Benim beklentim gün içinde 3, 60 lara düşüp ordan tekrar toparlanması yönünde. Siz ne dersiniz. Ytd
Printable View
Benim beklentim gün içinde 3, 60 lara düşüp ordan tekrar toparlanması yönünde. Siz ne dersiniz. Ytd
Evet vangd macerası bir süreliğine bitti. 3.76 sattım. Kalanlara bol kazançlar... Vangd ya da teşekkürler...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu hissede hedefim 5 tl civarı ama su an yarısını verdim yarısıyla devam ediyorum brute falan girmesin diye riski yarıya indirdim bakalım
4 ü kaldırmaya çalışıyor du biraz önce
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Spek bugün öğleden sonrasını özel işlerine ayıracak galiba.. 😊
valla bi mepet metrozede olarak sizlere imreniyoruz.aynı patronun kağıtlarına yatırım yaptık biz üvey evlat muamelesi görüyoruz.
Nasıl korkutmuşsa bizleri,
Bugün hemen hemen hepimizi attı aşağı..
Madem öyle konuşayım o zaman. Evt 4 ü bekliyordum ama bu kadar çabuk değil. İnşallah herkes istediğini alıp çıkar. Ben şimdilik çalı dibinde biraz daha bekleyeceğim. Galipten özellikle avgyo hissesinden ettiğim zararların çıkması için bana 6 lazım ama oraya kadar durur muyum bilmiyorum. Ytd
%110 kar yaptık yarısı duruyor
Tavanda kaç lot var bi paylaşabilir misiniz?
4.02 tavanda 156479
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
161810 lot alıcı var
Seninle Beyaz da bekliyemedik kafadan 1000 küsür koyum vardı hisse 61,50 de hatırlıyorsan ekim ayıımıydı
Sen hatta Flap ta Beyaz da çıkacak diyordun Flap 3 lerden 19 a Beyaz 9 lardan 61 lere
Bi ara John Galt vardı, çok iyi grafik çizmişti vangd için. Hala bekliyor mu bilmem ama bekleyen için çok iyi kazanç oldu vangd:halay:
İnşaallah bol kazançlar
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1438847
YILLIK HİSSE YARIŞMAMIZ
kurallara uygun 3 hisse seçin bir yıl yarışalım.
4,03 alış 3,79 satış
Tavanda kalacak diye 4,03 ten aldık 3,79 kapanış seansında satış yaptık
İnş
Sanki mal kaktırdı ama hayırlısı
Sermaye
Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi
(VBTS) kapsamında, VANGD.E paylarında 26/12/2017 tarihli işlemlerden (seans başından) 09/01/2018 tarihli işlemlere
(seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacaktır.
VBTS
kapsamında 21/12/2017 tarihinden (seans başından) itibaren 04/01/2018 tarihine
(seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyeceği
duyurulan VANGD.E paylarındaki açığa satış ve kredili işlem yasağı, VBTS
kapsamında getirilen brüt takas uygulaması ile birlikte 09/01/2018 tarihine
(seans sonuna) kadar devam edecektir.
Not:
VBTS kapsamında getirilen tedbirler; A, B, C, D grup değişimi, pazar değişimi
ve diğer nedenlerle uygulanacak olan açığa satış ve kredili işlem yasaklarından
ve brüt takas uygulamasından ayrı olarak değerlendirilmelidir.
Geçmiş olsun brüt takasa da girdik. Artık düşüre düşüre iyi mal toplar. Ytd
ben bugün sattım çıktım zaten demiştim artık benim için vking dönemi çok saçma görünen bir kağıt bakalım bugün iyiyidi bereket versin bugün bilerek brüte aldı alan arkadaşlara tavsiyem avgyo hareketine iyi baksınlar 4 civarına geldi düştü sonra uzaya daha galip burdan ekmek yemedi ama benim için yeterli yılbaşı öncesi 3.60 üstü ve a grubuna geçmek için ortalama neyse artık sizlere bol kazançlar dostlar vkinge yolu düşen olursa bekleriz allah kazancınızı daim etsin
Bunlar o son yarım saatte brüt takas haberini almışlar demek ki. İşte ky ve by arasındaki fark bu herzaman bizden öndeler.ytd
peki bu hafta sonuna kadar olan geri alım vardı o devam ediyor mu.
