satan yok. bu çok kötü. artı olarak akşam kapanışta yazdığı 1m alış kimseye bir fayda sağlamaz maaalesef
Printable View
Ek 16449
Kademe vereyim arkadaşlar size.benden aldılar malı çok değildi zaten
Arkadaşlar ulas in yıllık değişimi şu an
% 22 karda olan bir şirket 1 yıldır olduğu yerde sayıyor bunlar kedi alma sebeplerim kesinlikle YTD
Bu kağıtta hedef nedir
2.27 piyasa degeri
Hedef tahta yapicilara bagli ....
1.83 an itibariyle
Kagidin sahibi yok yuzde 45 i kucuk yatirimcida 83 te olur 63 te olur
:28:
Temettü falan var mı buradan alınır mı.
1,80 altında kapanışlar düşüşe hız kazandırır....
Temettu yok hic bisey yok 140 a dusunce alirsin kagit cikamiyo alici girmiyo kagida ytd
Dun is bankasi alim yapti kucuk yatirimcilarin hepsi ve gedik araliksiz satis girdi birakti sonunda almak icin is bakasinin alimlarini bekle cikisi o yaptirir ytd
1,75 den bir miktar alabilirim bu hafta :one:
Çelebi boyle aptal bi spek olduktan sonra haklisin ne deyim. 1 milyon alis girecek parasi var ama tırt bir adammis.
Salidan cumayi sayiklayan gitmedigi surece sanirim sayip duracak yerinde. bekliyoz bakalim getirsin asagi yuksekten veririz eline.
Ek 16664
Harbi işten satış var bugün
hunter hocam çorba parası cuma sabahı gelecek gibi duruyor grafikte...insallah yanıltmaz beni...bu arada bigborsa nerde hiç gözükmuyor twitterda felan ????yoksa şirketi satın almaya mı getti:kahkah:
Şunun şurasında cumaya ne kaldı canııııııııııııııııııım :drunk:
Cuma yatti sattik yazmis. Hayirlisi bakalim
bigborsa cıktım demiş inş cıkmıştır. lakin bugunki kap bildirisi sakıncalı. kiradaki otelin bakım masrafları çatı vs yapılcakmış bunlar bu kar ı böle çar çur ederler erir gider kar. tam parayı götürme işi hizmet alımı yap ooo süper
Twitterda çizdiği kanalı ben 1 ay önce çizdim...ah büyük borsacı! beni dinleseydin böyle zarar etmezdin ....
Cumaları ulaş günü bu arada bişey beklemek hayal olur.cumaya sert hareketler yapabilir.
Ek 16700
İş ve zırt satmış.
2 milyon adedi sattım diyor ne ara sattı yav...Hayaller 2 milyon gerçekler 25-30 k ......isgsy-arena-gerel-uluun-ulaş hepsi tırt oldu...
Neyse kimse zarar etmesin inşallah diyelim...
al al bitmıor emanukella ne çok satıcı varmış yauf..iyiki bi cuma gunu hedef verdik düştükçe düşüyor..pigporsanın ahı mı tuttu acep...:)hakkını helal et biggggggg dayu....
olmassa şirketi satın alcaz böyle giderse:)
Yarin ben 1.90 ustu kapanis yapabilecegini ummuyorum ....
hayrlı kaançlı cumalar ortişler....gerekirse şirketi satın alırız...bu arada benim beklentim pzartesi ye sarkacak galiba...
böyük borsacı yine twitterda saçmalamaya devam ediyor...bugün taban 1,44 yazmış...1,40 dan tüm şirketi alacamış :kahkah:
#ULAS
Bizim için konu kapanmıştır.
Bu konuda sorulanlara veririlebilecek farklı bircevap yok
Hisse hakkında fikrimiz değişmedi
6 ay tuttuk zaman uzayınca bıraktık
Yeni alım yerimiz 1,40 olur
Saygılar
ytd
Arkadaslar 1.40 in altina dusmez artik en azindan:)))) bu arkadaslar isbankasini kullaniyo araci kurum olarak
Bi kac kisiyede alim icin acele etmeyin is bankasinin alicilarini bekleyin dedigim yatirimci grubu bunlar
Ytd bilgi amacli sizlerle paylasmak istedim herkese bol kazanclar
Twet @bigborsa dan alintidir yazinin orjinaline bakmak isteyenler
yalnız bu arkadasların dogru soyledigini varsayıyorsunuz. Geçmişte söylediklerine bakarsanız, öyle gözükmüyor. Bence şirketin durumuna bakmak lazım. Elinde büyük miktarda para var. Temettü de vermiyor. Bunu bir şekilde değerlendirmesi lazım. İyi değerlendirirlerse büyük prim yapar.
1.40 lara düşmesi için bir neden gözükmüyor.Tabi paraları bir üc kağıtcılık ile başka yerlere aktarmazlarsa.