Ne yazan var nede çizen,
Kimse yok sank.
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Printable View
Ne yazan var nede çizen,
Kimse yok sank.
Hisse bence yeni başlıyor ,
Ucuz bir hisse,
Bedellisini yaptı,
Dibini yaptı,
Elinde olana beklemek düşer bence
Bu vb.dipden kalkan hisseler şuan en az %60 70 yapmışlar,
Emkel,ve ykgyo bakın,
Ayrıştığı nokta,
Bilançosu,pd dd ucuzluğu,
Ama benim için en önemli pozitiflik,hissede imtiyaz olmayışı,
Babayiğidin biri gelse dalsa,sirketi dahi ele geçirebilir.
İş -600.000 lot satıcılı kapattı bugün,
Sizde durum çok başka ama n.asıl oluyor
iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://share.matriksdata.com/share.a...08282113324237
DUA-L22 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugun için 1.21-1.23 TL kısa vade direnç...ytd
Döke döke gidiyor ve sağlıklı gidiyor hisse,
Uşak için buvb. sağlıklı hareketleri beklemiyordum açıkçası ama iyi oldu,
Orta ve uzunda hedefler yukarda,
Bir çok kişi tekniğe göre bunu söylüyor,
Ben temel ve beklentiye göre konuşursam ,teknikçilerle aynı kapıya çıkıyoruz,
Pd dd 0.50 ye yakın olan bir uşak var ortada ,karı ve cirosu inşaat sektörünün durumuna bakılacak olursa çok iyi,
Ama hep yazdığım ve asıl önemli dediğim şey hissede imtiyaz yok,
Kopacaksa gürültü çekilecekse film burdan kopup çekilecek,
Borsadan uşağa sahip olmak istenirse olunur,çok net birisi bu mücadeleye girerse,
O.50 pd dd olan imtiyazı olmayan şirkete borsadan sahip olur,
Daha ayıkan yok bu duruma.
Kademelerin yoğun dolu olduğuna bakmayın hiç,
Alıcıda satıcıda kendileri,
Dışardan giren alan satan çok az,
500.000 lotluk kademe iniyor çıkıyor,
500.000 lotluk alınan kadem sonrası alınan mal olmuyor,kendileri doldurdukları için,
Alan satan kendileri oluyor genelde,
Farklı kurumlardan kendi mallarını alıp satıyorlar.
Yazdıklarımdam bunu nasıl çıkarttınız,
Dipdeki hisseye,
Pd dd 0.50 lerde olan hisseye,
İmtiyazı olmayan hisseye,
Buralardan yatırımcı çekiyorsa akıllı adamlar bunlar demekki,
Keyif bizim beyler bu borsa ortamında iyi kazandık [emoji41][emoji41][emoji41]
BENIM YAZIMA GÖRE IŞLEM YAPAN VARSA O EN BÜYÜK EMBESILDIR.
Günlük derinlikli tahtayı izleyen varsa,çok başka işlemler olduğunun farkındadır zannedersem,
Takaslar çok başkalaştı,alınan mallrın gittiği kurumlar farklı şuan,olumlu şekilde farklı,umarım feyk değildir,
Pd dd ucuzlupu,mali tabloların pozitif olması ama asıl önemli hatta en önemli faktör defaatle yazdım 120 milyon tl,yada 20 milyon dolara borsadan sahip olabileceğin ,a grubu imtiyazı olmayan bir uşak var ortada,
Uşağı ele geçirmek için birileri uğraşmalı artık,böyle bir şirketi 20 milyon dolara kuramaz iken,şirketi herşeyiyle ,fabrika,müşterileri,malı mülkü,yönetimine dahi sahip olabilcek durumda bir uşak var ortada,topla borsadan gir mücadeleye ,patrona kafa tut,çek restini,ya sana bıraksınlar uşak seramiği,yada patrona topladığın malı daya mile mike alır,
Böyle bir fabrikayı 100 milyon dolardan aşşa kurabilirmisin,hazır müşterili,sahip olur pazar payıyla hemde mümkün değil,
İnşanlah birileri bu durumu görüp fitili ateşleyip ,odunu kökürü atıcak inşallah
İmtiyazı olmayıp,
Hisseleri borsada toplu olmayıp dağınık olup,
Fiili dolaşımı %87 olup,
Bilançosu iyi olup,
Özserma değerine göre ,piyasa değeri çok düşüp olupda ,hangi akla hizmet bu değerlerde tutuldu hisse,
Şirket değerini bu denli ucuz tutmak nedenli akıllıca bir karar bunu zaman gösterecek,
20 milyonluk şirketi illa ele geçirmek isteyen olur diye düşünüyorum yada bu kozu değerlendirmek isteyen cebinde ciddi parası olan birileri illa patronu dibine kadar zorlayacaktır ve zorlamalıdır,
Ey patron inim inim inlettin ya ky yi palyoz gelirde seni bulurmu acaba,bulucakmı acaba,
Bekleyip görelim .
