Petkim'de dert etme ortak. O da Sulun gibi dayagi onceden yedi. Simdikler fiske sadece.
Printable View
Borsanın en gözdesi olacağız inşalllah...:wave:
Ağzından bal damlıyor, inşallah.Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
garan da neler oluyor öyle
Sn. Secbul bu kadar pozitif olmanız insanı ürkütüyor, zira her yukarı hamlede kafasına vuruyorlar...
Makul bir gerekçeniz var mı?
Olumlu bir dava sonucu bile tatmin etmez artık..
bence akşam acıklanacak sayıya göre kendisine opsiyon bıraktı piyasamız. g.resmi söylenen sayılar resmi olmadan itibar görmez.
Yaptığım EW analizi. Tabi beni bağlar..5 yıl filandır bekliyorum...5 yıldır karamsardım bu hissede..O bitti bende. Etkisi böyle oluyor hali ile. YTD...
Teee kaç dolardan gelmiş 0.70 lere..Karamsarlık için çok geç oldu bence..
.
.
Yani gece bitiyor olabilir belki biraz daha sürer ama sabahı hissetmek gibi benimki..YTD..
ufak ufak Trade için alıyorum Kızıldağ ortam bozuk ne olacağı belli değil ..temkinli olup stopları yakın tutmakta fayda var
Üstadlar bugün halkta trade yaparken fazladan aldığım 10 bin lot elimde kaldı. Bugün almadılar sebebi nedir yorumlayabilecek var mı 5.03 alıp 5.05 satıyordum. Tam gidecek ken dönüverdi.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
14.85'ten son 5 dakikada geldi sirket kurtarmaya. 60K aldi. Herifler sanki karanlik odada geri alim yapilmayacagini bilmiyor. Butun gun mal mal ekrana bakiyorlar. Babasi %15 yapti bugun.
http://share.matriksdata.com/Images/...1840160292.png
Pegi'de iflasi fiyatliyor herifler.
http://share.matriksdata.com/Images/...1841511700.png
Pegi yi 70- 80 lerden alana sabırlar olsun.
3 e katlarsa anca maliyete geliyor.birkaç ayda geldiği yere bak.
sarı kafa ilaç pazarlıyor ..Blomberg canlı
sıtma için kullanılan ilacın coronaya ilaç gibi geldiğini söylüyor
Konut teşviği virüsle mücadelede etkin olabilir.Hastalığın kontrol altına alınması için evlere kapanması gerekiyor insanların. Evi olmayanlar da bir an önce ev alıp eve kapanırsa bir an önce atlatiriz bu virüs sorununu .
Geçen yıl GK öncesi her cuma geri alım yapılırdı. Gerçi cuma namazları yasaklandı ama gk yaklaşıyor belki din kardeşlerimiz yarın bi atraksiyon yaparlar. Bir tek ben mi meraklanıyorum. Kafayı kırdım galiba, perception 13 den thy almıştı kendini intihar mı etti acaba? Bizi hiç uyarmıyor artık. TH üstad hulkları pegiye trampa edecekti ne yaptı. 666 pegi iflası fiyatlıyor yazmışsın olabilir mi böyle bir şey. Çünkü ben hulkun bir kısmını pegiye çevireceğim yarın fırsat verirse, olmayacağı varsa da olur ben alırsam iflas eder diye korkuyorum...
Trump dinledim de bu abd dünya ya nasıl hakim enteresan birbirlerinden haberi yok gibi konuştular adamlar saçma sapan konulup gittiler
Ortaklar bir şey soracağım. Varantlarin oldukça tehlikeli olduğunu biliyorum ama detaylı olarak tam bilmiyorum.Normalde hiç oynamam.Ama şimdi hisselerdeki zararı çıkarmak için 3-5 bin liralık satım varanti alıp gözden çıkarsam bu miktarı, yanilirsam da zaten hisseler yükselir oradan çıkar diye düşünüyorum.
Ilgilenen var mi varantla.Yani böyle hissede terste kaldiysam ona karşı bir nevi sigorta gibi kullanılabilir mi bu ürün. Veya yerine başka kullanilabilecek bir ürün var mıdır?
