Satanlar 40 bekleyenler inşallah arkadan bakıp el sallar.... ATU-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Satanlar 40 bekleyenler inşallah arkadan bakıp el sallar.... ATU-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kimse yazmasin artik cok yazdik cizdik ne oldu azda sessizce bekleyelim...
Eylülü beklemeyen satıyor. Ağırlıklı olarak yabancı takasından satış geliyor credit yatfin robotları citiden aldıkları malı satıyor.
:bravo::bravo:
https://i.hizliresim.com/rVGC8S.png
Eylül ayında toplantı ne zaman acaba?
Her ayın ilk pazartesi günü başlayan hafta boyunca ilçe belediyeler 2. Pazartesi takip eden hafta boyunca da büyükşehir belediye meclisleri toplantı yapmaktalar.
bunlarin yapacagi tahtanin...ne bu yaaa dun 60.80 den almak icin siraya girerler mal alamazlar bugun ise 59 dan kimse almiyor
kuşlu sitedeki 80 bin takipcili satmis 63 lerden tekrar alacam diyor..bizim acemi spek hala trader ettirmeye devam ediyor
Kuslu sitede bilen hic yoktu simdi oneren onerene az dussun belkide yillarca bu yizden 40 larda tuttu simdi ilgi cekti ytd
Yabancı robotlar da alım satıma dönmüş bugün de alış tarafında işlem yapıyorlar onlarida kendimize benzetmişler yada bıyıklı yabancı robot. [emoji16]
mavi direnç ,kırmızı destek ...
arada salınıp duruyor.
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...925a75e31f.png
5 dakikalıklar...
57,80 altına sarkma olmazsa yukarı tepki verecek gibi.
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...d53bca217f.png
Hayırlı olsun sn baddog. Tarlaya da tekrar bekleriz. Siz gelmeden bizim tarlanın arsa olacağı yok. Çapsız spekler kazık çaktılar.
sayin baddog bi 20 bin lot pasife alim gonderinde tahta şenlensin bi :)
Sn baddog söyledi tatgd diye aldım sabredemedim endeks yüzünden kısmet değilmiş
Benim gördüğüm halk yatırımı bekliyor onunda fazla bir şeyi kalmadı 63 civarı maliyet vardı kusturmadan gitmez kafayı takmış. Eylüle kadar kimsenin beklemeyecegini bildiğinden her türlü numara çeker. Eskiler zaten maşaallah beklemeye devam başka da bir seçenek zaten yok.
Dengeleri değiştirecek hamleler bakalım hangi taraftan gelecek zaman içersinde hep beraber yaşayıp göreceğiz.
Imar gerisi yalan .
Söyle bir baktım gyo çoğu yeni zirve yapmış bu bayağı bir geride kalmış biz her nekadar eylül desekte bu spek bakarsin bende önden gideyim der mi acaba . Supriz yaparmı piyasada o kadar çok serseri para varki hiç bakmadan her yere girip çıkıyor.
Tabi ki bizim derdimiz imar yoksa 2 basamaklı rakamlarda neyin alımı satımını yapacağız hek yön at sepete. Zamanı gelince tek tuş sat ışine bak.
Geçen tavan ertesi gün almıştı 8 10 bin lot kadar onları geri veriyordu benim gördüğüm son kalanı da sabahtan vermiş. Hayırlısı uzun vadeli alacak ve tutacak adamlar lazım trade esen de lazım onlarda momentum katıyor özetle herkes lazım.
Ama bize imar lazım.
Teknik yapan birileri var grafikler güzelleşmeye başladı.
Enigma yapıyor o işi
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu ineg bankdan oynayan harbi inekmis 59.60 dan 3bin satti simdi ise 60.70 den malini yerine koymaya calisiyor...ne ineg ler var
bu tahta gidici izleyince sattırıyorlar ytd..
Yabancı tekrar alisa dönmüş. Credit bugün 2bin lot artıda şimdilik.
Bugün seans içinde alışta 2bin lot .
62den satmıştı şimdi geri alıyor
Öyle anlaşılıyor ki gemiyi terk eden çok olmuş ilginç.
Gemiyi terketmedik. Sadece tiksindirdi..
Saatler şaşırmış olsada sanki bir hareketlenme olacak gibi.