Bende biraz daha aşşağı salacağını düşünüyorum.
Tabi bunu derken 15:30 da gelecek ABD verisine dikkat etmek lazım.
Printable View
Bende biraz daha aşşağı salacağını düşünüyorum.
Tabi bunu derken 15:30 da gelecek ABD verisine dikkat etmek lazım.
Saatlikte bayrak formasyonunda hedef orasi.
Ama 6.50 7 arasi uzlasmak adil olurdu [emoji3]
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence bunca olumsuz gelisme ve dxy de ataga karsi kuru burada tutabilmek yine de iyi. Tahminim mayis ayinda bir atak olur ve yazin ortalik biraz durulur.
Ornegin s400 ve f35 ile ilgili surekli aciklama geliyor ama piyasa pek tinlamiyor. Ama olurda Trump HOW DARE YOU ya da WATCH OUT minvalinde twit atarss ortalik iste o zaman kizisacaktir.
Benim gibi bol kepçeden atan analistler var ya
5,55 olmadı ....
5,71 olmadı ....
5,82 o da olmadı .....
Şimdi 5,97, bu da olmazsa yukarıda rakam çok anasını satayım, sallayın atış serbest
ABD verileri ;
1-(GSYİH) (Çeyreklik) beklenti civarında gelir diye düşünüyorum ama oldu ki beklenmedik şekilde düşük geldi. D*****n kuyruğunu koparır ve kaç gündür USD karşında can çekişen paralara nefes aldırır. Zor tabi o ayrı, o yüzden beklentiyi karşılar sanki.
2-(GSYİH) Fiyat Endeksi - Beklenti, Beklenti üstü
3-Çekirdek Kişisel Tüketim Giderleri - Beklenti, Beklenti üstü
26 Nisan Cuma 14:30 YABANCILAR 19 NİSAN HAFTASINDA 163 MN $'LIK DİBS SATTI, 64 MN $'LIK HİSSE ALDI
Ne kadarı alışveriş için oradadır ayrı bir olay, Sosyal açıdan bakarsak, AVM içerisindeki Sinema, Market ve Besin zinciri grupları dışındakilerin büyük kayıplar yaşayacağını düşünmüyorum. O yüzden saydıklarımı açık bırakarak yapılabilir ama bu sefer onlar açık bize niye bu ayrımcılık diye ayrı bir Türkiye gündemi olur. Çok farklı kesimler, çok farklı alanlar olumlu/olumsuz etkileniyor.
Ilk başta Sinemaları, Besin Zincirlerini AVM içerisinden çıkararak, birinin bir gün bunun adımlarını atacağını düşünüyorum.
Alt tabakayı bildiğin ya AVM içerisine ya da nerede yeşillik oraya tıkıldı.
Ben ekonomisinden çok sosyal hayat üzerine bakanlardanım. Bir yerden sonra ekonomisi yine oluşur. Su yolunu bulur.
Uzun yazıları okumayan biri olarak en uzun yazımı yazmışımdır.
Saat 15.30 da ABD 1.çeyrek büyüme verisi gelecek...Türbülans olur mu ?
Bence hicbir etkisi olmayacaktir.
26 Nisan Cuma 15:30 ABD'DE 1. ÇEYREKTE YILLIKLANDIRILMIŞ BÜYÜME %3,2 OLDU, BEKLENTİ %2,3
26 Nisan Cuma 15:32 ABD'DE 1. ÇEYREKTE KİŞİSEL HARCAMALAR %1,2 ARTTI, BEKLENTİ %1
26 Nisan Cuma 15:31 ABD'DE 1. ÇEYREKTE ÇEKİRDEK PCE ÇEYREKLİK %1,3 ARTTI, BEKLENTİ %1,4
https://www.sondakikaturk.com.tr/m/p...r-h128626.html
LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
26 Nisan Cuma 16:04 YSK'DAN YENİ ARA KARAR: ARAŞTIRILACAK KISITLI SEÇMEN SAYISI 7 BİN 623'E ÇIKTI -HT
sinekten yağ çıkarmaya çalışıyorlar :he:
Ulan TL lehine bir tane haber yok, bir tane söz söyleyen yok ama dolar hala 6 lira bile olamıyor. Şaka maka sağlam bi hoca okuyup üflüyor galiba yoksa pozitif birimlerle açıklanamaz bu .
