Yürüyecek. Daha yolu var. Yeni yatırımlar yeni haberler...payımızı alacağız elbet
Printable View
Ikına ıkına hemaroid olacak!!
Bi sarı büllük, bi rus ayısı bi de suriye tanası dünyayı nasılda gerim gerim gerdiler. Ne suriyeymiş arkadaş. Başındaki dünyaya, vatandaşı bizim başımıza bela. Nahlet olsun böyle işe
Citi deki lotlar duruyomu görebilen varmı. ...
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mesela bu ....az önce twitter alintiladim günlük haftalık aylık da yabancı ta kasları hep artmış ama bu kadar düşüş çok olmadimi ....https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...5af24d06ab.jpg
Satis beklentisi olan sirket 6. gun kirmizi kapatiyor.. Gecmis grafiklerine bakin haber den once ve sonra bu kadar dusus varmi ... Yazmiyacagim dedim ama dayanamadim yine.. mal gibi tasiyoruz iste.. ytd
Ne sarıkafa ne rusya ne endex hepsi havaciva!! Eleman tahtaya hakim elimizdiki lotları almak tek amacı!! Gerisi hikaye!!
Ytd
Derdi endex olsa idi ekside bekletirmiydi!! Vakko endeks kağıdıymış!! Pehh
Spek buraları okuduğunu biliyorum ve i..neliğine yazıyorum!! Bu hissenin tek beklentisinin satış/ ortaklık olmadığını yükselen bir trendde olduğunu takip eden biliyo!! Yeni şubeler açıyo yeni iş kollarrına giriyo karlılığı artıyo vs..vs.. Basmaya dewam!!!!
Ytd
Daha önce hiç ( soğuk savaş dönemi hariç) Amariga ve Rusya böyle karşı karşıya gelmişler ni acaba, daha önce bu 2 devletin başında böyle 2 angut bulunmuş mu hele de Amariga'nın başında? Daha önceki konjonktürler çok farklı. Ayrıca Vakko lüks ve pahalı ürün çizgisinde bir şirket. Gıda, savaş sanayi, enerji v.s gibi zaruriyet arzetmiyor. Ayrıca bu şirketin geleceği ve gücü satılmasana endeksli değil ki. Yatırımlar var, büyüyor, gelişiyor, kendini yeniliyor. Daha önce burda link gönderdim, gelecek öğretim yılı Üniv. Düzeyinde Moda Eğt.programı başlıyor. Sadece satılır mı acaba diye zaten hisseye girilmez. Böyle yatırım anlayışı mı olur? Bu kafadaka herkes kısa vadede çok kaybeder. ( kişisel yorumumdur)
Vakko sakin kalmaya devam et. Aman sakın çıkma, düş düşebildiğin kadar. Yüklü para geçecek elime az kaldı. [emoji6]
YTD.
Olmadı ama şimdi. Ben düş diyorum sen yeşil yakıyorsun [emoji57]
Bir miktar nakite geçtim. Allah utandırmasın. ( y.t.d )
Alarm öttu yine hayirdir
23.08.2017 tarihli özel durum açıklamamızda; tarafımıza Şirket hissedarlarından verilen bilgiye istinaden, stratejik alternatiflerin tespiti ve değerlendirilmesi amacıyla, Credit Suisse INTERNATIONAL ile Şirketimizin doğrudan ve dolaylı ortakları arasında 23.08.2017 tarihinde bir danışmanlık sözleşmesi imzalandığı duyurulmuştur. Bugün itibariyle söz konusu süreçte kamuya açıklama yapılmasını gerektiren herhangi bir yeni gelişme bulunmamaktadır. Süreçle ilgili bir gelişme olması halinde ilgili mevzuat hükümlerine uygun olarak kamuoyu bilgilendirilmeye devam edilecektir.
temettüleri alır sonra haberleri beklerim. acelem yok nasılsa.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
vakko karel indi ile 2018 de iyi kar yaptım. gerçi size ne dimi. burda düşünceleri tam ifade edemiyoruz. temettü kazancını değil sürecin bitmesini bekliyorum.
tahminim temettüden sonra gelişmelerin olacağı yönünde. apar topar iyi bilanço açıklamalar temettü vermeler bana kasadaki parayı almak istediklerini düşündürüyor. kasada para varken ortak neden alsınlar , parayı çeksinler sonra ortaklık süreci hızlanır yada açıklanır. jaklin hanıma inanıyorum satışı yapmadan bırakmaz bence.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ek 18282
Halimiz ahvalimiz
2,8 milyon lot günlük hacim var.pastaya bakınca toplam işlem 1,5 lot milyon .sanırım veri tam yansımamış.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aslında anlatılmak istenen tam olarak burada anlatılmış haftalık ve aylık yabancı oranında ki artış her şeyi anlatıyor günlükte bile yabancı alıma devam ediyor ky satıyor gelde gülme yabancı öyle 50 kademe 100 kademe için mal almaz hele zarar için hiç almaz
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu oglenki pasta.
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazan çizen de yok ....Bol kazanclar herkese
Sular durulmadığından dolayı bir tedirginlik var. Kötü bir gelişme olabilir diye haftasonu malda yakalanmak istemeyenler satıyor, tam tersi işler yoluna girer ortam sakinleşir yükselişler başlar eldeki maldan olmayalım diyenler satmıyor. Şu an dengeli. Saat 16:30 'dan sonra görünüm daha netleşir. Hayırlısı olsun. Herkese hayırlı kandiller
arkadaslar temettü pazartesimi dağıtılıyodu...
5000 lot karşılığında kaç ₺ temettü alırım. Bilen biri cevap yazarsa sevinirim
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
495bin lot karşılığı kaç tl temettü alabilirim?
ironi = inori
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861
Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb
Temetüyü bir ay önce 16 nisan olark açıkladılar!! Genkur'da 16 nisan oldu 27nisan şaka gibi!!
Temettü Ödeme günü hakkında net bilgisi olan forumdas varmı??
Bizim ki yine gel gel yapıyor [emoji16]
Mal takası oldu ellem...
Pazartesi den itibaren 3 gündü ama ...