Peki hedefleri 100 üzerine atmak mı her türlü?
Printable View
Birde yazından piramit ile A1 in danışıklı işlem yaptığı manasıda çıkıyor öylemidir gerçekten. yani siz öylemi düşünüyorsunuz .eğer öyle düşünüyorsanız elinizdeki done nedir bilgilenmek amaçlı soruyorum sakın yanlış anlamayın.....
Av.Hasan Koseoglu nun kuşlu sitede geniş bir poltk incelemesi var bence okunmaya değer .
yazısının sonunda poltk daki fiyat artışının. çok iyi gelecek bilançonun önceden satın alınması olduğunu söylüyor .belkide öyledir
veya inşallah öyledir diyelim .......
â€
Ayrıca Piramid ‘ in sahibinden izinsiz 50 bin lot bile alamazsanız . Hepsini kafanıza yerseniz. Gelecekteki bilancolar için cıkıyor demek sadece insanı güldürür. Bugun Ücte bir fiyatına düşmüş sanayi şirketleri var. Gelecekteki bilancolar bundan daha iyi olacak. Ornegin THYAO. Politeknik te sadece mallar toplanmış kalan 3-4 büyük yatırımcı var. Onlar da bu konsorsiyuma girmeyen, İşyatırımdaki Lotlar buna ornek.Onlarıda bu seviyelerde satmıyor. Cunku olayların farkındalar. Konsorsiyum kagıdı aşagı cekerek onları dokme riskinede giremez. Cünkü malları kaptırırlar. Ellerinde politeknik olanlar sadece beklesinler
KİMYA sektöründe bir şirketin satıldığını okudum sabah bloomberg te alt yazılarda fakat adını yazmayı unuttum bize de yansırmı ?
Şirket bir şeylerin hazırlığında izlenimi veriyor ama bakalım hayırlısı artık.
Ben her ihtimale karşı geçen hafta elimdekilerin 5 te ikisini vermiştim. Elimdekilerle yola devam ediyorum.
Topic suskunluğunu hayra alemettir inşallah. Adamlar 80 ni tek fiyat belirlemiş herhalde. Alan da satan da 80 de.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne oldu yine durdurmuşlar bunu. La bırakın gitsin işte
Resim yükleyemiyorum. 83.50 den yukarı 170 lot var kademelerde.
81.700 de 973 lot var
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sabır ve sebatla bilançoyu bekliyorum ,umarım oradan durumu izah edecek somut bir şeyler çıkar ,çıkmazsa da belirsizlik devam eder, bende belirsizlikte ıslık çalarım:whistling:
Günaydın arkadaşlar,
PÖİP ve Gözaltında fiyat marjının %20 den %10 düşmesi dışında önemli bir değişiklik yok ancak GİP sağlam değişti. Örneğin GİP te olup A grubu olan #POLTK, #DENGE ve #BEYAZ artık krediye konu olamaz, özkaynak kabul edilmez ve en önemlisi GİP artık tek fiyatla işlem görecek.ama 5 değil son kapanış dahil 11 kere yani her saat başından 5 dakika önce.krediye konu olamaması ve özkaynak gösterilememesi iyimi oldu kötümü oldu bu kağıdı alaının niyetine göre değişir .daha çok açığa işlem yapanları bağlar
yani artık bu kağıdı teminat göstererek borsada kredili işlem yapamazsın, benim öyle bir derdim yok ,olanlar düşünsün,birde tavan artık yüzde 10 ben şimdiye kadar hiç tavan görmedim bu kağıtta yani yüzde20 iken belki şimdi görürüm :)
Dün ağırlıklı olarak 80 ve üstü işlem gördü ,yani bana göre artık 70lerden almak bu kağıdı zor fiyatlama 80lerde olacaktır bana göre,ona göre:kmk:
4 kasımda başlayacak yeni uygulama ve guruplandırmalar
Arkadaşlar sizlere bir sorum olacak politeknik şu son bir ayda dar bantta yaptığı git geli bir sene daha yapsa hissenizi satıp gidermiydiniz?
Ben bu konuda masterını ISBTR hissesinde(9 senedir hala taşıyorum ) yapmış bır yatırımcı olarak, polltk da gerekirse doktora yaparım yeterki beklemek için sebeb olsun, ben beklerim Allah ömür ve sebeb versin yeter bana....
Ben ilk olarak 30 lira civarı salınırken almaya başlamıştım. o zaman çok bekletmeden zıplamıştı. İkinci parti alımları da 35 - 40 lira arasında elime para geçtikçe yapmıştım. Bu sefer uzun sürmüştü ölü taklidi. forumda homurdanmalar başlamıştı. ne zaman roketleyecek diye..
Sonra zaten bugunlere geldik göz açıp kapayıncaya kadar.
Eğer bir daha dediğiniz gibi olursa ben 3. parti alımlarıma başlarım.
4 ekimde başlayacak yeni pazar uygulamada Poltk hangi pazarda olacak bilen var mı
Artık poltk tek fiyat işlem görecek Gio te olduğu icin
özür dilerim arkadaşlar soruyu yazarken yanlış yazdım.
4.11.2019 da uygulanacak yeni pazar düzenlenmesi ile Poltk gelişen işletmeler pazarında kalıyor ve bu GİP de işlemler tek fiyat uygulamasına geciyor. Bu doğru mu acaba böyle bir uygulama Poltk i nasıl etkiler.
saygılarımla
Ben uzun zamandır tek fiyat uygulaması olan bir kağıtta duruyorum zaten(ISBTR) yani alışkınım bu uygulamaya dahası onda günde 5 işlem yapılıyor burda ise günde 10 işlem olacak (kapanış fiyatındanda 1 işlem olacak toplam 11 işlem )zaten kağıt sığ ,o 1er lot işlemler tam komedi bir anlamı yok ,bence yararlı olacaktır diyorum ,ilk başta biraz sıkıntı olacaktır ,alışık olunmadığı için ,sonra alışınca normal geliyor insana :)
Her saat başında tek fiyatı belirlemek için alım satım emirleri girilecek. Benim bildiğim böyle .
Bence Poltk bu Gip kotasyonunda kalmayacaktır. Yıldız yada ana pazar şartlarıni uyduğu zaman pazar değiştirir. Sanırım ana pazar şartlarına uyuyor yönetim talep ederse üst pazara geçebilir. Yoksa tek fiyatlı seanslar hiç hoş olmuyor.
Arkadaşlar bir şirket borsadan nasıl çekilir.?
Bu konuda daha önceden şirket özelinde tecrübesi veya bilgisi olan var mı ?
Çekilme için lotların tamamını toplamaya gerek yoktur diye düşünüyorum.
Batuhan
Dünyayı sel basmış ördeğe vız gelmiş...burda ördek bizim politeknik oluyor :))) şaka bir yana ben boşuna demiyorum benim portfoyumun sigortası diye böyle güzide bir kağıt mutlaka portfoyde olmalı.
Son bir kac ayda ağırlıklı ortalama sanınırm 80 TL.dir.
Yani son aylarda POLTK alanlarin maliyeti yaklasik 80TL
Kötü günlerde ne yapacaklar bakalım. Almak için fırsat günleri mi olacak
[QUOTE=batu34;3796818]Böyle bir ihtimal bizde olabilir mi diye düşünmüyor değilim
Bu da ihtimallerden biri tabi ki, baktım bugün tahta mayisti dayanamadım biraz aldım yine )))) ama sonra birden çok sert yukarı attı ya kademeleri süpürdüler ya da satış emirlerini sildiler emin değilim, ama tahta epeydir hacimli o eski nerdeyse işlem olmayan günleri çok geride kaldı.