Hissede ky kalmadı.???
Printable View
Hissede ky kalmadı.???
Alımlar ufak ufak basladı...
80 üzeri kötünün iyisi olacak..kağıdıda *** ettiler 10 günümüzü yer bu durum.
80 kapatır mı ????
Ne zamandır söyleniyordu 75 i değdirmeden bir yere gitmez.Aha şimdi değdirdi.Artık yürü...
ama biraz vakit alacak....
Buradan alanlar artık rahat rahat arkasına dayansın...
Son bir yıllık grafikte önceki zirvesinden sonra 5 aylık dilim geçince 1.30 hareketini yapmış, aynı senaryoyu tekrarlarsa yaklaşık üç ay sonra üçgeni oluşturup 1.30 u geçen hareketi yapar mı? Teknikciler ne der?
Bence tam tersi. Buralarda biraz dinlenip daha da aşağı salacaktır.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...23#post1160323
Haftalık Hisse Yarışmamızda yeni hafta tahminlerini almaya başladık.
Kurallara uygun 3 hisse seçin hem linke hem topiğe yazın bir hafta yarışalım.
ve kapanış
Ek 10271
78-79 kapattı son dakika 80 olurmu dedim ama olmadı bakalım pazartesi piyasalar nasıl açacak.bu kadar korku filmi yeter spekettin dayı .....
Pazartesi düzeltmeye doğru bir hareket yapar.....Kesinlikle ve kesinlikle ytd dir....
arkadaşlar globalin işlemler piyasa bozucu işlem bir kişi çıkıp şikayet etmiyor. patronda ses çıkarmadığına göre danışıklı döğüş global piramit halktan paslaşarak hisse aşağı çekiliyor. patron 1,20 civarına sattığı malları aşağıdan yerine koyacak global pire halk ayakçısı bunların globale bakın kalkarken kaldırıyo bir üst kademe global mallari gidiyo alt kademede kendine geliyor piramit destekçi 84 yukarı görmemiş hissede piramitin satış maliyeti 85 globalin alış maliyeti 070 iş yatırımda bütük ihitimalle patron yukardan sattıklarını aşağıdan yerine koydu oh ne güzel dünya. patronun birden 1,20 d e mal satmasıda aykırı ama spk görmüyor ama ben pazartesi şikayet edecem boyle bir şey olamaz. ytd
bakın yyapıdada ygyo 10 yıldır 1 kuruş temettü yok fırsatı bulunca geçirmiş millete. boyle değerli insanların şirketlerini almamak lazım değilmi
Borsa fenomeni tweet ini gizlemiş kagit ile ilgili me yorum yapıyor görebilen varmi
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
0.65 trend desteği diyende var. 0.75 döndü diyenden . Sanırım pazartesi belli olacak. Fakat 3 günde böyle iniş revamıdır. Bu kadar küçük yatırımcı girince olacağı bu tabi. Küçük yatırımcıya tavsiyem bu gibi hisselerden uzak durmaları. Hızlı gelen hızlı gidiyor.
bir çok teknikciye göre 75 görüşmeliydi görüldü.ancak dönüp dönmediği konusunda hisseden çok piyasanın etkisi olacak bu yüzden pazartesi önemli.80 üzeri kapanış ile devam edebilirsek.dondu diyebiliriz.arkadasinda belirttiği gibi patron satışının arkasında başka gizli sebebler var bana göre.ancak kısa vadede cok-da fazla hareket beklenemez bence.kisada 1 üzerin e atması bence yeterli.tabii ki bu tip hisselerde ne olacağını kimse bilemez bi bakmışsın 50 kuruş bi bakmışsın 2.50 kuruş.bunu zaman.gosterecek.hakkimizda hayırlısı olsun
galip ağaninda dadanmadığı bi ygyo kaldı bi gelse varya şu acıkcilar in donuna kadar alsa trilyon kazanmis kadar sevinicem
hocam biraz daha temkinli olsan iyi olur.birisi şikayet eder uğraşırsın.bu yazdığın ile hisseye balıklama dalanlar olacaktır muhakkak.düşünsene bir haftada %15 getiri.çok cezbedici değilmi.ama %15 kayıp olma ihtimali de var.birde emanet süreli para ile oynarsa battı gitti zaten adam hadi uzun vade farketmez her türlü kurtarırda ama bu tip vaadle yazılan yazı sonucu kaybedilecek para ve huzurun vebali ağır olur.onun için yazarken biraz daha dikkatli olalım derim...