Ben 17:30 da artık tavanı bozmaz diye kapatmıştım. Brüt takası zaten bekliyordum ama yarın girer diyordum. Bu son sert düşüşü sanırım bugün girmesini garantiledi. Halbuki yarın ne güzel 4, 5 lardan satarım beklerim diyordum. Evdeki hesap çarşıya uymadı. Sağlık olsun. Şimdi artık satma değil 3-3,5 arasında alım zamanı benim için. Yarın açılışta -% 10 ile bir devre kesici bekliyorum. Orda bekliyor olacağım. Burası vangd burdan çıkış yok. Ytd
Onun derdi o tplayamadı brüt takasa soktu
spk ortak buna son beş dakika tavan sonra 3.85 karanlık oda 3.79
soyguncu ş.eeeeeeeeeeeeeeeer
bürüt te düşecek diye bir kanun yok,düşmemesi için bürüte alınıyor hesapta küçük yatırımcıyı koruma diyor buna iş bilmez spk.şirket alım haberi gönderdi yıl sonuna kadar şu kadar alıcam dedi,bu insanlar salak veya adi değiller. bürütte uzaya giden flap v.s. var tahta yapıcı veya hisseyi alan adamsa alır götürür gözüne sokar bu işlerin... elinde hisse olmaya geniş geniş yazar,açık işlem yapan varsa,düşsede bürüt ayağına üstten sattık alttan alalım der. tavanın bozulması açığa satışa veya içerden haber almaya bağlı diye aklıma geliyor,bu açıkcılara parası bol şımarıklara bilgi veren var demekki!?yoksa böyle haber açıklayan bir yöneticiye sahip vangd'nın alımlarla tavan tavan gitmesi gerekirdi,birileri bu hissede fetöcülüğe soyunmadıysa hisse yoluna devam eder,çığırtkan 3-5 cilerde kıvrak dönme yazılara başlar.iyi geceler hayırlı yarınlar,vangd hissedarlarına.
Öncelikle benim brüt takasa girebilir uyarısına siz hissede alım var o yüzden brüt takasa girmez dediniz aslında bir nevi beni de yanılttınız. Açığa satış diyorsunuz bir de. Bu hissede açığa satış yasağı vardı zaten. Size tek katıldığım nokta bu haberi önceden almış olmaları konusu. Onun dışında bırakın burda hisseyi çok iyi tanıyanlar yorum yapsın. Bu arada evt spk ya yazıklar olsun ki 1 ayda sadece 2 katına çıkmış bir hisseyi 2.kez brüt takasa aldı. Flap ve bayaz 6 kat arttığında da sadece 2 kez brüt takas yemişlerdi. Bera 3 kat arttı 1 kez brüt takasa girdi. Bunlar ky ne zaman çoğalırsa o zaman brüt takasa alıyorlar benim gördüğüm. Kısacası sadece speklerle değil spk ile de mücadele ediyoruz. İşte böyle bir borsamız var maalesef. Ytd
Bende hisse alimlari olan hisseleri takip ederim.Sabah kacirdim alamadim.Bir anda cikinca biraktim almadim.Ama son anlarda biraz satis oldu tavan bozdu dustukce aldilar topladilar.Yine tavan ama sonra yine caktilar bu seferki son anlara gelince toparlayamadilar hisseyi.Ancak bana sirket alimlari oldu gibi geldi.Yarin brut ve aciga satis yok.Eger dusuk acarsa ben alacagim cunku aciga satis olmayinca bana daha guvenli geliyor artik.Ustelik aldigin gun satamayinca alsat yapip hata yapmami onluyor sonraki gunlerde cikis olunca kar edip satabiliyorum ya da ortalama yapip kar ediyorum.Bakalim yarina kadar bi grafik calisalim kaca iner kacdan doner kaca gider.Merak ettigim simdi sirket hisse alacaksa yarin alima gecer mi.Duserse o yuzdwn almali mi.Eger sirkwt baktim alima geciyor ben de alacagim valla.
Yarın gap gupunu kesin kapatir ...bugünkü boşluk bilinçli idi sonradan santaj için oraya bırakıldı fakat bu bürütüs işi haberli verilen maldan dolayı hiç hakkaniyet li olmadi malımi verin yoksa ölene kadar mokoko diyor... belden aşağı vurmak serbest
Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hisse aslinda gun icinde cok in cik yapmadi.Yatay seyretti sakindi.Sasa kac gundur cikiyor ona hicbirsey olmadigi halde burada oluyorsa.Bu sirketler ciddi takip altinda demektir.Bu adamin hisselerinden ben hic zarar etmedim.cunku hep coook dusunce aldim.Ama cidden bi dusmanlik var gibi
şirket hisse geri alım bildiriminden bu yana alım yaptımı ? bu konuda bilgi verebilecek arkadaş lar lütfen
ayrıca
hisse geri alımı konusunda bir sorum olacak
hisse geri almak konusunda (hisse geri alımı yapacagım diye karar alması halinde) kanuni zorunluluk varmıdır ?