http://www.yenicaggazetesi.com.tr/mo...or-200237h.htm
Printable View
yalaka şarlatanlar köpüğü hüplete hüplete bitiremediler bi türlü. sözde 3.5 kende köpüktü.
http://www.bloomberght.com/haberler/...u-birakacaktir
*fitch: Türk bankalarının negatif görünümü çoklu riskleri yansıtıyor
Fitch: Tl'nin değer kaybı, yüksek faiz oranları ve yavaşlayan ekonomik büyüme bankaların varlık kalitesine ciddi risk oluşturuyor
Benjamin 4.8940 kırdı 4.9 oldu
Yarın gelsin 5 ler.enflasyon verileri tuzu biberi olacak. 😊
Artık kimse rakamlara şaşırmaz.
Ne 5.05, ne 5.10 hatta ay sonunda en iyimser rakamlar ile 5.10 geri çekilmiş yeri olsa yine kimse şaşırmaz.
Dolar/tl= 5.00 nin TR İNVESTİNG ekran görüntüsünü ilk koyan üyeye benden 1 itibar puanı...
Sözüm söz...
5,01 kabul değildir...
Saygılar/başarılar
Bugünkü durumda 4.90 alım için tavsiye edilir mi?
İŞ GYO 2. çeyrek finansal sonuçları ile alakalı düşüncelerim...
https://suphecikimse.blogspot.com/20...r-uzerine.html
YTD
Ulan ülkenin kendisi zaten köpük Dolarda 4.30 un üstü köpükmüş... Yürrü git lan madem 4.30 un üstü köpük yurtdışına cukkaladığınız Dolarları getirin satın millette ucuzundan Dolar alsın. Dolarda yükseliş değil fezaya gidiş kaçınılmaz tabi shortçulara bir şey diyemem :kahkah: ama normal zekalı bir Dolarcı bu çakallara 1 Cent kaptırmaz.
dilipak abimiz bile şarlamış, bademler katologlu kaymakları yiyiyorlar millete köpük martavalı diye..!!
https://odatv.com/islami-camiada-kat...-30071849.html
Sayın Tengri Han bari 1 Cent deseydiniz yatırım miktarımız artardı [emoji6]
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu fiyatın üstü köpük diyen kim varsa onlara şu soruyu sorun dillerini münasip bir yere geri koyun. Madem köpük diyorsun sen niye bu fiyatlardan Dolar satmıyorsun DALAYLAMA ?
4.87 üzeri kapanışlar yaparsa yarın 5 deriz artık yetti gari 😊😊
31. Temmuz 2018 (tarın) itibariyle tcmb'nin net rezervlerinden fedakarlık ederek reeskont geri ödemelerini TL kabul etmesi sonucu piyasada bıraktığı günlük 20-30 milyon dolar sona eriyor. Yani Çarşamba gününden itibaren efektif olarak tcmb'nin net rezervlerinden yaptığı bu satış muadili olan bu işlem artık olmayacak. İhracatçı artık tcmb'ye olan döviz borcunu ödeyebilmek için piyasadan döviz almak ya da ihracat gelirinin büyük bir kısmını tcmb'ye aktararak piyasadan TL borçlanmak zorunda. Sermayesi çok kuvvetli firmalar için bu problem olmasa da olmayanlar için bir sıkıntı yaratabilir.
Gösterge tahvil son zamanların rekorunu mu kırdı ne?
20.57 nedir yaw?
Hele 5 yıllıklar %20 nedir arkadaş?
Hele hele 10 yıllıklar 18,36 ı anlayan beri gelsin?
Piyasa/tahviller Tr deki sosyo/politik/ekonomik sıkıntının daha uzun sürebileceğini fiyatlıyor...
Ama biliyorsunuz bu piyasa kancıktır,Trump/Reis/Damad ın bir lafına tav olur,yarın bahar havası da estirebilir...
saygılar/başarılar
Bugün sabah radyoda Bloomberg HT dinledim (biliyorum kendi hatam)
Adamlar resmen aşağıdaki hikayedekiler gibiydiler...
Geleceğini fallara baktıran kral, hangi falcıyı çağırsa aynı cevabı alırmı, Tüm çocukların erkenden ölecek sen hepsinin ölümünü göreceksin.... Kralda buna kızar falcıları idam ettirirmiş... Falcılardan biri "Kralım sizin ömrünüz çok uzun olacak, tüm çocuklarınızdan uzun yaşaycaksınız demiş. Bunu duyan kral adamı ödüllendirmiş...
Sabahta buna benzerdi... Adamların sesleri zaten mutsuz... Sanki hani o mangal yapılan spor programları vardı ya, o konsepteydiler... Adam Merkez Bankası daha şeffaf olmalı ve bilgilendirmeyi daha sık yapmalı deyip ardından, gerçi TCMB nin sitesi yenilendi grafik falan koydular... Birazcik daha bir şey yapabilir diye ekledi... Çok güldüm... Sonra Merkez Bankasının geriye çekilmesini ve Ekonomi Bakanın öne çıkmasını övdü... Yine güldüm... Sonrada Bağımsız yargının papaz efendi için verdiği karara, Amerika'da da yargı bağımsız dedi... Niye böyle yapıyorlar anlamıyorum dedi... Beni tut tutabilirsen... Gülme krizleri... :)
Şimdi bir papaz haberi daha düşse anında 5 leriz.
Bloomberg iyice cıvıttı...
Zıvanadan çıktı...
Işık Ökte şu an ekranda
Olumsuzlukları nasıl toz pembe gösteririm derdinde...
Bıkmadı aylardır...
saygılar/başarılar
Teknik olarak 4,9470 dikkat ile takip edilmeli.. Üzerine hareketlenemediği durumda kısa pozisyon alınabilir. Bol kazançlar
IŞIK ÖKTE:Burdan dolar satmalarını tavsiye ediyorum...
Hayatımda ilk defa portföyüm de %10 dolar taşıyorum...Normalde min.%40 max.%60 dolar taşırdım...
saygılar/başarılar
IŞIK ÖKTE:Portföyüm de %60 borsa taşıyorum...
saygılar/başarılar
Dolar 2.5 olmuş tv de ışık ökteye soruyorlar dolar hakkında ne düşünüyorsun diye ,ben satarım diyor,neden diye sorulduğunda faiz şu kadar, 1 yıl sonra faizle beraber dolar şu kadarın üstünde olmalı ki karlı olsun falan filan:)))))))) Ya acaba bu adamlara milleti yanlış yönlendirsin diye bir misyon mu verildi.Niye kaan sarıaydın ,erkan şahinöz falan medyadan siliniyor da bu adamlar her gece saçma sapan yönlendirmeler yapabiliyorlar:))))))9