Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, ABD Savunma Bakan Vekili Patrick Shanahan ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada Görüşmede, güvenlik ve işbirliği konuları ele alındı denildi. 09:14 - 29 Mayıs 2019
Printable View
Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, ABD Savunma Bakan Vekili Patrick Shanahan ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada Görüşmede, güvenlik ve işbirliği konuları ele alındı denildi. 09:14 - 29 Mayıs 2019
"S-400'lerin teslimatı takvim doğrultusunda ilerliyor"
https://www.ntv.com.tr/dunya/s-400le...5ESHNYuT0TdULg
S-400'lerin Türkiye'ye teslimatıyla ilgili konuşan Kremlin Sözcüsü Dimitriy Peskov'dan, herhangi bir gecikme söz konusu olmadığını söyledi.
Bazen AKLI SELİM insanlarla konuşup tartışmayı da özlüyor insan Vob topiğine yazdığım yazıyı alıntılayayım ve ekleyeyim
Ben bazen hisse net forum a atıp savururken haksızlık ettiğimi anladım
az önce matrik formülü topiğinde yazan kişi dahi belkide bu ayrıcalığın farkında olmayabilir ben rakamlarla oynarken karşıma beş dakikalık Alım satım için bir görsel çıktı biraz takip edelim bakalım yazalım Alım yada satıp yapıldığı yönündeki sinyalleri ....
dolar kuru üzerinde ki förmül de sistem de ne derseniz deyin görünüm aşağıda beş dakikalıktır GRAF ...
https://resmim.net/f/Rh5VMM.png
Kremlin'den S-400 açıklaması: Teslimatın gecikmesi söz konusu değil-Sputnik
29.05.2019, 11:19:22
* * Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya yapımı S-400 hava savunma* sistemlerinin Türkiye'ye sevkiyatının planlanan zamanda yapılmayıp* gecikebileceği yönündeki açıklamaları doğrulamadı.
Havalanını yapmış sonrasında konkordato ilginç...
https://www.41havadis.com/mobile/?page=haber&ID=30479
Yine noluyor. Vay antonie [emoji8]
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün 6 altında kapanış görünüyor belli oldu. Rusya tarafından da ertelendi haberi gelirse iler ki günlerde ver elini 5.50 ye.
Günlerdir çıkamayan doların altında bir şey aramak lazımdı. Yoksa 6 civarından satışlarla rezervler tüketilmezdi.
Herkes iyiyi fiyatlıyor niyeyse. Ya insanları düşeceğine inandırıp bozduracaklar ve gümletecekler ya da herşey güllük gülistanlık olacak. Borcumuz yok, hukuk var, adalet var, siyasi kriz yok
Norveç'ten yine yeni bir güne merhaba.
Tebrikler merkez yine doları düşürmüşsün ve krizi daha başlamadan bitirmişsin.
Emeğinize sağlık çok başarılısınız.
İşin ilginci Peskov açıklama yaptıktan sonra da düştü
6.03 kırıldı bence , 5.70'lere gevşeme bekleyerek sattım benjamini.
LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Satan satana kaçan kaçana. Damat ne demişti gara gara düşüyorlar. Yediniz küsmeyi dolar çıkmayınca bağladınız karalara.:)
S400 alınmazsa 4 olur diyorsunuz yani [emoji846]
Dövizde sabreden kazanır sabırsız olan kaybeder. Aynı şey faiz içinde geçerlidir. Tüm yatırımcıların istatistiki olarak %20'si ise hem dövizde hem de faizde sabretmeyi bildikleri gibi sabır gösterdikleri alanı ne zaman değiştireceklerini de iyi bilirler.
İşte bu %20'lik gruba zaman içinde %80'lik gruptan sermaye transferi olur.
%20'lik gruba %80'lik grubun içinden en çok sermaye transferini sabretmeyi bilmeyenler yapar (döviz,faiz fark etmez)
USD hala üçgen içinde a-b-c-d-e diye sayıyor. Henuz kırılım yok.
Dolarin dusmesinin sebebi nedir ,
S400 olayi,f35,akdeniz,firatin dogusu,batisi bunlar varken boyle dusmesini aciklayabilecek kimse varmi.
Yoksa abd ile bu sorunlar cozuldude hisselerde oldugu gibi en son haberi bizmi duyacaz diye icimden geciriyorum.
Bu işin sırrı , tüm ters swaplara rağmen merkez bankasının likidite açığını hala yüksek tutabiliyor olması. Normal koşullarda bu akışın likidite açığını kapatması ve ciddi sıkıntı çıkarması beklenirdi. Ama bir şey oluyor ve o likidite açığı buna rağmen kapanmıyor.
Bu konuyla ilgili bazı üstü kapalı değerlendirmeler var ama en açık olanı Yunanistan gibi olmayalım da sonunda demiş.
BES fon yöneticileri döviz bozup bist30 alıyorlar sanırım.
Ayrıca çavuşoğlu tel görüşmesi yapmış açıklama gelmedi.
Olumlu bir şeyler varsa biz 5.80'lerde duyarız anca...
LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Millet dolar alacak . Misafirperver bir millet olarak gidecek olanlara ucuz ucuz dolarlarını vermemiz lazım. Ayıp olur .
Dolar 5 gündür üst üste günlükte siyah bar yakıyor. Ama hareket 15 kuruş içerisinde. Kısa siyah barlar.
Ülkede adliyenin durumu. Artık bir kısım hakimler avukatların etek boylarına takmış:
https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem...smasi-4973972/
forex in 24 saat işleyen bir piyasa olduğunu unutmamak şartı ile !!! , USDTRY için ağırlıklı olarak , açılış tahtakale kapanış new yorktur... swapla falan yabancıyı TL borçlanıp , shortlatmaz hale getirdikleri dönemler olursa ilerde yine o zaman da açılış tahtakale kapanış tahtakaledir.... zaman farkından dolayı bazen new york kapanışı akşamüstü 4 gibi desen , bizim saatimize göre 23:00 e denk gelir , saat ayarlamalarında ise oynar saat 24:00 e denk gelir.... o baktığınız siyah mumlara çok önem atfetmeyin yani ... yeaaahhh
Dolar dip arayışında..
Bayranla birlikte,5.82 bekliyorum