Bir haftada %50 üzeri yapanlar var cok abartma bence %15 i. Ytd
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çıkışta ki hacim toplamı, inişteki hacim toplamının 3 katı ve hergün hacim milyon üstü bir çok yorum yapılabilir. B tipinden A tipine geçiş. Bilanço beklentisi buralardan dönerse o zaman doğru yerdeyim.
Hissenin kapanış seansındaki hareketi güzeldi. Pazartesi endeks sert bir tepkiyle açılırsa (ki ben öyle bekliyorum, s&p not düşürme senaryosu gerçekleşmedi) ve hisse de hızlıca 80 üstüne atarsa dünkü düşüş hisse için hayırlı bile olmuş olabilir. Bir de bilanço haftası tabii ki! İzleyelim bakalım.
Ygyo iyi bir başlangıç bekliyoruz inşallah.. Hissenizi sahip çıkın...Herkes kazançlı çıkacak....
Ygyo hisse satmak yok Hissenizi sahip çıkın....
su hala bulanık durumda,sanırım 72 göstermeden rahatlamıyacak, 75 altına anlık sarkarsa sıkıntı yok ama 75 altı kapanışlar alt banda indirir,vakit kaybettirir,çok daha fazla ky bulaşmasına sebeb olur buda çıkma zamanını uzatır.neyse bekleyelim bakalım.ne olacak.
Şu açıkçıların ekmeğini yağ sürmeyin arkadaşlar.Inşallah biri gelirde süpürür gider ne var ne yok.
evet 90 üstünde patron riski var artık bu net bundan sonra 0,70 lere kadar geri gelme ihtimali yüksek alım düşünülecekse oradan alınabilir, kağıt 0,68-0,70 altına gelmesini beklemiyorum .. gelse bu alım fırsatı olarak değerlendirebilir bu kağıtta kar görülen her yerde satılmalıdır .. bu kağıdı taşıyıp da para kazanan ky bir elin parmaklarını geçmez ..
buralardan satanların ky olduğunu sanmıyorum.çünkü ky nin çoğu zararda zararda olmayanlarda minimum kar oranında.alavere dönüyor kendi kendilerine sağ cepten sol cebe mal sevkediyorlar.ama şunu bilmiyorlar şuan hissede bekleyebilen ky lerin hedefi 1 ve üzeri ondan aşağısına zor satarlar.o zaman spekettin dayıya tavsiyem ver coşkuyu vakit kaybettirme vakit nakittir.bak endeks de yeşil,sür 1 üzerine toplaman daha kolay olur 95 den sonra dökülmeler başlar zaten benden sana tavsiye aşağı bastıkça daha çok ky alımı oluyor he diyosan ki ben yükümü tuttum 60-80 arası oyalanırım. sen bilirsin çuvalla kazanmak varken kesekağıdı ile kazanmış olursun tercih senin emmoğlu.
Bugün halk ve is satışta, galiba hisseyi 72 lere değdirecekler bu hafta,
Aslında bu hisse güzel kazandırıyor, Yeter ki akim yapicak yeri iyi tespit et, mesela 75 kuruş altına al bekle 85 kuruş üstüne sat, en fazla iki üç hafta da bir bunu yapar.Ytd.
Bekliyoruz 75 altına gelirse alırız, gelmzse herkese bil kazançlar.
hocam bizimki biraz züğürt tesellisi birazda hayal kurma.malum spekettin dayı her zaman ky nin düşüncesinin tersini yapar 0,72 leri görmesi muhtemeldir.şimdiilik 75 üzeri tutundu ama sonrası ne olur zaman gösterecek.hakkımızda hayırlısı olsun diyelim.alım fırsatlarını değerlendiren ekmek yer her zaman.
Bekleyen ekmek yiyecek.1 ve üstü görülecek elbet...
İstersen 50 kuruşa getir hisseni tuvalet kağıdı yap, elimde olanı satmayıp o rakamlara getirirsen üzerine koyacağım, 1 altına da satış yok benden, haberin ola spek efendi. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.