Arkadaşlar tabiki maliyetinizi bilmiyorum ama çok şükür ben iyi bi pran yakaladım. Feneri boş verin fener benim bir yıldır düşünüp 1 kaç kere al sat yaptığım kağıt. Ben buraya hedef hissesinden geldim. Oraya reysaş ve feneri sürekli yazdım. Ama hedefte daha büyük düşüncelerim vardı. Hedeften belli bir kar alıp çıktım. Fenerin olayı başka spor hisseleri asla kazançla veya zararla artmaz yada azalmaz.
uyyy bizim USAK
Ben hıcbırşey anlamadım..fener dedi, hedef dedi, reysaş dedi, bır uşak demedi uşak sayfasında komutan logar...
Yapılan enerji zammı şirket karlarını götürebilir.
Son doğalgaz zammı yıllık 300.000 metreküpün altında tüketen aboneler için. Uşak bu kapsama giriyor mu, bilen var mı ?
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün bir halt olmaz
Komedi filmi gibi izlemek için uşak hissesini tıklayın. Endeks nerdeyse +2 olacak bizim eşek 100 lot 200 lot işlem yapıyor. Way mk ne iştir anlamadım.
Alışık olmadığımız kurumlar ciddi mal alıyor,
Ama alınan o mallar ne oluyor sonra,
Şşşş,
Ses etmeden izleyin.
Seramik satışları ne durumda?
İhracat yapıyor mu?
Çok sessiz,
Çok derinden,
Usul usul,
Çaktırmadan.
duzeltme gelebılır sosyal medyada çok yazılmaya başladı
Sosyal medyada hangi hisse çok yazılmıyorki,
Usak daha yazılmıyor bile,ara ara paylaşımlar oluyor hepsi bu,
Sosoyal medyada paylaşım yapılıpda öyle giden hisseler varki,
Son örnek adese,%70 gitti,yazılmadımı sosoyal medyada ,yazıldı ,
Daha nice örnekler var,
Usak yıllardır düşen trendde idi ,artık düşme zamanı değil çıkma zamanı olsun,
Yıllarca bıktırdı,bezdirdi,bedellisini dahi yaptı,dibşnş buldu,tabanını yaptı,
Artık gitsin bence.
iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hepi topu dipten %20 yukarda varsın %10 nunu geri versin.. Ama eşşek ölüsü gibi...
Birileri iyi dalga geçiyor 11-22-222 adet alıyor. Ve büyük ihtimalle aynı kişiler sürekli 1.24 kademesine set koyuyor. Allahdan bulsun soysuzlar.
Kim ise bu ortbu cocuu yemin etmiş hisse yükselişe geçmesin diye. Eriyen hisselerin üzerine anında takviye yapiyor ki hisse aşağıda kalsın. Çok garip bi kahve evladı.
Uzaktan takip ettiğim ağır bir hisse.Hisseye girmek için beklediğim 1,4x üzerine atarsa destek atabilirim Lakin hiçmi ihale almaz Örnek; yurt dışı X firması ile 800.000 m2 yer karosu ... milyon euro sözleşme imzalandı ilk teslimat ekim ayında yapılacaktır vs vs gibi..? Hisseyi hafifte olsa büyükte olsa ateşleyecek hiç haber düşmemesi..?
Türkiye’nin dört bir yanındaki müşterilerinin yanı sıra Başta ABD, Almanya, İtalya ve Kanada olmak üzere 40dan fazla ülkeye ihracat gerçekleştiren bir firmaya göre sönük bir kap haber boşluğu var.
Çok büyük potansiyeli olupta pasif kalan bir hisse kendinede yatırımcısınada yazık ediyor
Tüm arkadaşlara bol şans sabır ve kazanç dilerim.
Beklediğiniz güzel günlerin yakın olması dileği ile İyi akşamlar
3. Defadır 1.24 direncini kirdirmadilar. 900 bin lot 1.23 den tek kalemde alınıyor ama 300 bin lot 1.24 den alınmıyor. Bu nasıl bir komedidir. Bunlar ya burdan iyi mal kitliyorlar yada iyi dalga geçiyorlar.