketimiz Esas Sözleşmesi'nin 6'ncı ve 7'nci maddelerinin ekteki şekilde değiştirilmesi için Sermaye Piyasası Kurulu ve Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'ndan gerekli izinlerin alınmasına ve bu değişikliklerin yapılacak ilk genel kurul toplantısında pay sahiplerinin onayına sunulmasına karar vermiştir.
Eklenen Dökümanlar
EK: 1
Esas Sozlesme Tadil Tasarisi.pdf
Bu bir örnek. Bir defaya mahsus aşılabiliyor. Eğer ali cengiz oyunu oynamaksa niyetleri açıklamalarına rağmen arttırabilirler. O zaman öyle dedik şimdi şartlar bunu gerektirdi diyebilirler. Ytd
55 e değsin sonra yine çıkar az kaldı gel 55 gel
An kotancı ve oktaylo alakanız İçin TSK ederim👏
Mrshl için ise 57 den az biraz aldık
gel 54 lerede alakkkk
1 haftada % 13 e yakın değer kaybetti. Uzunca bir süre 55-60 bandında hareket edecek gibi farklı bir haber olmazsa.ytd
dün dündür bugün bugün hangi ky bu kağıdı yukarı çıkarır veya aşağı indirir herşey spek in elinde, spek tek tek kağıt sayıyor deyince dalga geçmişlerdi 63 ten werdiğimide söylemiştim kime ne hikayesi anlatıyon
54 gördü gözünaydın aldın mı yoksa yarın 53 e düşse de alakmı yazıcan?
Şu forumda temiz bir temel / teknik analizle orta - uzun vadede hedef verebilecek biri var mı, yoksa "düşse de alak" "çıksa da satak" modunda mı gideceğiz?
49.50 ye gel bekliyorum
Permolit boya da ne tvlerde reklamları var keza filli boya ve favori boya hem boya hemde kaplama reklamları bunların reklama verecek parası mı yok acaba ama bilançolarda her yıl reklam ve pazarlama gideri diye milyonlarca lirayı yazıyorlar nasıl olcak
Reklama takılmayalım esas reklamı borsada yapsın yeter:)
Teknik açıdan durum nasıl yorum olursa sevinirim. Hayırlı kazançlar...
Kötü duruyor dedikmi?
Dedik.
Ama yavaşça yerine koyuyorum.
Nerde durur kimse bilmez.
Aniden yukarıda yapabilir.
Teknik bu.
Hafta sonu bakarız
GEDİK, TACİRLER ve citi yabancının takaslarında ki değişimler ile günlük işlemlerini anlayabilen var ise bizi de aydınlatabilirler mi?
şimdiden teşekkür ederim.
Daha da düşürme artık yazık etme geleceğine kağıdımızın. Gerçi piyasanın da tadı yok o da ayrı. Ytd
düşecekse beraber cehenneme gideceksin spek..
Anladın sen onu..
Marshaldaki düşüşle ilgili bir abimizin söylediklerini aynen aktarıyorum.
Bir kaç tahtada yaptıkları işlemlerden dolayı ceza alan grup burdaki mallarından bir kısmını çıkmaya çalıştı.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu durumu ıco bilir sayın devrikiki
Bu tip durumlarda hesaba bloke gelmesin diye satabildiklerini satarlar satamadıklarını bir şekilde sağda soldaki ekiplerine tahtadan aldırır lar. Hatta paralı yaturımcılarına gerekirse 55 tl lik malı daha ycuz rakamdan devrederler.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
artiz birde şekil yapıyor black jack le..
Mgm bey yorum varmı papaz ne ediyor
57,5 yapıp geri geldi.. Dolardaki durum malum.
Bundan sonra çok dikkatli olmakta fayda var..
53 önemli ...
Neler oluyor, yorum yapabilecek var mı?
Sat sat bitiremedi...Bakalım nereye kadar...
53 önemliydi amma velakin artık psikolojik sınır 50 çok önemli
Hiç ayarın yok hiç...
takas yokmu 3 aylık, aylık, haftalık