Yeniden fenerlendık.. Hayırlısı.. 36.40 tan verdığım 3000 lotumu yerine koydum.. :)..inşallah pişman olmayız..
Printable View
Yeniden fenerlendık.. Hayırlısı.. 36.40 tan verdığım 3000 lotumu yerine koydum.. :)..inşallah pişman olmayız..
Tabandan aldıkça yazıyorlar...Aslında isteseler kaldırıp çok daha fazla malı satabilirler ama erken diye düşünüyorlar ..en guzel mal tabandan satılır derdı eskı borsacı lar sanırım şuan onu yapıyorlar..
Spor hisselerine yeni tedbirler gelebilir .Dikkatli olun derim
1 taban daha yap sonrasina bakicaz..ytd
Sattınız sanırım.. Ben en gec yarın döner diyorum.. Donmezse yok artık.. Yarın 27 ler taban.. Sonrakı gun 24 lere gelıyor aşağı yukarı.. Zaten bu takım gecen yıl o haliyle 27 leri gördu ilk üç ıddası olacak diye.. Ben burdan aldığım malı satmam düşerse ufak ufak alırım.. Sezon uzun..herşey algı.. 50 TL den alan 100 olacak diye aldı.. Şimdi almayan 10 tl olacak diye almıyor.. Tahtacı bır kaldırsa butun algılar bır anda tersine döner:)..
28 gapini kapatip donebilir durmazsa 25 2. dip..
yok satmadım , diğer hisselerden elde ettiğim karı buraya aktarıyorum..
karton vardı onları sattım onun kar miktarı kadar tabandan aldım..
dün bu işlemi kozal ile yaptım evvelsi gün borusan ile..
sıfır maliyet bana..:)
bugün veya yarin oyakc gidecek gibi duruyor , onun karı ile yarın alırım..
bana hava hoş..
ayın 24 ünde ve 1 inde Tekfen temettusu var , onlarla da alırız..
para verip almam ben bunu , nasılsa bı yerden dönecek..:)
tabandaki satislar azaliyor az az
son 3 gun alicilar... deniz meksa yatfin ve a1
çakallar almis.. 34-36 arasi maliyetleri var
Delı gıbı mal alıyorlar.. Taban çözülecek gibi..
Alanlar satamıyor.. Tekrar taban yapabılır dıkkat etmek lazım..
Verebilseydin ne güzel olurdu dimi ? 33.98 den verirdin.
Adam Tabandan artıya geçirip tekrar taban yapıp tekrar kaldırıyor,SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tabandan aldım ama brüt takas var A1 almış 236K bunlar yaş tahtaya basmaz
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
e noldu şimdi..:)
bı kaç taban daha yapacaktık..:)
Bız satamıyorsak onlarda satamıyor..
Vakıf 363 bın lot almış.. Kendı malını da almış olabılır..
Bence bu fıyatlar çok şişik değil netıce de 30 tl den fb almışsın... Yarın bir taban daha olursa yıne alır ligi beklerim..
Tavan da olabılır tabanda.. Tabı ben 1.tercıh ederim..herikiside şaşırtmaz beni..
Fenerıme bak be bütün sportıflerı artıya geçirecek...
Yaşa FENERBAHÇE!!!!!!!!!
Destek yön seviyesi verebilecek teknik ci yokmu??
Yaklaşık 55 tl zirvesi
30 tl ye kadar düzeltme yaptı.. ben tahminim 35 tl civarı gavurların fair price dediği , denge fiyatına gelir diye düşünmüştüm
30 tl kadar diplediler. Epey sert oldu, çıkşta sertti..
Yatırım tavsiyesi değildir.
Al-Sat-Tut tavsiyesi değildir.
Geçen hafta yazmıştım
Ts , başakşehir, bjk den yarışta beklemiyorum
Finale ya biz ya da gs gider. Kadro kalite vs tahminim.
Futbolcu satışlarımız çok iyi. Maddi olarak çok iyi gidiyor yönetim. Vasatlar çoğu gitti. Bu bile başarı.
Bu sene şampiyonlukla bu olumlu hareketler gerçeğe dönüşmeli..
şimdi hepsini geride bırakırmış :evil:
Buradaki dallama tabann yaparsa diğer sportıflere de yazık olacak.. :kahkah::kahkah:..
Yataya sarması yeterli olurdu..
Türkiye tarihinde gündemde
#AliKoçHisseneSahipÇık
7.439
diyecek söz bulamadım
Taban oldu olacak.. Kalan malıda burdan okuttu sanırım.. Normalde 54 zirve gormuş senedın buradan sert tavan yapması gerekirdi..
Bekleyin yapacakSM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın dönmesi gerekirdi baktım taban eriyor bende aldım nasip artık
28.20 ile 29.04 arası GAP var bu yüzden alırsam yarın alacaktım bugüne nasip oldu
Alıp 2 gun satamamak çok kötü bir durum. Satabilsek güzel kar verecekti. Geri geldi iyice. Yarına ve cumaya Allah kerim
Kuyas varken parayı buna bagladim ama bunun gözü toprakta
tabandan zaten aldira aldira çikmisti. normalde cok sert tabani bozmasi lazimdi
sporlar borsamizda olmamasi gereken hisseler. yonetip operasyon cekip surekkli kucak hareketi cekiyor spk da canak tutuyor hepsine
7 Ağustos tan bugüne en iyi maliyet 29.90 hâlâ satıyorlar
30.64 utanmadan 222.293 lot alış bırakmış
brüt takas adamların ekmeğine yağ sürdü. tamda arayıp bulamadıkları şey... 2 tane daha tabana hazır olun bence...
ytd
BRUT TAKAS OLAN HİSSEDE BU İSİ NASİL YAPİYORLAR EGER BU BALİNA TABİR EDİLEN TRADERLAR YAPİYORSA. BUGUN ALDİGİNİ SATAMİCAK OLAN ALTTAN ALİP TABAN COZUP NASİL TEKRAR TABAN OLUYOR ACİKLAYABİLİRMİSİNİZ?
MI 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dostum bunlarda hissede para da bitmez.. Bütün kurumlardan girerler kendı malını kendisi alırken sana da aldırır sen mal alındığını sanırsın oysakı o kendi malını alır malını da sana satar.. Elinde kalan malıda tabana basar..şuan tahtada izlediğimiz gibi..ancak ben bu fiyatlarda fazla rısk görmüyorum yeterkı takım ıyı oyunla maçlarını alsın ve fazla tökezlemesın oyle 15/20 tl lerin gelebileceğini de sanmıyorum geçti o fıyatlar..
son 3 gune baktigimizda cakal kurumlar almis. tek amaclari var panikletmek. endeks duserken tabana kadar degdirdiler. oynasinlar bakalim psikolojiye....