Dolarda her 1 kuruşluk artış, döviz borcu olan firmalarda 2 milyar TL lik kur zararı yaratıyor.
Dün 5.87'den 5.95 Tl ye çıkış 1 günde 16 milyar TL ye mal oldu.
Firmalar bu zararı kaldırabilir mi ?
16 milyar TL kur zararı 1 günde oldu.
Bu,
8 milyon kişinin aylık asgari ücreti demek!
26 Nisan Cuma 16:31 TRUMP: ÇİN İLE GÖRÜŞMELER ÇOK İYİ GİDİYOR -BN
MetalSever'lerin kısmeti açıldı..
> Doların yeniden 6TL seviyelerine ulaşmasının ardından, Berat Albayrak'ın bu sefer de Adana şivesi ile piyasalara müdahale etmesi bekleniyor...:oleyo:
26 Nisan Cuma 18:32 ERDEMİR'İN 1. ÇEYREK NET KARI 996.7 MİLYON TL, BEKLENTİ 928.7 MİLYON TL - KAP
26 Nisan Cuma 18:30 AKBANK'IN 1. ÇEYREK NET KARI 1.41 MİLYAR TL, BEKLENTİ 1.37 MİLYAR TL - KAP
26 Nisan Cuma 18:35 ANADOLU CAM'IN 1. ÇEYREK NET KARI 101.6 MİLYON TL, BEKLENTİ 116 MİLYON TL - KAP
26 Nisan Cuma 18:38 TRAKYA CAM 1. ÇEYREK NET KARI 149.4 MİLYON TL, BEKLENTİ 132.3 MİLYON TL - KAP
merkezin nisan vade kapanmadan 6 üstüne atmayacak anlaşılan bu şekil daha saglıklı aceleye gerek yok
26 Nisan Cuma 19:29 ABD BAŞKANI TRUMP: FAİZ ARTIŞLARI OLMASAYDI BÜYÜME RAKAMLARI DAHA YÜKSEK OLURDU - BN
26 Nisan Cuma 19:28 ABD BAŞKANI TRUMP: BÜYÜME RAKAMLARI BEKLENTİLERİ EZDİ GEÇTİ - BN
6 lira BILE derken?
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Konvertibleden vazgecilmesi mumkun olmaz bence ..oyle bir sey olurda dolari fiziki evde tutsan ne yazar..bunun dolar tasima yasaklanmasi demek .o zaman evde 50 bin dolar olsa ne olur ..nerede bozduracaksin .kacak gocek tanidik kuyumcu bulacaksin kime guveneceksin .dolar20 lira ne farkeder .bi sikayet etse dolar aldim su sahistan diye.yani cok zor..benim bildigim sabit kura geçilebilir çıpalı kur denen sistem vardi ..bir ara ulkemizde de uygulandi 2001 den once yada 94 ten once ..ama bunun icinde yeterli rezerv olmasi lazim tam bilemiyorum .hatta gazi ercel zamaniydi galiba kur cipasindan serbest kura gecildigi haberlerde cikinca dolar 4 saniyede tam yuzde yuz yapmisti.hatta yanlis hatirlamiyorsam canli yayindi ...erçel aciklama yapiyirdu su andan itibaren serbet kura gecildi dedi .hoop ekranda yuzde yuz artmisti .
E dostum , bi uzaylıların işgaline uğramadığımız kaldı, olumlu hiçbir şey yok .
Tamam dolar 1 lira olsa iyi ama şuan doların yüksek olması bence daha hayırlı. Bırak doğal seçilim işlesin. Hala 6 lira muhabbeti yapıyoruz. Çıkan yabancı ucuz ucuz alıp gitti / gidiyor.
Yüksek faizle alıp ucuz ucuz verdik yabancılara , iç gündem için.
Can Ataklı :
Bahçeli'nin pazartesi günü çok önemli bir açıklama yapacağı ve siyasetin gidişatının değişeceği söyleniyor.