Bugün mu normale döndü Romeo...
Printable View
Bugün mu normale döndü Romeo...
Patron en son 04.07.2018 de aldı ...
Şirket büyümeye devam ediyor , ciro sanırım 1,3 milyar tl hedefi vardi ilerde 2 milyar tl hedefliyorlar, sürekli bayilik veriliyor yurt ici ve yurt dışında,, ankarada fabrikayı büyütüyorlar , nakit sıkıntıları yok ,,, gelecek yıl divan markası ile yeni bayilikler verilecek ( enza home pahalı diyene divan mobilyaları satılacak hedefleri) ... ciro artınca karda artacak , patron son beyanında yıl sonuna kadar temettü dagıtacak duruma geliriz dedi...
evet fiyat 19/22 arası cok işlem artışı oldu , satanlar yabancı alanlar emeklilik fonları ve birazda BGC Turk ekonomi bankasına gidiyor virmanı..
genel kurul zamanıda 300 bin civarı gedik almısdı sanki o cepten cebe oldu alıcı cekmek icin..
Credit in satışları düşürüyor bu fon önceleri hergün aldı simdi hergün satıyor yani fiyata bakmıyor, umarım fon satışı bırakır yada elinde bir an önce biter...
Arkadaşlar bugün hisseler kullanıma açılınca yatırım hesabımdan bedelsiz kullanım işlemi adı altında para kesmiş çalıştığım banka,aracı kurumumda aynı banka,hesaplarınızı kontrol ettinizmi?sizden de çekmiş olabilirler,yasal mevzuat böyle herhalde.
Yataş derin uykuda sanırım. Düştüğü yere yapıştı kaldı. Biraz dürtmek lazım. Garanti bile tepki verdi bizim kağıt daha derin tepki vermesi zaman alıyor 🙃🙃🙃🙃
tüpraşta yangın çıktığında %8 düşmemişti , ilginç bedava hisse yaw,,,, ytd...
Yuh arkadaşlar
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pasta atabilecek var mı
politik risk algısından dolayı fiyatlar döviz karşısında çöp oldu, sabırsızca acelece davranıp mal kaptırmayın, yatırım tavsiyesi de algılamayın... :)
2 sene kendine gelemez yataş.operasyon yedi resmen.
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben 1 TL'den beri buradayım. 1 TL'den de 40 TL'ye çıkmıştı. Her çıkışın bir inişi var. Dolar 5 TL'ye faiz %20'ye endeks 70.000'e göz kırpıyor. Yabancı en çok yüklendiği hisselerden çıkıyor.
Sorun Yataş'da değil, kaynağı belirsiz sıcak paranın bu kadar kontrolsüz giriş çıkışına, "piyasaları bağımsız bırakmak" adı altında izin veren ve göz yumanda.
2-3 defa yazdım ayrıntılı tablo verebilen varsa aylık, haftalık, yıllık satış ve alışları kim yapıyor bakalım diye ama sanırım buradaki yatırımcı profili bu kadar ayrıntılı analiz yapmıyor.
Bu şekilde de mağarada karanlıkta yol aramaktan başka birşey yapmıyoruz.
Yükseliş trendi başlayınca aynı yabancı geri dönüp alıma geçer. 0.7 TL'den 40 TL'ye getirdiler. 4'den de iyi yerlere gelebilir derim zira fabrikası var, ürünü var, yurtdışı mağazaları var, reklamı var, bayilik ağı var, müşterisi var, kendi ekosistemi var, farklı müşteri kitlesine hitap eden ürün ve farklı markaları var.
Türkiye'de TL ile üretip yurtdışında Avro ile satıyor, döviz açığı sorunu yok.
Tek eksiği temettü, genel müdür onu da sene sonu vermeyi planladığını söyledi zaten.
Ürünü akmaz, kokmaz, satamazsa depoya kaldırır bir sonraki sezon satar. Havayolu şirketi gibi dönemsel etkilerden tokat yemiyor.
Türkiye'de genç olan her insan bir gün evlendiği için mobilyaya ihtiyacı var, dönüp dolaşıp bir yerden alacak. Orta yaş üstü de yarı ömür arttırımı için mobilyasını yeniliyor. Yataş'ın iç pazarı kesinlikle tükenmez.
Piyasadaki en büyük rakibi de pazardan silindi.
Acemşah gibi konuştum ama zamanında onun buradaki tavsiyeleri ile girmiştim, iyiki de girmişim.
Diğer büyük hisselerden yaptığım tüm zararı Yataş tek başına çıkardı benim için. Yataşla devam edeceğim, nasılsa buradan yukarı gidecektir.
Harbiden yuh ...bu hisse bölünme vs.olmadanmi bu duruma geldi...yazık hemde çok...
16,03 geliyorda, yüzme bilmiyon niye çıktın ağaca:)
TURKCELL T70 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zarar büyük, umutlar sönük
[ATTACH=Haftalık Yabancı Takasında Payı Artan Ve Düşen Hisseler (Lot Sayısı Bazında)
Ek 19361
Haftalık Yabancı Takasında Payı Artan Ve Düşen Hisseler (Lot Sayısı Bazında)
585 bin lot satmis
Alim yok.Listedeki lot sayisindaki artis
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün yukarı çıksın bali
Son dönemlerde ki yabancı satışından payını alıyor son günlerde. Yabancı satışı kesmeden yukari hareket zor.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yataş uçacak kaçacak değil mi, yazık yakalanan küçük yatırımcılara, ben üzerime düşeni yapmıştım içim rahat, bana sallayan arkadaşların da içi rahat mı merak ediyorum
Haftalıkta yabancıların aldığı hisseler
http://imageturko.com/?di=V6W0
Baskalarini kandirmayin.
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne desek boş.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ya su ortamda ben demistim demek nasil bi zihniyet!!! yatırımlar var simdiye kadar guvenilen bir yonetim var borsada su an bist 30 harici en guven veren sirket. bu sirket buyuyecek iki sene sonra sen cikip yine ayni seyi söyleyeceksin. bu sirket 37 ye giderken cikacagini tahmin ediyormuydun kimsenin gunahina girme.
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dön artık adi ş.............