Hürriyet 19/03/2020
''Koronavirüs endişesi gayrimenkul ilanlarına da sıçradı. Kimi ilanlarda ‘Koronavirüs geçirmez ev’, ‘Koronavirüsün çıkamayacağı yükseklik’ gibi abartılı ve gerçek dışı tanımlar da yapılıyor. Gayrimenkul danışmaları ise virüsün Avrupa’ya sıçramasından bu yana şehir dışındaki az katlı ve müstakil evlerle arazilere talebin arttığını söylüyor.''
Belki corona geçirmezdir dostum ,nihayi olarak amaç halkı korumak değilmi :)
sülün osmanı sollamış bizim emlakçılar
Brent petrol % 14 artida şu an,borsaları destekleyebilir.
Vix az da olsa düşüşte % 4
Dax %2 artida kapandı
Abd % 1 artida
Hava bozmazsa yarın bist için güzel olabilir
Yıldız Topu inşaallah dediğin gibi olur
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Bildiğim tek şey kaldirac oranı yüksek.
2000 liralık girdin diyelim 20 misli kaldirac kullandin .Tutturursan 40.000 lira kazanç, yok tutmazsa para sifirlaniyor. Tabi bildiğim kadarıyla. Yanlışsa bilen arkadaşlar duzeltsin lütfen.
Ama dediğim gibi.Çok riskli olup koydugun para sıfır olabiliyor.
normaldir Yıldıztozu ,Tüm dünyada ciddi endişe var olayın nereye varacağını kestirmek güç akıbet meçhul bu ortamda kopup gidemez borsalar ,şimdilik sınırlı tepkilerle idare edicez ..corona işinin stabil hal aldığını teğit etmeden piyasalar ikna olmazlar ..
insan gördüğüne daha kolay inanır ,,ne görüyoruz boş sokaklar , kapalı mekanlar corona istatistikleri ..ama bunlarda geçicek ,daha önceki felaketler gibi..biraz zamana ihtiyaç var
Bu arada Pegi nin ıflas olasılığından bahsetmiş bazı arkadaşlar.
Bu ihtimal sizce yüksek mi.
Portföy e eklemek istiyorum onu da.
Muahahahaha. Perception da pert oldu. Kac senedir gelip gelip Halki kotulerdi, oteki taraftan da Tombigi iyilerdi. Tombik gagaladi onu.
Birsey olmaz doktor, devlet kurtarir onu da fiyati nasil yamulur allah bilir. Zamana yayip 3-4 parti halinde al bence. 1 hafta kuralimi uygulamasaydim 35'ten de patlayacakti elimde, maliyet cok yuksek kalacakti.
9/11'den sonra bailout oldu butun ABD havayollarina. Simdi de 68 milyar dolar istiyorlar. Havacilari kotu vuruyor bu olay Yildiztozu. Tombik dusmuyor, cunku arkasinda devlet var. Pegi ise freefallda cunku millet hem d.t hem para korkusunda su anda. Surenin uzamasi havacilari batirir. Ona kademeli islem gerekiyor.
Bu arada escudo arkadasimiza bravo. "TREND aldi, simdi 20 olur" demisti. Oldu kagit.
Ama asil bravo TREND'e.
Nasil bir istir, kagidi her alan ondan asagida aliyor. Her alan bir oncekinin de %30 altina buluyor :)
"By the end of the week we will have a fair amount of rating actions," Van Praagh added, saying it was likely to impact whole groups of companies or sectors all being impacted in the same way.
Earlier this week Moody's said that about 9% of the 920 companies it rated in Europe, the Middle East and Africa had a "high exposure" to the effects of the coronavirus outbreak, with another 54% having moderate exposure.
It also estimated that about 16% of the more than 2,000 companies it rates in North America would be at high risk of rating move under the now widely expected scenario of a global recession.
Haftaya Moody's not indirime gidecekmis sirketlere. Sirtlan hic vakit kaybetmedi.